2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kitap önerisi olan var mı? Kaynanamla yaşadığım için kendimi telefona verdim. Zararlı sonuçta,kitap okuyup bebeğime yararlı olacak şeyler yapmam gerekiyor..

Ne tarz kitap seversin?

İlk gebeliğinse çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar alıp okuyabilirsin, eğlenceli olur hem, gerçi benim ikinci ama unuttum sanırım her şeyi açıp bende okuyayım.

Evet canım bende böyle birşey okumuştum da tam ifade edemedim. Neyse sorun olmasın da inş.

Aminnn canım inşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben tüplerimi kaybettim maalesef bu süreçte yani doğal yoldan artık hiç şansım yok ama hamdü senalar olsun rabbim bu vesileyle nasip etti inşallah kucağıma aldığım hünleride görürüm. İlk denemeydi arkadaşım.

Ne tarz kitap seversin?

İlk gebeliğinse çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar alıp okuyabilirsin, eğlenceli olur hem, gerçi benim ikinci ama unuttum sanırım her şeyi açıp bende okuyayım.
Bende çocuk gelişimiyle alakalı kitaplar almak istedim ama arkadaşlarımın çoğu okuduktan sonra tüm bilgilerin unutulduğunu söyledi :) açıkçası hamilelik dönemiyle alakalı da kitap almak istemedim yaşayıp görüyorum çok şükür :) ama roman hoşuma gidiyor.en son Ayşe kulinin kördüğüm kitabını okudum ve şuan elimde kafaya takmama sanatı die bir kitap var ve kozlar aynı zamanda bebeğim için bir boş defter aldım bütün kontrol zamanlarını ultrason görüntüleriniii tarihleriyle duygu ve düşüncelerimle yazıp not alıyorum :) günlük gibi çok keyifli oluyor güzel bir hatıra bence

Bnmde 19 mayıs ama doğum tarihim sizden 1 gün fazla gösteriyor niye ki
bilmem ki istersen bir daha tarih gir güncelle belki değişir bu arada geçen hafta doktora gittigimde de tarih farklı çıktı 19 mayıs son adet dememe rağmen ölçüme göre daha geç bir tarih çıktı sizde de öyle olan varmi

Ne tarz kitap seversin?

Benim 2.hamileliğim ben de kardeş kıskançlığı ile ilgili kitap okumayı düşünüyorum.En korktuğum konu o.

Yok canım bende öyle bir sorun çıkmadı neden öyle oldu ki

Benim tsh genel kan tahlilinde 2.97 çıktı doktorum 2 buçuğu geçmemeli dedi o yüzden dahiliye uzmanına gidicem cum günü inş kötü bişey yoktur
Sence bu oran yüksek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…