2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Drun yanlış hesaplamis canım bence dogru hesaplamisin. Kafasi mi karıştı ya da hersey yolundaysa 1 ay sonra çağırmıştır

Hastaliktan cnm o geri gitmesi simdi iyilesince sen gene ileri gitmeye baslar emin ol. Gecmis olsun bu arada izne çıktın mi

Sagol canim, yok izne cikmadim. 10 gunum var daha. Haftaya cumartesi doluyor 32. haftam. Okulun son haftalari olacak dayanayim diyorum ama, dayanabilcek miyim bilmiyorum hic. Gunluk 110 km yol yapiyorim, su halimle cok asiri yoruyo.

Saglikla gelsinler dunyaya insaallah, sonrasinda falan bebislerimize de bir operasyon gerekmez umarim. Beslenmeme de hala dikkat edemiyorum, asiri bulantim ve kusmam var 1 haftadir. Oncesinde de istahsizligim vardi zaten.

Canim bu olcumler ortalama fl mesela femur boyu, bunu 7 ile carparak ortalama deger bulunuyor, ama femur uzunlugu bazi cocuklarda vucuduna oranla uzun ya da bazi cocuklarda vucuduna oranla daha kisa olabiliyor, cok cok ortalama deger bunlar anlayacagin. O yuzden boyuna cm olarak cok takilma, sadece haftasiyla hemen hemen uyumlu mu degil mi ona odaklan.

Kizlar valla simdiki bebekler erken mi.doguyor anlamadim ocak anneleri hep aralikta doğurdu nerdeyse. Kizlar meme ucu cikarmak icin neler yapabiliriz dogumdan önce ya da sonra cunku benim ilk oglumda problem olmuştu.

bence şimdi bişi yapma, göğsünle uğraşırsan oksitosini artırıp doğumu başlatabilirsin.

Kizlar valla simdiki bebekler erken mi.doguyor anlamadim ocak anneleri hep aralikta doğurdu nerdeyse. Kizlar meme ucu cikarmak icin neler yapabiliriz dogumdan önce ya da sonra cunku benim ilk oglumda problem olmuştu.
Bende gizli gizli onları takip ediyorum 12 kisi doğurmuş suana kadar. Bakalım bizler ne zaman başlayacağız doğurmaya

Benimde 10 gunum var cnm 34 haftalık izne cikicam gün sayiyorum artik. Uyku problemim olmasa geceleri daha dinc olurdum karneye kadar calisirdim ama geceleri uyuyamayinca ayak agrisinda gündüzde okulda dayancak gücüm kalmıyor. Seninde az kalmis biraz rapor al olmadi ya 110 km yol nasil gidilir bu halde

Dr sana operasyon mu gerekebilir dedi Benimki büyük ihtimal doğduğunda çişini yaptığında 1 hafta da falan normale döner ama ultrasyonda gene bakılır emin olmak için demişti

Benıde bir ay sonra çağırdı cnm bi sıkıntı olmadığı için

Ay inş zamanında dogururuz benımde yok meme ucum çok korkuyorum oğlumda hep ağlayarak emzırdım çok yara oldu

Evet cnm hatta meyve suyuda içtim masallah
Cok iyi benim ki 1 portakalla 150 üstüne çıkıyor canım gayet iyisin hic kafana takma kendine be bebisinin beslenmesine bak. Ben doğuma girdiğimde gidin baklava alın bana çıkınca çatlayana kadar yiyicem diyorum

Günaydın anneler
Güne erken başladık ama anca okuyabildim mesajları. Tatil günü sözde ama benim kız müezzin olacak zahir, sabahın köründe kalkıyor acıktım diye
Neyse, dün gece internetten kuduz ile ilgili bir şeyler okuyunca yine endişelerim arttı, sabah kalkınca eşime bıt bıt söyledim adam da beni aldı hastaneye götürdü
Acil tıp uzmanı vardı acilde, her yerde de bulunmaz şansıma işte. Anlattım durumu, yaraya da baktı 'uzun süredir gözünün önünde olan sağlıklı bir kediden bir şey olmaz, için rahat olsun' dedi. Kuduz aşısına gerek görmedi. 3. Doktor onayı bu, artık işin peşini bırakıyorum. Tehlikeli bir durum olmadığına ikna oldum ama kediyi okul bahçesinde gözlemlicem tabi 1 hafta 10 gün

Anlatmakla anlaşılmaz arkadaşım, yaşanırsa anlaşılır durumlar bizimkiler. Neyse son 20 günüm, ya sabır çeke çeke gidiyoruz işte her gün.

Maşallah canım büyümüş kuzun
Şekerden değildir onun önde olması, genetik sizinki anladığım kadarıyla.
Şekerin de iyi bence, dediğin gibi seninki stres kaynaklı.

Canım geçmiş olsun. Ben de 1 haftadır keyifsizim, insan hastayken beslenmeyi aksatabiliyor. Son haftalar en çok kilo aldıkları zamanlar, canını sıkma toparlan da bebişe bakarsın sen.
Böbrek olayı da doğumdan sonra geçecek bir şey değil mi? Bu konuda hiç bilgim yok ondan soruyorum.

Selam kızlar az önce 2 saatlik tokluk şekerıne baktırdım 116 çıktı muz ve sarellede yemiştim iyi dimi sonuç

İyi canım 2 saatlik sonucun da benim bildiğim hamilelikte öncelikle 1 saat sonraki sonuç önemli. Yanlış biliyorsam biri düzeltsin

Doktor kafadan çarpınca doğru bulamamıştır.
Bana da 32 raporumu alırken 44 dedi ölçümü yapınca, fl×7 sonucu 45.6 yapıyordu. O an küsüratlı ölçüm olunca yapamıyorlar herhalde
Gayet iyi boyu bence.
Kontrol için de ben kendi doktoruma (raporu hastaneden almak zorunda olduğum için 32'de başka doktora gitmek zorunda kalmıştım) 30+3'te gitmiştim, tekrar 35+3'te çağırdıBenim doktor ultra geniş. Yolunda ise her şey, haftalık veya 15 günde bir kontrol sadece bebeğin gelişimini takip etme açısından anneyi tatmin ediyor. Bir sıkıntı olmadıkça, riskli bir durum görmedikçe çağırmıyor çoğu doktor.

Planlı sezaryenler zaten 37'den sonra başladığı için normal canım o. Aralık'ın sonu geldi. Bizde de Ocak sonu başlar dökülmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…