- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.701
Hayırlı olsun canım sağlıkla en mutlu günlerini daha fazla görmen dileğiyleiki oğluşumun sünnetini yapıyorum bu cumartesi inşallah onların
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm gerçektenGünaydın şubat anneleri. Uzun süredir yazamadim, maalesef 2019 şubat anneleri forumundan ayrılıyorum 2 hafta önce düşük yaptım. Zaten ilk gebelikte de kalp atışı durmuştu. Doktor büyük ihtimalle kan pıhtılaşması olabilir dedi. Tabi tahlilleri verdik genetik inceleyecek 1.5 ay sonra sonuçlar çıkcak. Rabbim bir daha yaşatmasın Insallah. İsteyen herkese sağlıkli, eksiksiz fazlasiz hayirli evlatlar nasip eylesin. Insallah bebişlerinizi kucaginiza almayi nasip etsin rabbim. Bana da dua edin olur mu
günaydın arkadaşlar, 6+4 haftalığım mide bulantım fln başlamadı daha sadece tiksinme ve çok uyuyorum birde mide yanması var gögüslerim silikon yaptırmış gibi çok şiş ve yanıyor ateş içinde üstüne yatamıyorum. kalp atışını yolk kesesini görmediğim için korkuyorum boş gebelik mi diye aklıma getirince hemen dua okuyorum elimden bişy gelmiyor doktor randevüm cumartesi günü sabırsızlıkla bekliyorum çok beklediğim için kaybedecğim diye korkuyorum...
Cok cok gecmis olsun ınşallah tez zamanda saglikli bir hamilelik gecirirsinGünaydın şubat anneleri. Uzun süredir yazamadim, maalesef 2019 şubat anneleri forumundan ayrılıyorum 2 hafta önce düşük yaptım. Zaten ilk gebelikte de kalp atışı durmuştu. Doktor büyük ihtimalle kan pıhtılaşması olabilir dedi. Tabi tahlilleri verdik genetik inceleyecek 1.5 ay sonra sonuçlar çıkcak. Rabbim bir daha yaşatmasın Insallah. İsteyen herkese sağlıkli, eksiksiz fazlasiz hayirli evlatlar nasip eylesin. Insallah bebişlerinizi kucaginiza almayi nasip etsin rabbim. Bana da dua edin olur mu
iki oğluşumun sünnetini yapıyorum bu cumartesi inşallah onların
Günaydın şubat anneleri. Uzun süredir yazamadim, maalesef 2019 şubat anneleri forumundan ayrılıyorum 2 hafta önce düşük yaptım. Zaten ilk gebelikte de kalp atışı durmuştu. Doktor büyük ihtimalle kan pıhtılaşması olabilir dedi. Tabi tahlilleri verdik genetik inceleyecek 1.5 ay sonra sonuçlar çıkcak. Rabbim bir daha yaşatmasın Insallah. İsteyen herkese sağlıkli, eksiksiz fazlasiz hayirli evlatlar nasip eylesin. Insallah bebişlerinizi kucaginiza almayi nasip etsin rabbim. Bana da dua edin olur mu
11 ile 14 haftalar arasında gidilebilir yani 14. Hafta uygun hemde cinsiyeti öğrenirsinGuzel hamisler Gunaydin
Ikili test icin illa bu hafta gidilecek diye bir hafta varmi bana ağustosta gel dedi hesapliyorum o zamanlar
14 haftalik oluyorum ya gecikirse kizimda kacta gittim hatirlayamiyorum
Çok geçmiş olsun canım dualarım seninle olacak umarım en hayırlı zamanda bebişine kavuşursunGünaydın şubat anneleri. Uzun süredir yazamadim, maalesef 2019 şubat anneleri forumundan ayrılıyorum 2 hafta önce düşük yaptım. Zaten ilk gebelikte de kalp atışı durmuştu. Doktor büyük ihtimalle kan pıhtılaşması olabilir dedi. Tabi tahlilleri verdik genetik inceleyecek 1.5 ay sonra sonuçlar çıkcak. Rabbim bir daha yaşatmasın Insallah. İsteyen herkese sağlıkli, eksiksiz fazlasiz hayirli evlatlar nasip eylesin. Insallah bebişlerinizi kucaginiza almayi nasip etsin rabbim. Bana da dua edin olur mu
Günaydın şubat anneleri. Uzun süredir yazamadim, maalesef 2019 şubat anneleri forumundan ayrılıyorum 2 hafta önce düşük yaptım. Zaten ilk gebelikte de kalp atışı durmuştu. Doktor büyük ihtimalle kan pıhtılaşması olabilir dedi. Tabi tahlilleri verdik genetik inceleyecek 1.5 ay sonra sonuçlar çıkcak. Rabbim bir daha yaşatmasın Insallah. İsteyen herkese sağlıkli, eksiksiz fazlasiz hayirli evlatlar nasip eylesin. Insallah bebişlerinizi kucaginiza almayi nasip etsin rabbim. Bana da dua edin olur mu
Hic korkma cnm bnle birebirbaynisin bnde bgun gittim dr a 6+4 musum hic sknti yo cok skur ve bndede hamilelik belrtileri yk smdiden snra baslayabiliyor bazilarin ise hic olmayabiliyorgünaydın arkadaşlar, 6+4 haftalığım mide bulantım fln başlamadı daha sadece tiksinme ve çok uyuyorum birde mide yanması var gögüslerim silikon yaptırmış gibi çok şiş ve yanıyor ateş içinde üstüne yatamıyorum. kalp atışını yolk kesesini görmediğim için korkuyorum boş gebelik mi diye aklıma getirince hemen dua okuyorum elimden bişy gelmiyor doktor randevüm cumartesi günü sabırsızlıkla bekliyorum çok beklediğim için kaybedecğim diye korkuyorum...
11 ile 14 haftalar arasında gidilebilir yani 14. Hafta uygun hemde cinsiyeti öğrenirsin[/QU
Ben en iyisi temmuz sonu gideyim cinsiyeti daha bildigim icin aslinda merak etmiyorum canim tahliller gecikmesinde onlar onemli11 ile 14 haftalar arasında gidilebilir yani 14. Hafta uygun hemde cinsiyeti öğrenirsin
Gözün aydın canımGunaydin hamisler
Cok sukur kalp sesini duydum
kadın dogum dr um birsuru test verdi bende devlette yaptiracagim testleri hepsini kadin dogum yapiyor mu ?
Canım gözünaydın çok sevindim ayResmen ayaklarını kaldırıp indiren hareket eden bi bebek gördüm .Maşallah Kocaman olmuş .herşey gayet yolunda . 2li teste ayrı randevu verdi doktor . Ona gittiğimde sanırım cinsiyetide söyler öle umuyorım Darısı size kızlar inanılmaz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?