2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar aranızda izmirli varmı hangi doktora gidiyorsunuz ben cok kararsızım
Canm ben tınaztepe serkan güçlü randevu aldım gayet iyi yorumları var. Ilk defa gidecem. 350 tl imis muayenesi. Normalde istanbuldayım da tatil amaclı izmirde yakinim. Senin tavsiye edeceğim doktor var mi izmirde

Ne zormuş bebek var mı yok mu diye beklemek insan ne yapacağını bilmiyor gerçekten :/
Tüm belirtilerim var kasık ağrısı, kocaman olmuş acı dolu göğüsler , koku hassasiyeti ,bulantı ...vsvs ama bebeğin kalp atışı Yok üzüntünün yanında tarif edemediğim çok farklı duygular yaşıyorum . Cuma gününe başka bir doktordan tavsiye üzerine randevu aldım salı kendi doktoruma sonra da üçüncü bir doktora gidicem bakalım
Bir yanım hamilesin diyor bir yanım değilsin diyor
Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin böyle bi dökülesim geldi...

Inşallah duyarsin canim bende yarin gidicem duymaya insallah Iyi haberLer aliriz

Salı gününe kadar kendini kendini daha da strese sokmayacak misin? Keşke başka doktora gitsen bu süreçte

Bence kalp atışını duyacaksın canm geç döllenme gibime geliyor. Çünkü kalp atışı olmasa hiçbir belirti yaşamazsın. Inşallah güzel haberlerini alırız.

Salı gününe kadar kendini kendini daha da strese sokmayacak misin? Keşke başka doktora gitsen bu süreçte
Yok zaten bir arkadaşımın çok tavsiye ettiği bir doktor var ancak Cuma'ya randevu bulabildim ona gidicem yarından sonra işte yoksa hemen bugün gidecektim de hem 1-2 gün geçmesi de iyi olur diye düşündüm dün öğrendik diye

Bence kalp atışını duyacaksın canm geç döllenme gibime geliyor. Çünkü kalp atışı olmasa hiçbir belirti yaşamazsın. Inşallah güzel haberlerini alırız.
İnşallah bakalım diyorum ya duygularım çok farklı ve değişken hayırlısı ve sağlıklısı olsun

Ayyy gerçekten bu gaz problemini ne yapacağız ben 2 gündür bildiğin gaz sancısı çekiyorum... çıkmıyorda hain gaz... sen ne yapıyorsun?
Valla hiç bir şey yapamıyorum canım, kendi kendine çıkıyor bir şekilde ama şişkinlim mahvediyor beni. Karnım davul gibi..

Kitap önerisi olan var mı? Kaynanamla yaşadığım için kendimi telefona verdim. Zararlı sonuçta,kitap okuyup bebeğime yararlı olacak şeyler yapmam gerekiyor..
kitap okumayı çok istiyorum ama su an elimde hep savaş gerilim aci dolu kitaplar var içim daralır diye bir suredir uzak kaldım kristin hannah in yeni kitabı çıkmış almayı düşünüyorum sende bi bak istersen

Benim tsh genel kan tahlilinde 2.97 çıktı doktorum 2 buçuğu geçmemeli dedi o yüzden dahiliye uzmanına gidicem cum günü inş kötü bişey yoktur
Sence bu oran yüksek mi

Hiç endişelenme arkadaşım. Benimde 2.96 çıktı. Dediğin gibi doktor yüksek değil ama gebelerde 2.5 ve altı isteriz dedi endokrine gönderdi. Endokrin doktoruda sen tiroit hastası değilsin bu değer sana yeterli gayet ama bebek için ilerde ikinize yetmeyecek. O yüzden küçük bir doz ilaç başlıcaz dedi. Zaten tek bir ilaç var tsh için onun 25 mg verdi. Bebeğine hiçbir zararı yok aksine beyin gelişimi için yararlı dedi. Bende daha bugün başladım içmeye.

müthiş bir kitap okudum. run gülüzar run. bence okuyun :)

Benim 2.hamileliğim ben de kardeş kıskançlığı ile ilgili kitap okumayı düşünüyorum.En korktuğum konu o.
çok aradım ama direk kardeş kıskançlığı ile ilgili bir kitap yok ne yazık ki. kitapların arasında kardeş kıskançlığı ile ilgili bilgiler alabilirsin. koşulsuz ebeveynlik, kardeş rekabeti, çocuğunuzun sahibi değilsiniz, çocuğun duygusal dünyası, bilinçli anne baba güzel kitaplar. bunlar okunabilir vbnece. kardeş kıskançlıklarından çokça bahsediyor

Ne tarz kitap seversin?

İlk gebeliğinse çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar alıp okuyabilirsin, eğlenceli olur hem, gerçi benim ikinci ama unuttum sanırım her şeyi açıp bende okuyayım.
bende aynı kitapları 3. kez okumayı dusunuyorum sanırım :)

kizlar simdi siz tsh la ilgili konusunca kafama takildi benimdr 3 hafta oncr yaptirdigim testlerde 3.07 cikti ama devletteki dr lar hicbisey demedi, pzt gunu saglik ocağında dr sordu ilac kulllaniyp musun diye, yok dedim 1 ay sonra gel tekrar bakalim dedi simdi huylandim ben acaba bebege zarari olur mu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…