- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 83
- 37
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #26.041
Bir haftada 150 Gr almış sanirsam zaten normali haftada 200 Gr yaziyo senin haberleriide bekliyorum meraklanezaman gitmiştin canm hafta da kaç gr almış bebişin,bende merakla bekliyorum bakalım inşallah benim kızımda büyüyordu
Yani 37.haftada doğum iznim başlamış oluyo 2 haftada 15 tatil bizimsağlıklı olsunda varsın biraz kilosu az olsun cabuk toparlar sen merak etme 32. Haftanın üzerine +hafta nasıl 37 oluyor kafam karıştı bi an
Neresi canım keşke haftaya bizim de tatil olsaAy yarın okullar tatil edildi bizim burda, hamile ve engelli personele de idari izinevde keyif yapalım inşallah kızımla
Insss banada verir cok iyi oldu duyduklarm tesekkur ederim.. bende evdeyim cok.yorulmqdigim icin anlamiyodum ama disarida cikmayi gozum kesmiyo hic demkki bu yuzdenmis.Bende de iki hafta once tahlillerimde b12 cok düşük çıkmıştı hatta buraya da yazmıştım . Her vitamin mineral eksikliğinde sıkıntı olduğu gibi b12 ninde eksikligi cok sıkıntılı hem anne hemde bebek için . Sadece kendimde hissettiklerim dehşet yorgunluk halsizlik ve unutkanlık hatta doktorum nasil dayandın dedi . Hem iğne hem hap verdi . Bide ayrıca depolar sadece hamilelikte boşalmıyor emzirirkende boşalıyor o yüzden doktorlar doğumdan sonra kac ay multivitamin takviyesine devam ediyorlar.
Neresi canım keşke haftaya bizim de tatil olsa
Hem de nasıl canım arada eşim giydiriyor ayakkabılarımı da giyerken zorlanıyorum ilkinde bu kadar ağırlaşmamıştım bu ikinciler mahvetti bizi
Sagol tatlim cvbin icin sen nasil oldun iyilestin mi biraz? Bugun kabakulak salgini vardi okulda ve ben kabakulak gecirmedim Allaha emanetiz insallah bulasmaz bana
Hurma yı da dr dan duydum bildigim kadariyla zeytin i de hurma yida 1 3 5 gibi tek.sayilarla yemek gerekiyor
Yine hasta oluyorum galiba başım çok ağrıyor halsizlik hat safhada her yerim dökülüyor boğazlarım da acıyor bu sene gripten kurtulamadık arkadaş evin içinde analı oğullu hasta oluyoruz anlamadım gitti valla
Kızlar bugün çalışabilir raporu almaya gittim bebiş 1500gr olmuş doktor bu sefer daha iyi konuştu 2hafta geriden geliyor ama sonuçta büyüyor dedi,düşük kilolu olcak dedi,artık sağlıklı olsun da takmıyorum düşük kilosunu da..çalışmama izin verdi kendimi çok yormadan 3 hafta daha..böylelikle 31 Ocak ta 37.hafta oluyo ve doğum iznim başlıyor .. ..sezeryan mı olcak dedim normal de olabilir dedi bu sefer
Ay yarın okullar tatil edildi bizim burda, hamile ve engelli personele de idari izinevde keyif yapalım inşallah kızımla
maşallah canm iyi almış şükürBir haftada 150 Gr almış sanirsam zaten normali haftada 200 Gr yaziyo senin haberleriide bekliyorum merakla
Sağol canım ilk defa bu kış bu kadar çok hasta olduk çok sürmeden atlatırız inşallahAy sorma bazen benim de botlarımı eşim giydiriveriyor. Kendine yetememek ne zor
İyiyim canım biraz daha. Antibiyotik toparladı hemen. Burun akıntımın rengi bile normale döndü 2 günde
Ben kabakulak olmuştum çocukken. Olmadıysan dikkat et, yetişkinlikte biraz ağır geçiriliyor böyle hastalıklar.
Hurmayı herkes biliyor da, zeytini de zaten hep tek sayı yerim ben
Geçmiş olsun canım. Ah bu hastalıklar, kıştan korkuyor insan ya
Canım hayırlı olsun raporun :)
Çalış son zamana kadar bir sıkıntın yoksa, sonrasında çok lazım o haftalar.
Doktorun sıkıntı yok diyorsa kiloyu da çok düşünme, tahmini ölçümden yüksek de çıkabilir doğumda kilosu. Ayrıca daha 2 ayın var, 2 kilo bile alır 2 ayda
Gözün aydın canım, tadını çıkarın
Benim zaten boş günüm yarın. Ben de evdeyim
İstanbuldayim ah keşke 31 ini tatil yapsalar 4 gün ne iyi gelirKayseri canım, elleri değmişken keşke Pazartesi’yi de tatil etseler de çarşambaya kadar evde otursak güzelce :)
Sen neredesin? Kar yağan bi memleketse her an tatil gelebilir.
