- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
- 73
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.741
amin canım hepimizin gönlüne göre versin vatanına ailesine hayırlı evlat olsunda ne olursa olsun :)Allah gönlüne göre versin canımBen glumda hep oglan ccougu görüyodum
benimkiyle farklı canım. benim tahlilde hiç vitamin mineral yazmıyor. ben akşama doğru gideyim de bir konuşayım doktorla. aklım karıştı.
Herseye bakmalari gerekiyor sanirm cnm benimde cok.bilgim yok. Belkide bukdr ayrinti olunca pahali oldu. Mesela devlete bunlari verince nekdr cok.diyo ee bakilmasi gerekiyosa niye bakmiyolr anlamadim. Neyseki hepsi temiz ciktibenimkiyle farklı canım. benim tahlilde hiç vitamin mineral yazmıyor. ben akşama doğru gideyim de bir konuşayım doktorla. aklım karıştı.
bizim hastanede sezaryan 2100 lira mesela acayip fark var arada ya. valla Allah yardımcınız olsun.Kizlar bu arada dogum fiyatlarini sordum hastaneye. Tabi 2019da degisicek ama bide doktorun ünvanjna gorede degisiyor sanirim. Normal 4000 sezaryan 4500 dedi. Nornal oda gecelik 500 vip oda gecelik 1000 tl
Hangi hastane canım buKizlar bu arada dogum fiyatlarini sordum hastaneye. Tabi 2019da degisicek ama bide doktorun ünvanjna gorede degisiyor sanirim. Normal 4000 sezaryan 4500 dedi. Nornal oda gecelik 500 vip oda gecelik 1000 tl
kesin söyleyeceğim. olmadı dahiliye doktoruna giderim ondan test isterim.Herseye bakmalari gerekiyor sanirm cnm benimde cok.bilgim yok. Belkide bukdr ayrinti olunca pahali oldu. Mesela devlete bunlari verince nekdr cok.diyo ee bakilmasi gerekiyosa niye bakmiyolr anlamadim. Neyseki hepsi temiz cikti
Aminn cnmm valla istanbul fena cokta aman aman biyerde dedil ayni hastane daha buyuk subesinde gecen sene arkadasim dogum yapti 10.000 faturq cikartmislar. Baya tartisma kavgayla 5e dusmus. Yani kimden ne kopartirlarsabizim hastanede sezaryan 2100 lira mesela acayip fark var arada ya. valla Allah yardımcınız olsun.
Medicana cnmHangi hastane canım bu
Evet canım zararı yok ben ilk hamileliğimde kaç kutu içtim o son çare veriyo doktorlar ama rahatlatıyo biraz pahalıydı o zaman içindede az vardı suan nasıl bilmiyorumgünaydın kızlar dün kusmaktan maffoldum 5 kez kusmuşumdur ,bi ara ağlıyorum artık,baktım gecicek gibi değil hastaneye gittim serum yedim,serumun etkisi bugün süŕüyo o yüzden bugünde daha kusmadim.ordaki doktor mide yanması için goviscon mide bulantısı için zofran yazdı,zofran kemoterapi gören kanser hastalarına veriliyormuş bebeğe hiç bi zararı yok dedi,ben kendi doktoruna danışirim yinede ,bide bekliom bakım mide bulantilari dayanilmicak gibi olcak mi yine
Ay anlamıyorum neden oluyo kuzum bak karnım böle kalkıp iniyo ama nefes gibi değil atıs tak tak tak neden acabaNasıl yani canim anlamadim bebegin hareketleri olamaz herhalde neki oyle
çok fazla ya valla pes. resmen mecbur bırakıyorlar insanı. iyi ki kavga etmişler.Aminn cnmm valla istanbul fena cokta aman aman biyerde dedil ayni hastane daha buyuk subesinde gecen sene arkadasim dogum yapti 10.000 faturq cikartmislar. Baya tartisma kavgayla 5e dusmus. Yani kimden ne kopartirlarsa
Ben 11 12 diye biliyodum 14 geç değil mi onun haftası Vardı canım ben öyle hatırlıyorum ama doktorun dediyse vardır bildiğiGuzel hamisler Gunaydin
Ikili test icin illa bu hafta gidilecek diye bir hafta varmi bana ağustosta gel dedi hesapliyorum o zamanlar
14 haftalik oluyorum ya gecikirse kizimda kacta gittim hatirlayamiyorum
Buarada sana tahmin yapmadı mı canımGuzel hamisler Gunaydin
Ikili test icin illa bu hafta gidilecek diye bir hafta varmi bana ağustosta gel dedi hesapliyorum o zamanlar
14 haftalik oluyorum ya gecikirse kizimda kacta gittim hatirlayamiyorum
Hee o zaman tamam :) ben ilk gebeliğimde son ana kadar devlete gittim doğumu özelde yaptırmıştım bazı hastaneler çok pahalı oluyor gerçektenMedicana cnm
Sanmıyorum aslında tam bilmiyorum canım ama kadın doğumcunq git en iyisini o bilirSağlık ocağı yazar mı acaba ya
Aynen cnm benmde doktorum orda baskasina gidemiyorm icim rahat etmiyo mecburen gidiyorum. Ama.yinede indirim.falan yapiyolr. En azindan ozel.sigorta karsilamasada suan hala ozel sigorta oldugu icin onunda indirimi falan var. Artik ilk bebek gozden cikarttik daha fazla istemesinlerdeHee o zaman tamam :) ben ilk gebeliğimde son ana kadar devlete gittim doğumu özelde yaptırmıştım bazı hastaneler çok pahalı oluyor gerçekten
Çok yorma kendini bence temizlik için yanında bir yardımcın olsungünaydınnnn bebekler bizi erken uyanmaya şimdiden hazırlıyor sabah 6 da uyanıyorum,bugün koşturmalı gün benim için,davetiye dağıtacağım temizlik yapılacak ufak tefek kalan eksikler var onlarıda bi halledeyim
Cnm çok üzüldüm allah birdahakine nasip etsin inşallah bende 3sene önce bir düşük yaptım şimdide kanamam var hep yatıyorum bende korku içindeyimGünaydın şubat anneleri. Uzun süredir yazamadim, maalesef 2019 şubat anneleri forumundan ayrılıyorum 2 hafta önce düşük yaptım. Zaten ilk gebelikte de kalp atışı durmuştu. Doktor büyük ihtimalle kan pıhtılaşması olabilir dedi. Tabi tahlilleri verdik genetik inceleyecek 1.5 ay sonra sonuçlar çıkcak. Rabbim bir daha yaşatmasın Insallah. İsteyen herkese sağlıkli, eksiksiz fazlasiz hayirli evlatlar nasip eylesin. Insallah bebişlerinizi kucaginiza almayi nasip etsin rabbim. Bana da dua edin olur mu
Eki Görüntüle 2167172
Yok cnm o kan testleri iste 6 tup aldilar bide idrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?