2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
benimkiyle farklı canım. benim tahlilde hiç vitamin mineral yazmıyor. ben akşama doğru gideyim de bir konuşayım doktorla. aklım karıştı.
Herseye bakmalari gerekiyor sanirm cnm benimde cok.bilgim yok. Belkide bukdr ayrinti olunca pahali oldu. Mesela devlete bunlari verince nekdr cok.diyo ee bakilmasi gerekiyosa niye bakmiyolr anlamadim. Neyseki hepsi temiz cikti

Kizlar bu arada dogum fiyatlarini sordum hastaneye. Tabi 2019da degisicek ama bide doktorun ünvanjna gorede degisiyor sanirim. Normal 4000 sezaryan 4500 dedi. Nornal oda gecelik 500 vip oda gecelik 1000 tl

Kizlar bu arada dogum fiyatlarini sordum hastaneye. Tabi 2019da degisicek ama bide doktorun ünvanjna gorede degisiyor sanirim. Normal 4000 sezaryan 4500 dedi. Nornal oda gecelik 500 vip oda gecelik 1000 tl
bizim hastanede sezaryan 2100 lira mesela acayip fark var arada ya. valla Allah yardımcınız olsun.

bizim hastanede sezaryan 2100 lira mesela acayip fark var arada ya. valla Allah yardımcınız olsun.
Aminn cnmm valla istanbul fena cokta aman aman biyerde dedil ayni hastane daha buyuk subesinde gecen sene arkadasim dogum yapti 10.000 faturq cikartmislar. Baya tartisma kavgayla 5e dusmus. Yani kimden ne kopartirlarsa

Evet canım zararı yok ben ilk hamileliğimde kaç kutu içtim o son çare veriyo doktorlar ama rahatlatıyo biraz pahalıydı o zaman içindede az vardı suan nasıl bilmiyorum

Aminn cnmm valla istanbul fena cokta aman aman biyerde dedil ayni hastane daha buyuk subesinde gecen sene arkadasim dogum yapti 10.000 faturq cikartmislar. Baya tartisma kavgayla 5e dusmus. Yani kimden ne kopartirlarsa
çok fazla ya valla pes. resmen mecbur bırakıyorlar insanı. iyi ki kavga etmişler.

Guzel hamisler Gunaydin
Ikili test icin illa bu hafta gidilecek diye bir hafta varmi bana ağustosta gel dedi hesapliyorum o zamanlar
14 haftalik oluyorum ya gecikirse kizimda kacta gittim hatirlayamiyorum
Ben 11 12 diye biliyodum 14 geç değil mi onun haftası Vardı canım ben öyle hatırlıyorum ama doktorun dediyse vardır bildiği

Hee o zaman tamam :) ben ilk gebeliğimde son ana kadar devlete gittim doğumu özelde yaptırmıştım bazı hastaneler çok pahalı oluyor gerçekten
Aynen cnm benmde doktorum orda baskasina gidemiyorm icim rahat etmiyo mecburen gidiyorum. Ama.yinede indirim.falan yapiyolr. En azindan ozel.sigorta karsilamasada suan hala ozel sigorta oldugu icin onunda indirimi falan var. Artik ilk bebek gozden cikarttik daha fazla istemesinlerde

Cnm çok üzüldüm allah birdahakine nasip etsin inşallah bende 3sene önce bir düşük yaptım şimdide kanamam var hep yatıyorum bende korku içindeyim

Eki Görüntüle 2167172
Yok cnm o kan testleri iste 6 tup aldilar bide idrar

hımm tamam canım bendenden aynılarını aldılar. 1500 tl o neymiş öyle ya o fiyatı görünce bende deidm çok büyük şeyler istediler heralde. Bende trabzonda yaşıyorum medicalparka gidiyorum. ama bu kadar çıkmadı fiyatlar. iyi yapmışsın devlete yaptırmakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…