- 1 Mart 2018
- 657
- 962
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.081
8 gün kala sezaryen oldum canım hemde çok rahat bir gebelik geçirmiştim hiç böyle sorunlarım yoktu 3.750 gram doğmuştu :)
Kitap önerisi olan var mı? Kaynanamla yaşadığım için kendimi telefona verdim. Zararlı sonuçta,kitap okuyup bebeğime yararlı olacak şeyler yapmam gerekiyor..
Evet canım bende böyle birşey okumuştum da tam ifade edemedim. Neyse sorun olmasın da inş.Daha dün endokrinoloji uzmanına gittim tsh için... şöyleymiş kanda bebişlerden dolayı betahcg artıyor ya o tiroit bezin etki edip hormon üretmesi için uyarıyormuş... normal insanlarda bu işi tsh yapıyor... eğer sana ve bebeğe yeterli tiroid hormonu üretiliyorsa tsh sıfır seviyelerine kadar iniyormuş... tsh yüksek çıkarsa problem... yani senin gayet normal tabi t3 ve t4 (tiroksin) seviyelerine de bakmak lazım
Saolasın cnm:)Sevindim canım sen dediğin gibi arada kan verdiğinde tsh ı kontrol ettirirsin
Ben yeni aldim cok eglenceli tavsiye ederim.. hande birsay emiyor mu?Kitap önerisi olan var mı? Kaynanamla yaşadığım için kendimi telefona verdim. Zararlı sonuçta,kitap okuyup bebeğime yararlı olacak şeyler yapmam gerekiyor..
Amin canım benim darısı size inşallah en güzel haberler.yaa Memorialeden yazılışıklık var demek :) şimdi daha yakın hissetim seniaynı yolda yürüdük yaşadık bir çok şeyi benim mucizem kendiliğinden geldi çok şükür ama öyle yada böyle zor süreçler geçirdik.allahım sonuna kadar sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.senşn kaçıncı denemede tuttu canım
Doktorun söylemiştir ilk aylarda neladar kilo Alman gerektiğini zaten ona göre hesaplarsın canım.sağlıklı beslen gerisi gelir zateniyi kilo alanda varmışherkes zayıflıyorum diyince bende problem mi var diye düşünmüştüm
Bende çocuk gelişimiyle alakalı kitaplar almak istedim ama arkadaşlarımın çoğu okuduktan sonra tüm bilgilerin unutulduğunu söyledi :) açıkçası hamilelik dönemiyle alakalı da kitap almak istemedim yaşayıp görüyorum çok şükür :) ama roman hoşuma gidiyor.en son Ayşe kulinin kördüğüm kitabını okudum ve şuan elimde kafaya takmama sanatı die bir kitap var ve kozlar aynı zamanda bebeğim için bir boş defter aldım bütün kontrol zamanlarını ultrason görüntüleriniii tarihleriyle duygu ve düşüncelerimle yazıp not alıyorum :) günlük gibi çok keyifli oluyor güzel bir hatıra benceNe tarz kitap seversin?
İlk gebeliğinse çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar alıp okuyabilirsin, eğlenceli olur hem, gerçi benim ikinci ama unuttum sanırım her şeyiaçıp bende okuyayım.
Dun aynisi bende vardi bugun gecti basimin sag tarafi resmen zonkluyodu alnimdanKızlar kasık ağrım var çok tek taraflı baş ağrısı gibi sürekli devam edıyor geçemiyor sabahtır
bilmem ki istersen bir daha tarih gir güncelle belki değişir bu arada geçen hafta doktora gittigimde de tarih farklı çıktı 19 mayıs son adet dememe rağmen ölçüme göre daha geç bir tarih çıktı sizde de öyle olan varmiBnmde 19 mayıs ama doğum tarihim sizden 1 gün fazla gösteriyor niye ki
Benim 2.hamileliğim ben de kardeş kıskançlığı ile ilgili kitap okumayı düşünüyorum.En korktuğum konu o.Ne tarz kitap seversin?
İlk gebeliğinse çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar alıp okuyabilirsin, eğlenceli olur hem, gerçi benim ikinci ama unuttum sanırım her şeyiaçıp bende okuyayım.
Amin canım inşallahDarısı buna olsun inşallah
Yok canım bende öyle bir sorun çıkmadı neden öyle oldu kibilmem ki istersen bir daha tarih gir güncelle belki değişir bu arada geçen hafta doktora gittigimde de tarih farklı çıktı 19 mayıs son adet dememe rağmen ölçüme göre daha geç bir tarih çıktı sizde de öyle olan varmi
Galiba gelişime göre bakalım yarın yine gidicem bakalım ne diyecek inşallah kalp atışını duyucamYok canım bende öyle bir sorun çıkmadı neden öyle oldu ki
İnşallah duyarsın canım iyi haberlerini bekliyorumGaliba gelişime göre bakalım yarın yine gidicem bakalım ne diyecek inşallah kalp atışını duyucam
Daha dün endokrinoloji uzmanına gittim tsh için... şöyleymiş kanda bebişlerden dolayı betahcg artıyor ya o tiroit bezin etki edip hormon üretmesi için uyarıyormuş... normal insanlarda bu işi tsh yapıyor... eğer sana ve bebeğe yeterli tiroid hormonu üretiliyorsa tsh sıfır seviyelerine kadar iniyormuş... tsh yüksek çıkarsa problem... yani senin gayet normal tabi t3 ve t4 (tiroksin) seviyelerine de bakmak lazım
Benimkisi başından beri adete göre bir hafta geriden geliyor canımGaliba gelişime göre bakalım yarın yine gidicem bakalım ne diyecek inşallah kalp atışını duyucam
İlk bebeğimde bir kaç günlük fark oluyordu bunda şaşırdım belki sonraki Zaman'larda normale döner.Sen sordun mu neden böyle çıktığını?Benimkisi başından beri adete göre bir hafta geriden geliyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?