Ay keske bende istanbuldayim kar tatili olmuyor bari pazartesi tatil olsun. Haftasonu misafirim var dinlenemicem zatenİstanbuldayim ah keşke 31 ini tatil yapsalar 4 gün ne iyi gelir
İstanbuldayim ah keşke 31 ini tatil yapsalar 4 gün ne iyi gelir
Kızlar günaydınn , hayırlı cumalar. Dün akşam öyle kötü bir akşam geçirdik kiher şey güzeldi aslında. Eşim ben kayınvalidem çay içiyorduk sohbet ediyorduk. Tabi ben kayınvalide kişisi yarın gidicek diye mutluyum keyfim yerinde. Durdu durdu eşimin yanında bana sen sezaryen olacaksın zaten normal doğumu bilmezsin sütünde gelmez öyle kolay kolay belkide hiç gelmez ben alır torunuma bakarım sanada vermem dedi. Ve gün içinde bunu 5 kere daha söylemişti geldiğinden beri 30. Kez belkde. Annende senin gibi ameliyatlı mı doğurdu sizi ? Ben 10 tane normal doğurdum . Sen ameliyatla doğurcaksın normal doğuramıcaksın sütünde geç gelicek belkide gelmicek diye defalarca söyledi. Aldırmamıştım cahillik diye. Ama eşimin yanında diyince o kadar kendimi garip hissettim ki. Ve kızlar bu kadın biliyo benim belim sakat. Şuan Topallayarak yürüyorum. 2016 senesinde trafik kazası geçirmiştim omiriliğim ve kalçam kırılmıştı. Felçten korudu Rabbim beni. Buna rağmen doktoruma sordum normal doğumu ortopediyle birlikte mümkün değil ddiler. Tekrar aynı yerden kırılırmış ve bir daha iyileşemezmişim. Üstelik 5 killdan fazla almamda yasak yeniden kırılma riski var. Bunların hepsini biliyor. Ya kızım sütün olur yedirir içiririz diyeceğini milyon kere bu lafları söyledi. O kadar üzüldüm ve sinirlendim ki tansiyon fırladı. Yüzüm gözüm kıpkırmızı oldu. Şeker fırladı. Bebek kasıldı saatlerce hareket etmedi. Tam hastaneyr gidicektik ki gece 12de başladı hreket etmeye. Öyle korktum ki
Hala kendimi çok kötü hissediyorum başım çatlıyo. Bucuma gününde banada dualarınızda yer verir misiniz ?
Doğuma kadar sanırım 1 kez daha yaptırmam gerek yada iki. Artık anneme yaptırcam. Çünkü dikkat edeceklerini sanmıyorum.Geçmiş olsun canim ya keske biraz daha dikkat etseler sonucta hamile bir insan ve daha hassas bölge
Sağol canım kadın doğumcuya. Ben devlette muayene oluyorum. Krem ve fitil verdi daha iyi gibiyim.Bende sabaha karşı uyuyabiliyorum tam alismisken kalkyorum. Gecmis olsun canm cildiyeye mi gittin kadin dogumcuya mi?
Çok pahalı olmasa bende düşünmüştüm. Bu arada krem almıstom ben ne zaman kullanmak gerek biliyor musun canım.Göğüs yarasından ve emzirememekten çok korktuğum için şimdiden aldım ben
Silverette aldım ama gümüş olduktan sonra diğer markalar da aynı işi görür bence. Aralık yada Ocak annelerinde de kullanmaya başlayan ve iyi ki almışım diyenler var. Ben faydası olacağını düşünüyorum. Ceyda Düvenci de bir videosunda memnun kaldığı ürünler içerisinde anlatmıştı. İşim bittikten sonra da 2. el olarak satarım nasılsa dedim aldım.
Perine masajı bende yapıcam. Ayrıca plates topu ile de arada yapıyorum çömelip kalkmak, ayrıca hani çişim gelir de tutarsın ya, aklıma geldikçe öyle çek içine bırak çek bırak. Pelvis kaslarına çok faydalıymışKızlar 36 oldum. Açılma olsun diye neler yapabilirim? Perine masajı felan varmış yapan oldu mu aramızda? İlişki son 4 hafta yasak oluyormuş sanırım. Sizin fikirleriniz neler? En az yırtıkla doğum yapmak istiyorum. Kendi annem çok korkuyor yaşın küçük diyor bende çok telaşlıyım ama kv senin yaşın küçük değil bizim zamanımızdakiler ohooolar başlıyor :))
Canım işte böyle kendini bilmeyen insanlar kaç yaşında olursa olsun patavatsız olabiliyorlar. Takılma diycem ama bazen insanın elinde olmuyor. Kaale alma sen yine de nasılsa gidecekmiş çok şükür. Eşin senin yanındaysa boşver. Ama eşin gereken cevabı versin annesine sen birsey deme.
