- 4 Haziran 2018
- 52
- 71
- 3
- 34
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.061
kızlar merhaba 10 haftalık hamileyim bende. folik asit ne kullanıyosunuz
ben 2 kg aldım. 47 kg suanda. göbek falan cıktı bay da. hatta bi misafirimiz geldi balıkesirden, sen emin misin 11 haftalık olduğuna? göbeğin baya cıkmış cunku dedi.
10.haftadayım toplam 10 kilo verdim. Hâlâ da durumum kötü hiçbir şey yiyemiyorum. Acil kadın doğum doktoruna gittim alay eder gibi zencefil iç dedi sadece serum felan vermedi
Yok canım bende gördüm baya belliydi ultrasonda hatta bak resimde atayım iki bölümden oluşuyor bellibizde pazartesi gidicez doktora, güzel haberlerle gelelim inşallah.
ben çift rahmin öyle söylenmeyecek bişi olduğunu sanmıyorum ya, illa ki doğum sırasında vs. görülürdü, ben bu doktorundan şüpheliyim, yanlış mı gördü naaptı?
O ufak daire şeklindeki bebeğin bulunduğu rahim diğeri ise doktorun işaretlediği diğer rahmim ve kanama alanımbizde pazartesi gidicez doktora, güzel haberlerle gelelim inşallah.
ben çift rahmin öyle söylenmeyecek bişi olduğunu sanmıyorum ya, illa ki doğum sırasında vs. görülürdü, ben bu doktorundan şüpheliyim, yanlış mı gördü naaptı?
Ben bunu kullanıyorum canımkızlar merhaba 10 haftalık hamileyim bende. folik asit ne kullanıyosunuz
O ufak daire şeklindeki bebeğin bulunduğu rahim diğeri ise doktorun işaretlediği diğer rahmim ve kanama alanım
İnşallah canım benim sağolAllah Allah ya, dikkat ette diğer rahimden de hamile kalma bari
Neyse sağlıklı evladın var şükür, herhangi bi sıkıntı yaşamadan bunu da kucağına alacaksın inanıyorum ben.
Temizlik mi aseriyorsun canimevet yaz tatili bitince eylülde rahatız inşallah su içmeyi özledim doya doya
Ayyy canımcım hiç kafana takma bende hamileliğimin başında önce yeni doğmuş bebeğimi sol göğsümle emzirdin sonra yetmedi sağ göğsümle emzirdim... sol göğüsle emzirmek kız sağla emzirmek erkek bebeğe dalaletmiş... ben hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri kuz hissediyordum ama 1 haftadır erkek hissediyorum.. beni gören kız diyordu şimdi de erkek diyor... yani hamilelikten kurtulmaya şöyle demek istiyor hamileliğin ilerisi evresindeysen doğum yapacağına işaretmiş....S sametuche benimkiler küçülmedi ama baya uzun zamandır ağrı sızı hassaslık hiç bir şey yok bir kaç gündür bulantımda yok hatta tatlı yiyemiyordum tiksiniyordum o da geçtiumarım artık belirtiler hafiflediği içimdir.. Bende rüyamda ikidir bebek emzirdiğimi görüyorum. Hamile bir kadın bu rüyayı görürse hamileliğinden kurtulacağına işarettir diyo. O ne demekse artık
İnşallah canım benim sağoldiğer rahimde hamilelik olayı benimde kafama takılmıyor değil
Amin canım benim darısı size inşallah en güzel haberler.yaa Memorialeden yazılışıklık var demek :) şimdi daha yakın hissetim seniçok sevindim arkadaşım darısı bizlere inşallah. seni memorial sayfasından tanıyorum. bende şişlide tüp bebek yaptım. o sayfada da yazışıyorduk. senin mucizen sana doğal yolla geldi hamdolsun.
Dr aradı sıkıntı yok gebelikte olabilir dedi. Olmadı detaylıya gittiğimde bir daha baktırırım.Benim ilk hamileliğimde 6.28e yükselerek ortaya çıkmıştı doktorum da hamilelikte tsh yükselir demişti. Şimdi de tsh düşük olunca endokronoloji uzmanına göründüm normalde yükselmesi beklenir dedi ama işte ben zaten ilaç kullandığım için dozu fazla gelmiş bana azalttı. Doktorun yönlendirecektir canım. Önem bişey değildir gönlünü ferah tut
8 gün kala sezaryen oldum canım hemde çok rahat bir gebelik geçirmiştim hiç böyle sorunlarım yoktu 3.750 gram doğmuştu :)Dünyada örnekleri var, siz yine de korunun
Oğlunu kaçıncı haftada dünyaya getirmiştin? Genelde erken ve düşük kilolu olma riski olabilirmiş, inşallah sende olmaz.
Ayyy gerçekten bu gaz problemini ne yapacağız ben 2 gündür bildiğin gaz sancısı çekiyorum... çıkmıyorda hain gaz... sen ne yapıyorsun?Benim kilom aynı lakin karnım şişiyor ara ara. Patlayacak gibi oluyorum, çok gazlıyım. Bir de ben yediklerime dikkat ediyorum, zaten tatlıdan tiksindim ki çok mutluyum bu yüzden. Şekerli hiç bir şey yiyemiyorum.
Sevindim canım sen dediğin gibi arada kan verdiğinde tsh ı kontrol ettirirsinDr aradı sıkıntı yok gebelikte olabilir dedi. Olmadı detaylıya gittiğimde bir daha baktırırım.
bana da zofran verdi ama serumu yedikten sonra 2 gündür gözünü açtım biraz henüz içmedimOnyzd diye bi ilac verdi canim. Genelde kemoterapi goren insanlara veriyorlarmis. Bulantilari icin. Bebege zarari yokmus. Zofran da muadiliymis. Doktoruna danis ama tabi sen de.
Offf cok umursamaz oluyo bazi doktorlar. Zaten insanin cani burnunda oluyor.
Yaaa dr lar sürekli hata yapıp duruyor... 2012 yılında oradaki bir dr hatası yüzünden dönülmez bir yola girip babannemi kaybettik... o yüzden hiç sevmeyiz biz... bende yeşilova da oturuyordum... güzel semtler oralar tabi 15-20 yıl öncesi daha güzeldi orası ayrı...evet canım cennet mahallesisevmeyen çok kişi var yaa niye ki :))
Daha dün endokrinoloji uzmanına gittim tsh için... şöyleymiş kanda bebişlerden dolayı betahcg artıyor ya o tiroit bezin etki edip hormon üretmesi için uyarıyormuş... normal insanlarda bu işi tsh yapıyor... eğer sana ve bebeğe yeterli tiroid hormonu üretiliyorsa tsh sıfır seviyelerine kadar iniyormuş... tsh yüksek çıkarsa problem... yani senin gayet normal tabi t3 ve t4 (tiroksin) seviyelerine de bakmak lazımKızlar benim tshım 0.046 çıktı. Araştırmalarıma göre hamilelikte düşebiliyormuş. Dra da ulaşamadım. Detaylı için randevum da ayın 26sında. Geç kalmak da istemiyorum. Konuyla ilgili fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?