2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sana şimdiden kolay gelsin ama kendine dikkat et canım fazla yorma kendini

günaydın arkadaşlar. bende çalışıyorum alarmı 8e kuruyoruma ma yok her sabah 7'de dipçik gibi uyanıyorum:)
sizde de duygu durum bozukluğu var mı? bazen moralim çok düşüyor. kötü şeyler geliyor aklıma ağlama hissiyatı falan. bazen çok sinirli oluyorum bazende çok mutlu.

aynıyız aynı hormonlar kafayı yedi geçen ben bilmem eşim bilir yarışmasında kadın oyunu yapamadı diye bir ağlıyorum ki Allahtan kimse yoktu yanımda:)

Günaydın şubat anneleri. Uzun süredir yazamadim, maalesef 2019 şubat anneleri forumundan ayrılıyorum 2 hafta önce düşük yaptım. Zaten ilk gebelikte de kalp atışı durmuştu. Doktor büyük ihtimalle kan pıhtılaşması olabilir dedi. Tabi tahlilleri verdik genetik inceleyecek 1.5 ay sonra sonuçlar çıkcak. Rabbim bir daha yaşatmasın Insallah. İsteyen herkese sağlıkli, eksiksiz fazlasiz hayirli evlatlar nasip eylesin. Insallah bebişlerinizi kucaginiza almayi nasip etsin rabbim. Bana da dua edin olur mu

Ahahahh olsun hamileyim diye çok kısıtlamamak lazımmış aslında sağlıklıysan hareket etmek gerekiyormuş tabiki yine dikkatli olmak lazım

Allah en hayırlısını en kısa sürede nasip etsin inşllah çok geçmiş olsun canm

Ayyy canım benim çok üzüldüm ama rabbimin vardır bi bildiği Allah evladın bile hayırlısını sağlıklısını versin nasibimizde varsa olur lütfen kendini üzme olur mu her zaman şuna İnan Allah çok istediğin bişeyi istediğin zamanda nasip etmiyorsa daha vakti gelmemiştir Allah en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin güzel arkadaşım sen gönlünü ferah tut verende Allah alanda Allah’ım gönlünden geçeni nasip eder inşallah

Genelde herkesin yaşadığı şeyler canım bu haftalar böyleymiş ana geçicek inşallah üzme kendini.bebeğini düşün hep güzel şeyler hayal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…