2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten vardır bir hayır sakın umutsuzluğa kapılma.önemli olan sağlıklı olması en doğru zamanda sağlıkla bebeğin seninle olsun.Kanaman mı vardı canım yanlış hatırlamıyorsam

günaydın arkadaşlar, 6+4 haftalığım mide bulantım fln başlamadı daha sadece tiksinme ve çok uyuyorum birde mide yanması var gögüslerim silikon yaptırmış gibi çok şiş ve yanıyor ateş içinde üstüne yatamıyorum. kalp atışını yolk kesesini görmediğim için korkuyorum boş gebelik mi diye aklıma getirince hemen dua okuyorum elimden bişy gelmiyor doktor randevüm cumartesi günü sabırsızlıkla bekliyorum çok beklediğim için kaybedecğim diye korkuyorum...

merhaba arkadaşım. benimde öyle mide bulantım yok , özellikle akşamları olan bir tiksinme yiyememe durumu birde erken uyuma vardı. göğüs hassasiyetim vardı. ama hiç korkma bende boş gebelik mi acaba diye korktum dün çok şükür öyle olmadığını 6+5'de görmüş oldum. duaya devam kalbine kötü şeyler getirme. her belirti herkeste olmuyor. bazıları bulantısız geçiriyor gebeliğini. benim 2 kuzenimde hiç hamile değillermiş giib hayatlarına devam ettiler maşallah nur topu gibi evlatları oldu.

teşekkür ederim arkadaşım. inşallah allah banada kısmet eder bu düşüncelerden biranönce çıkarım..
Rabbim herkezin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın... Hepimiz vaktinde kucağımıza alırız inşallah

Cok cok gecmis olsun ınşallah tez zamanda saglikli bir hamilelik gecirirsin

çok üzüldüm, inşallah en kısa sürede güzel haberler verirsin bize.

Guzel hamisler Gunaydin
Ikili test icin illa bu hafta gidilecek diye bir hafta varmi bana ağustosta gel dedi hesapliyorum o zamanlar
14 haftalik oluyorum ya gecikirse kizimda kacta gittim hatirlayamiyorum
11 ile 14 haftalar arasında gidilebilir yani 14. Hafta uygun hemde cinsiyeti öğrenirsin

Çok geçmiş olsun canım dualarım seninle olacak umarım en hayırlı zamanda bebişine kavuşursun

çok çok çok geçmiş olsun arkadaşım. sağlıcakla hayırlı en kısa zamanda bebeğini kucağına almanı dilerim. Rabbim yar ve ayrdımcın olsun. pıhtılaşma testlerini yaptır muhakkak. bir sonrakinde mutlu sona ulaşacağına inanıyorum canım benim.

Kızlar sabah uyandım 7 de inanılmaz sıkışıktım... yaptıktan sonra belime inanılmaz ağrı girdi sanki tüm iç organlarım boşalmış gibi hissettim... çok kötü bir histi sonra inanılmaz bir gaz sancısı başladı hala yataktayım... bugün işe gitmekte hayal oldu... dr a mı gitsem ne dersiniz? Bebek iyi diye hissediyorum ama gaz sancım geçmek bilmiyor... afedersiniz gazda çıkaramıyorum ne yapacağım ben böyle...

Hic korkma cnm bnle birebirbaynisin bnde bgun gittim dr a 6+4 musum hic sknti yo cok skur ve bndede hamilelik belrtileri yk smdiden snra baslayabiliyor bazilarin ise hic olmayabiliyor

günaydın herkese..
dün çok kötü bi öğleden sonra geçirdim..
işten eve zor attım kendimi..
hayatımda ilk defa midem bu kadar bulandı..
bi ara midem boğazımdan çıkacak sandım o derece..
eşimi çağırdım hemen eve..gelince bi ağlamaya başladım..
zor kendime geldim..uzun süre kusma isteğim devam etti..
allahım ne zormuş..bu zamana kadar yaşamamıştım ben..

11 ile 14 haftalar arasında gidilebilir yani 14. Hafta uygun hemde cinsiyeti öğrenirsin[/QU
11 ile 14 haftalar arasında gidilebilir yani 14. Hafta uygun hemde cinsiyeti öğrenirsin
Ben en iyisi temmuz sonu gideyim cinsiyeti daha bildigim icin aslinda merak etmiyorum canim tahliller gecikmesinde onlar onemli

Kızlar günaydın nolur bana bakın karnım kalkıp iniyo ama atar gibi damar gibi hızlı hızlı göbek çevrem asagı dogru normal mi ?böle nasıl anlatsam tak tak kalkıp iniyo neden of panik oldum

Canım gözünaydın çok sevindim ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…