Ahh canım ya böyle negatif bir insanla ayni catida olmak ne kötu ama gidiyomuş cok sukur o oyle konusunca esin tepki versin ya da sen verip sustur anne bak sabhadan beri boyle konuşuyorsun hic normal degilsin falan de ya bunkadin sizden yuz bulmuş her seyi soyluyor çekinip korkmuyor galiba kizlarina da boyle davraniyor ki ?Allah yardimcin olsun esinde konusmus daha napabilirsiniz ki ?sen bebk buyuyunce calismayi dusunuyodun demi ilerisi icin konusuyorjm en azindan gelse bile tum gun işte olucagindan cok muhatap olmazsin bir de son bi onerim kafana takma bu kadini belliki cahil o kadar onem verdiğin koruyup kolladigin bebegine sana yazik tansiyon un tehlikesinin farkindasin degil mi? Allah yardimcin olsun canim bol bol la havle çek istiğfar çek cogumuzda bi stres var Rabbim hayra cikarsin galiba hepimizin ihtiyacı varKızlar günaydınn , hayırlı cumalar. Dün akşam öyle kötü bir akşam geçirdik kiher şey güzeldi aslında. Eşim ben kayınvalidem çay içiyorduk sohbet ediyorduk. Tabi ben kayınvalide kişisi yarın gidicek diye mutluyum keyfim yerinde. Durdu durdu eşimin yanında bana sen sezaryen olacaksın zaten normal doğumu bilmezsin sütünde gelmez öyle kolay kolay belkide hiç gelmez ben alır torunuma bakarım sanada vermem dedi. Ve gün içinde bunu 5 kere daha söylemişti geldiğinden beri 30. Kez belkde. Annende senin gibi ameliyatlı mı doğurdu sizi ? Ben 10 tane normal doğurdum . Sen ameliyatla doğurcaksın normal doğuramıcaksın sütünde geç gelicek belkide gelmicek diye defalarca söyledi. Aldırmamıştım cahillik diye. Ama eşimin yanında diyince o kadar kendimi garip hissettim ki. Ve kızlar bu kadın biliyo benim belim sakat. Şuan Topallayarak yürüyorum. 2016 senesinde trafik kazası geçirmiştim omiriliğim ve kalçam kırılmıştı. Felçten korudu Rabbim beni. Buna rağmen doktoruma sordum normal doğumu ortopediyle birlikte mümkün değil ddiler. Tekrar aynı yerden kırılırmış ve bir daha iyileşemezmişim. Üstelik 5 killdan fazla almamda yasak yeniden kırılma riski var. Bunların hepsini biliyor. Ya kızım sütün olur yedirir içiririz diyeceğini milyon kere bu lafları söyledi. O kadar üzüldüm ve sinirlendim ki tansiyon fırladı. Yüzüm gözüm kıpkırmızı oldu. Şeker fırladı. Bebek kasıldı saatlerce hareket etmedi. Tam hastaneyr gidicektik ki gece 12de başladı hreket etmeye. Öyle korktum ki
Hala kendimi çok kötü hissediyorum başım çatlıyo. Bucuma gününde banada dualarınızda yer verir misiniz ?
Ahh canım ya böyle negatif bir insanla ayni catida olmak ne kötu ama gidiyomuş cok sukur o oyle konusunca esin tepki versin ya da sen verip sustur anne bak sabhadan beri boyle konuşuyorsun hic normal degilsin falan de ya bunkadin sizden yuz bulmuş her seyi soyluyor çekinip korkmuyor galiba kizlarina da boyle davraniyor ki ?Allah yardimcin olsun esinde konusmus daha napabilirsiniz ki ?sen bebk buyuyunce calismayi dusunuyodun demi ilerisi icin konusuyorjm en azindan gelse bile tum gun işte olucagindan cok muhatap olmazsin bir de son bi onerim kafana takma bu kadini belliki cahil o kadar onem verdiğin koruyup kolladigin bebegine sana yazik tansiyon un tehlikesinin farkindasin degil mi? Allah yardimcin olsun canim bol bol la havle çek istiğfar çek cogumuzda bi stres var Rabbim hayra cikarsin galiba hepimizin ihtiyacı var
Cidden çok ilginc bi kadın imtihan olmuş sana şükürki gidiyomuşSadece kışları geliyo bize aslında çalışmayı düşünmüyordum ama bu kadın yüzünden sanırım devam edicem. İş stresi bundan daha iyidir. Ya türünün tek örneği ne dersen de kadın anlamıyo aynı şeyleri papağan gibi tekrar ediyo. Gün içinde uyardım kaç kere ztutturmuş erken dığurursun bende köyüme erken giderim diyo. Milyar kere söyledi. Ya dedim düzgün dua etsene o ne biçim dua erken niye doğurayım sen git köyüne biz doğuma geri getiririz seni. Ama anlamıyo ya Allah bunu bana ibretlik diye gönderdi. Sabır çekiyorum valla.
Yok canm bu gidişle olmazdaYok mu İstanbul’da hala kar ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?