2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Çok geçmiş olsun canım bu seneki grip hiç geçmiyor zaten şimdi sen oğluşuna oğluşun sana bulaştırıyodur. Allah şifa versin.

Sağolasın canım :) ahahah aynen bidakine Asya gelsin inşallah :)
bunu doguraydik bi üçüncü çocuğu düşünenler olarak ilerleyen yillarda bakariz inşallah

Ben temizlik yaparken hiç kullanmadım ama işe giderken çok kullandım.momfort baby benimkinin markası

Çatı değil canm büyük ihtimal magnezyum yada kalsiyum eksikliği var bende var.ben hem magnezyum hrmde kalsiyum kullanıyorum

Siz çalışıyorsunuz canim bide evde kosturmaca size kolayliklar diliyorum
ben bütün gün evde olduğum halde yuruyemiyorum aksama kadar da is bitmiyor sürekli ev supur sil camasir bulaşık çocuk
hic bitmiyor valla analar çeker yükü kimsenin bilesi yok

Yok canım valla asortik okulda da değilim ama çok var nedense, neyse düşünücez biraz daha bulucaz bişey bakalım :))

sürekli söylemek gerekiyor kırıldığımızı, yoksa akıllarına gelmiyor, tekrar yapıyorlar. empati eksikliği olduğunu düşünüyorum çoğunluğunda. herşeye üzülebileceğimizi, alıngan olduğumuzu, bizi zor günlerin beklediğini, lohusalık sürecinin zor olduğunu, tam destek olması gerektiğini, (aman allah korusun) bazı lohusaların depresyona bile girdiklerini ara ara eşime anlatıyorum ki benim sinir olduğum ya da üzüldüğüm şeyleri yapmasın. işe yarıyor avalon. sen de ara ara hislerini anlatırsan eşine, daha dikkatli olacağını düşünüyorum. doğumlarımız da yakın, artık baba olacaklar, cocukluğu bırakmaları lazım. nasılsınız şimdi daha iyisinizdir inşallah

kızlar biriniz sormuşsunuz isim konusunu netleştirdiiniz mi diye,kızımızın adını çağla koyacağız. yabancı arkadaşlarımız var, onlara da bir seferde skolaylıkla söylediler cagla cagla diye, ç ğler konusunda da sıkıntı yok. ben de istemedim çok ağır anlamlı bir isim olmasını, siyasi anlamı da olmasın dedim.

Bende de iki hafta once tahlillerimde b12 cok düşük çıkmıştı hatta buraya da yazmıştım . Her vitamin mineral eksikliğinde sıkıntı olduğu gibi b12 ninde eksikligi cok sıkıntılı hem anne hemde bebek için . Sadece kendimde hissettiklerim dehşet yorgunluk halsizlik ve unutkanlık hatta doktorum nasil dayandın dedi . Hem iğne hem hap verdi . Bide ayrıca depolar sadece hamilelikte boşalmıyor emzirirkende boşalıyor o yüzden doktorlar doğumdan sonra kac ay multivitamin takviyesine devam ediyorlar.

Cok geçmiş olsun canım biz de ayni durumlar bi gecmedi tam atlatiyor gibi hoopp yeniden sar başa
Sağol canım aynen ya tam geçiyor derken yine başa dönüyoruz

Çok geçmiş olsun canım bu seneki grip hiç geçmiyor zaten şimdi sen oğluşuna oğluşun sana bulaştırıyodur. Allah şifa versin

Sağolasın canım :) ahahah aynen bidakine Asya gelsin inşallah :)
Sağol canım geçmiyor aynen kuzeyden bana geçti zaten inşallah uzun sürmez

Kızlar bugün çalışabilir raporu almaya gittim bebiş 1500gr olmuş doktor bu sefer daha iyi konuştu 2hafta geriden geliyor ama sonuçta büyüyor dedi,düşük kilolu olcak dedi,artık sağlıklı olsun da takmıyorum düşük kilosunu da..çalışmama izin verdi kendimi çok yormadan 3 hafta daha..böylelikle 31 Ocak ta 37.hafta oluyo ve doğum iznim başlıyor .. ..sezeryan mı olcak dedim normal de olabilir dedi bu sefer

sağlıklı olsunda varsın biraz kilosu az olsun cabuk toparlar sen merak etme 32. Haftanın üzerine +hafta nasıl 37 oluyor kafam karıştı bi an

nezaman gitmiştin canm hafta da kaç gr almış bebişin,bende merakla bekliyorum bakalım inşallah benim kızımda büyüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…