- 3 Haziran 2018
- 618
- 703
- 23
- 37
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.721
Nasıl yani canim anlamadim bebegin hareketleri olamaz herhalde neki oyleKızlar günaydın nolur bana bakın karnım kalkıp iniyo ama atar gibi damar gibi hızlı hızlı göbek çevrem asagı dogru normal mi ?böle nasıl anlatsam tak tak kalkıp iniyo neden of panik oldum
Evet cnm.bendr devlete gtttim direk kadin doguma bu testleri yaptircam de bakmiyo.bile kan vermehe gonderiyo bide idrar. Benm diger gun cikti hemen sonuclar.Gunaydin hamisler
Cok sukur kalp sesini duydum
kadın dogum dr um birsuru test verdi bende devlette yaptiracagim testleri hepsini kadin dogum yapiyor mu ?
Gunaydin hamisler
Cok sukur kalp sesini duydum
kadın dogum dr um birsuru test verdi bende devlette yaptiracagim testleri hepsini kadin dogum yapiyor mu ?
ben özelde verdim kan ve idrarı kan hemen çıktı da idrarı hastane dışı laboratuvara gönderdikleri için cumaya çıkacak dedi. sen özelde mi yaptırdın canım?Evet cnm.bendr devlete gtttim direk kadin doguma bu testleri yaptircam de bakmiyo.bile kan vermehe gonderiyo bide idrar. Benm diger gun cikti hemen sonuclar.
devlet yazmışsın görmemişim onu:)Evet cnm.bendr devlete gtttim direk kadin doguma bu testleri yaptircam de bakmiyo.bile kan vermehe gonderiyo bide idrar. Benm diger gun cikti hemen sonuclar.
Yok cnm ozelde 1500 tl dedj gttim devlette yaptirdim bende. Hemen yarisi ayni gun kalanida diger gun cikti. Oyle yapiyorum. Doktorum ozelde tum testler devletteben özelde verdim kan ve idrarı kan hemen çıktı da idrarı hastane dışı laboratuvara gönderdikleri için cumaya çıkacak dedi. sen özelde mi yaptırdın canım?
ya ne kadar pahalıymış hangi şehirdesin? ben özel hastanede çalışıyorum da hiç para ödemiyorum ama yine de bizim hastanede o kadar pahalı değil. çıkan sonuçların fotosunu atar mısın eksik bir şeyler var mı benim test sonuçlarında bakayım.Yok cnm ozelde 1500 tl dedj gttim devlette yaptirdim bende. Hemen yarisi ayni gun kalanida diger gun cikti. Oyle yapiyorum. Doktorum ozelde tum testler devlette
Guzel hamisler Gunaydin
Ikili test icin illa bu hafta gidilecek diye bir hafta varmi bana ağustosta gel dedi hesapliyorum o zamanlar
14 haftalik oluyorum ya gecikirse kizimda kacta gittim hatirlayamiyorum
Günaydın şubat anneleri. Uzun süredir yazamadim, maalesef 2019 şubat anneleri forumundan ayrılıyorum 2 hafta önce düşük yaptım. Zaten ilk gebelikte de kalp atışı durmuştu. Doktor büyük ihtimalle kan pıhtılaşması olabilir dedi. Tabi tahlilleri verdik genetik inceleyecek 1.5 ay sonra sonuçlar çıkcak. Rabbim bir daha yaşatmasın Insallah. İsteyen herkese sağlıkli, eksiksiz fazlasiz hayirli evlatlar nasip eylesin. Insallah bebişlerinizi kucaginiza almayi nasip etsin rabbim. Bana da dua edin olur mu
Allah gönlüne göre versin canımKızlar rüyamda hep erkek bebek görüyorum tam tersi çıkmasın
Yok cnm ozelde 1500 tl dedj gttim devlette yaptirdim bende. Hemen yarisi ayni gun kalanida diger gun cikti. Oyle yapiyorum. Doktorum ozelde tum testler devlette
İnşallah güzel sonuclar alırızz
Istanbuldaym cnm medicana hastanesine gidiyorum. Ozel sigortam vardi hic vermezdim ama hamilelikte kesildi. Fiyatlar firladi. Hatta ikili tarama testindende korktum devletten randevu aldim ama 89 tl dediler sasirdjm. Orda yaptiricam onu. Bakyom.cnm testler nerdeya ne kadar pahalıymış hangi şehirdesin? ben özel hastanede çalışıyorum da hiç para ödemiyorum ama yine de bizim hastanede o kadar pahalı değil. çıkan sonuçların fotosunu atar mısın eksik bir şeyler var mı benim test sonuçlarında bakayım.
Yok cnm o kan testleri iste 6 tup aldilar bide idrarhangi testleri istiyorlar canım doktorlar . ben daha 6+5 haftalığım. rutin kan testlerim falan yapıldı o kadar. ekstra bir şey mi yapıyorlar?
gerçekten şehirden şehre değişiyor ya biz de hiç yok öyle ücretler.Istanbuldaym cnm medicana hastanesine gidiyorum. Ozel sigortam vardi hic vermezdim ama hamilelikte kesildi. Fiyatlar firladi. Hatta ikili tarama testindende korktum devletten randevu aldim ama 89 tl dediler sasirdjm. Orda yaptiricam onu. Bakyom.cnm testler nerde
ya ne kadar pahalıymış hangi şehirdesin? ben özel hastanede çalışıyorum da hiç para ödemiyorum ama yine de bizim hastanede o kadar pahalı değil. çıkan sonuçların fotosunu atar mısın eksik bir şeyler var mı benim test sonuçlarında bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?