2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gunaydin hamisler
Cok sukur kalp sesini duydum

kadın dogum dr um birsuru test verdi bende devlette yaptiracagim testleri hepsini kadin dogum yapiyor mu ?
Evet cnm.bendr devlete gtttim direk kadin doguma bu testleri yaptircam de bakmiyo.bile kan vermehe gonderiyo bide idrar. Benm diger gun cikti hemen sonuclar.

günaydın kızlar dün kusmaktan maffoldum 5 kez kusmuşumdur ,bi ara ağlıyorum artık,baktım gecicek gibi değil hastaneye gittim serum yedim,serumun etkisi bugün süŕüyo o yüzden bugünde daha kusmadim.ordaki doktor mide yanması için goviscon mide bulantısı için zofran yazdı,zofran kemoterapi gören kanser hastalarına veriliyormuş bebeğe hiç bi zararı yok dedi,ben kendi doktoruna danışirim yinede ,bide bekliom bakım mide bulantilari dayanilmicak gibi olcak mi yine

Gunaydin hamisler
Cok sukur kalp sesini duydum

kadın dogum dr um birsuru test verdi bende devlette yaptiracagim testleri hepsini kadin dogum yapiyor mu ?

canım çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Rabbim tamamına erdirsin. bende senin gibiyim hiç bir belirtim yok:) bir sonraki randevun ne zaman?

Evet cnm.bendr devlete gtttim direk kadin doguma bu testleri yaptircam de bakmiyo.bile kan vermehe gonderiyo bide idrar. Benm diger gun cikti hemen sonuclar.
ben özelde verdim kan ve idrarı kan hemen çıktı da idrarı hastane dışı laboratuvara gönderdikleri için cumaya çıkacak dedi. sen özelde mi yaptırdın canım?

ben özelde verdim kan ve idrarı kan hemen çıktı da idrarı hastane dışı laboratuvara gönderdikleri için cumaya çıkacak dedi. sen özelde mi yaptırdın canım?
Yok cnm ozelde 1500 tl dedj gttim devlette yaptirdim bende. Hemen yarisi ayni gun kalanida diger gun cikti. Oyle yapiyorum. Doktorum ozelde tum testler devlette

Yok cnm ozelde 1500 tl dedj gttim devlette yaptirdim bende. Hemen yarisi ayni gun kalanida diger gun cikti. Oyle yapiyorum. Doktorum ozelde tum testler devlette
ya ne kadar pahalıymış hangi şehirdesin? ben özel hastanede çalışıyorum da hiç para ödemiyorum ama yine de bizim hastanede o kadar pahalı değil. çıkan sonuçların fotosunu atar mısın eksik bir şeyler var mı benim test sonuçlarında bakayım.

Guzel hamisler Gunaydin
Ikili test icin illa bu hafta gidilecek diye bir hafta varmi bana ağustosta gel dedi hesapliyorum o zamanlar
14 haftalik oluyorum ya gecikirse kizimda kacta gittim hatirlayamiyorum

Canım ben 18 temmuzda gidicem o zaman 12. Haftanun icinde oluyorum oglumdada 12. Haftada olmustu :)

Canum cok gecmis olsun. Bundan sonrakini saglıkla kucagına al inşallah

hangi testleri istiyorlar canım doktorlar . ben daha 6+5 haftalığım. rutin kan testlerim falan yapıldı o kadar. ekstra bir şey mi yapıyorlar?

Istanbuldaym cnm medicana hastanesine gidiyorum. Ozel sigortam vardi hic vermezdim ama hamilelikte kesildi. Fiyatlar firladi. Hatta ikili tarama testindende korktum devletten randevu aldim ama 89 tl dediler sasirdjm. Orda yaptiricam onu. Bakyom.cnm testler nerde

gerçekten şehirden şehre değişiyor ya biz de hiç yok öyle ücretler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…