2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Yok canım bende gördüm baya belliydi ultrasonda hatta bak resimde atayım iki bölümden oluşuyor belli

O ufak daire şeklindeki bebeğin bulunduğu rahim diğeri ise doktorun işaretlediği diğer rahmim ve kanama alanım

Eklentiler

• image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar az önce Almanya’da ki ablamla konuştum orada düşük tehlikesi olup kanaması olanlara ring (yüzük)diye birşey takılıyormuş rahime çok yorulmamak şartıyla gündelik hayatına devam edebiliyormuşsun hiç duyanınız varmı ?

O ufak daire şeklindeki bebeğin bulunduğu rahim diğeri ise doktorun işaretlediği diğer rahmim ve kanama alanım

Allah Allah ya, dikkat ette diğer rahimden de hamile kalma bari

Neyse sağlıklı evladın var şükür, herhangi bi sıkıntı yaşamadan bunu da kucağına alacaksın inanıyorum ben.

Temizlik mi aseriyorsun canimevet yaz tatili bitince eylülde rahatız inşallah su içmeyi özledim doya doya

Aynen su çay biçok şeyi bulanmadan kokmadan içebilsem yiyebilsem.bgn doktorumu aradım dayanamıorum bulantılara dedim benim 2 kızım var yemek bakım banyo hepsi olacak eşim yardım etmeye çalışıyo annem de yakın ama ona yük olmak istemiyorum ztn dizleri sızlıyo ama yeterki sağlık olsun hepsi geçiyor biliyorum

Ayyy canımcım hiç kafana takma bende hamileliğimin başında önce yeni doğmuş bebeğimi sol göğsümle emzirdin sonra yetmedi sağ göğsümle emzirdim... sol göğüsle emzirmek kız sağla emzirmek erkek bebeğe dalaletmiş... ben hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri kuz hissediyordum ama 1 haftadır erkek hissediyorum.. beni gören kız diyordu şimdi de erkek diyor... yani hamilelikten kurtulmaya şöyle demek istiyor hamileliğin ilerisi evresindeysen doğum yapacağına işaretmiş....

İnşallah canım benim sağol diğer rahimde hamilelik olayı benimde kafama takılmıyor değil

Dünyada örnekleri var, siz yine de korunun

Oğlunu kaçıncı haftada dünyaya getirmiştin? Genelde erken ve düşük kilolu olma riski olabilirmiş, inşallah sende olmaz.

çok sevindim arkadaşım darısı bizlere inşallah. seni memorial sayfasından tanıyorum. bende şişlide tüp bebek yaptım. o sayfada da yazışıyorduk. senin mucizen sana doğal yolla geldi hamdolsun.
Amin canım benim darısı size inşallah en güzel haberler.yaa Memorialeden yazılışıklık var demek :) şimdi daha yakın hissetim seni aynı yolda yürüdük yaşadık bir çok şeyi benim mucizem kendiliğinden geldi çok şükür ama öyle yada böyle zor süreçler geçirdik.allahım sonuna kadar sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.senşn kaçıncı denemede tuttu canım

Dr aradı sıkıntı yok gebelikte olabilir dedi. Olmadı detaylıya gittiğimde bir daha baktırırım.

Dünyada örnekleri var, siz yine de korunun

Oğlunu kaçıncı haftada dünyaya getirmiştin? Genelde erken ve düşük kilolu olma riski olabilirmiş, inşallah sende olmaz.
8 gün kala sezaryen oldum canım hemde çok rahat bir gebelik geçirmiştim hiç böyle sorunlarım yoktu 3.750 gram doğmuştu :)

Benim kilom aynı lakin karnım şişiyor ara ara. Patlayacak gibi oluyorum, çok gazlıyım. Bir de ben yediklerime dikkat ediyorum, zaten tatlıdan tiksindim ki çok mutluyum bu yüzden. Şekerli hiç bir şey yiyemiyorum.
Ayyy gerçekten bu gaz problemini ne yapacağız ben 2 gündür bildiğin gaz sancısı çekiyorum... çıkmıyorda hain gaz... sen ne yapıyorsun?

b
bana da zofran verdi ama serumu yedikten sonra 2 gündür gözünü açtım biraz henüz içmedim

evet canım cennet mahallesi sevmeyen çok kişi var yaa niye ki :))
Yaaa dr lar sürekli hata yapıp duruyor... 2012 yılında oradaki bir dr hatası yüzünden dönülmez bir yola girip babannemi kaybettik... o yüzden hiç sevmeyiz biz... bende yeşilova da oturuyordum... güzel semtler oralar tabi 15-20 yıl öncesi daha güzeldi orası ayrı...

Daha dün endokrinoloji uzmanına gittim tsh için... şöyleymiş kanda bebişlerden dolayı betahcg artıyor ya o tiroit bezin etki edip hormon üretmesi için uyarıyormuş... normal insanlarda bu işi tsh yapıyor... eğer sana ve bebeğe yeterli tiroid hormonu üretiliyorsa tsh sıfır seviyelerine kadar iniyormuş... tsh yüksek çıkarsa problem... yani senin gayet normal tabi t3 ve t4 (tiroksin) seviyelerine de bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…