- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #5.581
evet var görünüyor ama çok küçük diyolar nerdeyse 11 haftalık olacak bebek niye bukadar geri olabilir aklım almıyoKarindan bakildiginda Kalp atisi var mi cnm
Dusuk yapacagini da nereden cikardigin.agrin kanaman falan var mi.bosuna yiyip durma kendini.dun bi kanalda izledim bebek gorundukten sonra dusuk ihtimali yuzde 7 .kalp atisindan sonra yuzde 3 mus.ne kadar dogru bilmiyorumdün den beri düşünmeden duramıyorum acaba düşük mü yapacam 2 hafta geriden gelen ler bile bebeklerini kaybetmiş hep öyle yazıyor benim 4 hafta geri bugün 10 harfa 4 günlük olacaktıkyada yanlışmı ölçüm yapılıyor sizce 6+2 günlük bir kese ve bebek görünümü mü sizin demi bu hafta ki ultrasonlarınız böyle yoksa daha mı küçük içim içimi yiyo
canm ilk tahlil yaptığımda memleketteydim orda ki doktora muayene olmuştum haftasını söylememişti kesen görünüyor iki hafta sonra git tekrar demişti 2 hafta geçti bulunduğum yer küçük bi ilçe burda devlet hastanesine gittim o verdi işte ultrason kağıdını dün için de araştırmaya gönderdi onlarda baştan sağma bi muayene etti yani henüz belli bi doktor yok
son adet tarıhın necanm ilk tahlil yaptığımda memleketteydim orda ki doktora muayene olmuştum haftasını söylememişti kesen görünüyor iki hafta sonra git tekrar demişti 2 hafta geçti bulunduğum yer küçük bi ilçe burda devlet hastanesine gittim o verdi işte ultrason kağıdını dün için de araştırmaya gönderdi onlarda baştan sağma bi muayene etti yani henüz belli bi doktor yok
yok hiç bişeyim yok bi kaç gün bulantım oldu o bile geç ti.Dusuk yapacagini da nereden cikardigin.agrin kanaman falan var mi.bosuna yiyip durma kendini.dun bi kanalda izledim bebek gorundukten sonra dusuk ihtimali yuzde 7 .kalp atisindan sonra yuzde 3 mus.ne kadar dogru bilmiyorum
gidebileceğin özel bi hastane veya doktor yok mu?canm ilk tahlil yaptığımda memleketteydim orda ki doktora muayene olmuştum haftasını söylememişti kesen görünüyor iki hafta sonra git tekrar demişti 2 hafta geçti bulunduğum yer küçük bi ilçe burda devlet hastanesine gittim o verdi işte ultrason kağıdını dün için de araştırmaya gönderdi onlarda baştan sağma bi muayene etti yani henüz belli bi doktor yok
Benim doktorum 6. Haftada karindan kalp atisi duyamayiz demisti.7. Haftada ancak duyulur demisti.kalbini duyduguna gore en az 7 diyorum fazlasini da bilemiyorum.baska bi doktora gitmende fayda var.stres daha kotuultrason kağıdın da anlıyorsanız lütfen bakın bi bebek bile orda durmuyor mu sizin demi 6.haftada bebeğiniz keseniz öyleydi bence dahs küçük oluyor haftada kese ve bebek
22 nisanson adet tarıhın ne
gittin mi doktora?Hep agrı hem kanama sabah baya yoğun geldı
arkadaşlar aranızda sürekli oturarak çalışmak zorunda olan var mı? ben bankacıyım sürekli oturuyorum elimden geldiğince kalkıp iki tur atıyorum ama çoğunluk oturuyorum ve kasıklarım , belim ağrıyor. oturarak çalışmak zorunda olan arkadaşlar sizlerde de oluyor mu?
merhaba bende 7 haftalık hamileyim 8 haftalık olucam bu hafta ıcınde kanamam oldu dun doktora gittim ve kahve rengi akintim var bugun bu durumda olan varmi ? yardimci olabilirmisisnizBenim doktorum 6. Haftada karindan kalp atisi duyamayiz demisti.7. Haftada ancak duyulur demisti.kalbini duyduguna gore en az 7 diyorum fazlasini da bilemiyorum.baska bi doktora gitmende fayda var.stres daha kotu
o haftalar normal canım kahverengi veya apembe lekelenme..stres yapma kendine..Peki bir kac km uzaklikta baska kadin doguma gidemezmisin ? yada acile git kadin doguma gozukmek istiorum de acil bir dururmun oldugunu acikla bende turkiyedeki doktorlari fazla anlamiorum gercekten bastan sagma yapiorlar islerini insan degeri yok bu ulkede
bu arada bende bir soru sorucaktim 7 haftalik hamileyim sabah kahve rengi akintim oldu ve suan hafif sag kasigim agrior tedirginim dusuk olur diye daha once yaptigim icin ve psikolojikmi bilmiorum suan goguslerimde acimior doktorumu aradım ( dun aynı sıkayetten gıtmiştim bebek ıyı dedı kanamalar devam eder dedı ama hala korku endışe var )
6+3 idi karnımda kalp atışı duyuldu. hamile kaldıktan 31 gün sonra eğer bir sorun yoksa kalp atışı karından duyuluyor dedi doktorum...Benim doktorum 6. Haftada karindan kalp atisi duyamayiz demisti.7. Haftada ancak duyulur demisti.kalbini duyduguna gore en az 7 diyorum fazlasini da bilemiyorum.baska bi doktora gitmende fayda var.stres daha kotu
Dr görüştüm şuan yokmuş sabah gıdıcemgittin mi doktora?
heh değil mi ya 6.haftada görmeyip vajinal bakılıyor çoğuna benim 4 haftalıkken mi kesemi karnımdan görmüşlerdi, sağolasın canm başka doktara gitcem inş 9 gün sonra oğullarımın sünneti var onu bi atlatırsam en yakın özel hastane 1 buçuk saat uzaklıkta ona devam ederim inşBenim doktorum 6. Haftada karindan kalp atisi duyamayiz demisti.7. Haftada ancak duyulur demisti.kalbini duyduguna gore en az 7 diyorum fazlasini da bilemiyorum.baska bi doktora gitmende fayda var.stres daha kotu
Sata göre 10 +4 günlük ama geç döllenme olmuş olabilir cnm bebek gozukuyo kalp atısıda var bence moralını bozma boşuna o haftasını yakalar22 nisan
Bendede oluyo canım hatta sabah baya bi yoğun geldı dr ne dıyomerhaba bende 7 haftalık hamileyim 8 haftalık olucam bu hafta ıcınde kanamam oldu dun doktora gittim ve kahve rengi akintim var bugun bu durumda olan varmi ? yardimci olabilirmisisniz
mümkün olduğunca az hareket et bugün..zorunlu ihtiyaçlar harici kalkma..Dr görüştüm şuan yokmuş sabah gıdıcem
Ah canım 8 yasında bir oğlum var KESKe mümkün olsa ama yatmaya çalışıyorum sabah olmaz banamümkün olduğunca az hareket et bugün..zorunlu ihtiyaçlar harici kalkma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?