2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ilac yazmayi pek sevmiyor sagolsun. Ben saglik.ocagina gidip yaptrdim istyurm dedim rutin gormek icin. 15 gun once yptrdm demirim dusuk cikti. Gittim gosterdm surubuna gecti. Ben inat ettim dun yine gttim ilaci degistirdide faydaso oluyomu diye eh iste bikac yukselmis ama b12 dusuyo. Yani ben baktirmasam hic bilmicem. Herseyim normal gidiyo. 45 cm 2155 gr suan. Oyle gorunce sorun yok diyo hep. Ama yarin iki test sonucunuda goturup dustugunu gostsricem artik belki biseyler verir

Bugün kendimi bir tuhaf hissediyorum
Sabahtan beri karnımın alt bölgesinde, çocuğun kafasının olduğu en alt sınırda yani, ince sızı şeklinde ağrı var, ara ara da krampa/adet sancısına benzer şekilde geliyor. Bu Braxton Hicks denilen kasılmalar tam böyle oluyor anladığım kadarıyla.
Kendimi doğuracak gibi hissetmiyorum ama iyi de hissetmiyorum. Tuhaf hissediyorum sadece
Ağdaya gittim bir de kuaföre, 7 yıldır kesintisiz ağda yaptırıyorum, böyle acı görmedim

Yemin ederim ayak tırnaklarımı keserken fenalık geçirecektim çok zorladım ya ilkinde nasıl baş etmişim bu işlerle hiç hatırlamıyorum

Aman sorma, bir tırnak kesmek, iki çorap giymek ölüm zaten

Anladım canım. Maşallah gayet yerinde kilosu boyu da, bunun çocuğun kilosu boyuyla alakası yok ki, senin depolar boşalmış. Senin vücudunun ihtiyacı var buna. Hamileyiz diye de bizim vücudumuzun ihtiyaçlarını da görmezden gelmesinler bir zahmet.

Aynem cnm beni bitiryo. Son aya gircez artik bare azcik icsem biseyler yeticek yarin bakalim ne dicek.

Sağolasın canım. Benimki çatı değil o zaman bacak ağrısı.
tüylü bölge denilen üst vajen bölgesinde, bacaklarım ayrılacakmış gibi ağrıyor. senin bacaklarda sanırım o da bel den gelen bi ağrı çok fazla ayakta kalmamaya çalış

Ayyy hiç totomun üstüne oturuyormuyum ki. Sürekli gezmek istiyorum sürekli yürüyorum. Hayatımda hiç bu kadar enerjik olmamıştım:))

Hem de nasıl canım arada eşim giydiriyor ayakkabılarımı da giyerken zorlanıyorum ilkinde bu kadar ağırlaşmamıştım bu ikinciler mahvetti bizi

Sagol tatlim cvbin icin sen nasil oldun iyilestin mi biraz? Bugun kabakulak salgini vardi okulda ve ben kabakulak gecirmedim Allaha emanetiz insallah bulasmaz bana

Yemin ederim ayak tırnaklarımı keserken fenalık geçirecektim çok zorladım ya ilkinde nasıl baş etmişim bu işlerle hiç hatırlamıyorum
İki gün önce de ben kestim karnim dan bacaklari da cekemiyorum ki bnm Kiz sıkıştı heralde tekmeledi durdu baya bi zor oluyor cnm. Bide çok çabuk uzuyor hormonlar dan sanırım.

Hemen ekran görüntüsu aldım fatma anaeli otu mu anaeli otu mu :) bide tek sayılarla hurma mi hurmayi biliyorum ama sayi konusunds fikrim yok tu

Siz çalışıyorsunuz canim bide evde kosturmaca size kolayliklar diliyorum
ben bütün gün evde olduğum halde yuruyemiyorum aksama kadar da is bitmiyor sürekli ev supur sil camasir bulaşık çocuk

Teşekkür ederim destekleriniz için. Ben de zaten hassasım, ama yok bu erkeklerin hepsi çeşit çeşit narsist bence. laf da anlamıyo, yaptığı şeyi gereksiz olduğunu da... Yattım uyudum bol bol. Kızım doğunca (çocuk olunca hani bugüne kadar herşey yalanmış falan diyorlar ya) Öyle bir his gelmesini kızımdan başka hiç bir şeyi kafaya takmamayı diliyorum.

Cok geçmiş olsun canım biz de ayni durumlar bi gecmedi tam atlatiyor gibi hoopp yeniden sar başa

Çok geçmiş olsun canım bu seneki grip hiç geçmiyor zaten şimdi sen oğluşuna oğluşun sana bulaştırıyodur. Allah şifa versin.
Çok güzel canım ya ismi de çok güzel kizimiz olsaydi Asya demiştim bende ama kismet olmadi bidakine artik

Sağolasın canım :) ahahah aynen bidakine Asya gelsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…