2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Dusuk yapacagini da nereden cikardigin.agrin kanaman falan var mi.bosuna yiyip durma kendini.dun bi kanalda izledim bebek gorundukten sonra dusuk ihtimali yuzde 7 .kalp atisindan sonra yuzde 3 mus.ne kadar dogru bilmiyorum

ultrason kağıdın da anlıyorsanız lütfen bakın bi bebek bile orda durmuyor mu sizin demi 6.haftada bebeğiniz keseniz öyleydi bence dahs küçük oluyor haftada kese ve bebek

Peki bir kac km uzaklikta baska kadin doguma gidemezmisin ? yada acile git kadin doguma gozukmek istiorum de acil bir dururmun oldugunu acikla bende turkiyedeki doktorlari fazla anlamiorum gercekten bastan sagma yapiorlar islerini insan degeri yok bu ulkede ‍

bu arada bende bir soru sorucaktim 7 haftalik hamileyim sabah kahve rengi akintim oldu ve suan hafif sag kasigim agrior tedirginim dusuk olur diye daha once yaptigim icin ve psikolojikmi bilmiorum suan goguslerimde acimior doktorumu aradım ( dun aynı sıkayetten gıtmiştim bebek ıyı dedı kanamalar devam eder dedı ama hala korku endışe var )

son adet tarıhın ne

hi
Dusuk yapacagini da nereden cikardigin.agrin kanaman falan var mi.bosuna yiyip durma kendini.dun bi kanalda izledim bebek gorundukten sonra dusuk ihtimali yuzde 7 .kalp atisindan sonra yuzde 3 mus.ne kadar dogru bilmiyorum
yok hiç bişeyim yok bi kaç gün bulantım oldu o bile geç ti.

gidebileceğin özel bi hastane veya doktor yok mu?

ultrason kağıdın da anlıyorsanız lütfen bakın bi bebek bile orda durmuyor mu sizin demi 6.haftada bebeğiniz keseniz öyleydi bence dahs küçük oluyor haftada kese ve bebek
Benim doktorum 6. Haftada karindan kalp atisi duyamayiz demisti.7. Haftada ancak duyulur demisti.kalbini duyduguna gore en az 7 diyorum fazlasini da bilemiyorum.baska bi doktora gitmende fayda var.stres daha kotu

evet canım tüm güm pc ye bakarak oturarak çalışoıyorumiş başlarda çok ağrı oluyordu şimdi o kadar değil. hem iyi hem kötü... yürüyünce iş yapınca hemen yoruluyorum çünkü

Benim doktorum 6. Haftada karindan kalp atisi duyamayiz demisti.7. Haftada ancak duyulur demisti.kalbini duyduguna gore en az 7 diyorum fazlasini da bilemiyorum.baska bi doktora gitmende fayda var.stres daha kotu
merhaba bende 7 haftalık hamileyim 8 haftalık olucam bu hafta ıcınde kanamam oldu dun doktora gittim ve kahve rengi akintim var bugun bu durumda olan varmi ? yardimci olabilirmisisniz

o haftalar normal canım kahverengi veya apembe lekelenme..stres yapma kendine..

6+3 idi karnımda kalp atışı duyuldu. hamile kaldıktan 31 gün sonra eğer bir sorun yoksa kalp atışı karından duyuluyor dedi doktorum...

heh değil mi ya 6.haftada görmeyip vajinal bakılıyor çoğuna benim 4 haftalıkken mi kesemi karnımdan görmüşlerdi, sağolasın canm başka doktara gitcem inş 9 gün sonra oğullarımın sünneti var onu bi atlatırsam en yakın özel hastane 1 buçuk saat uzaklıkta ona devam ederim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…