2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Benim de solum ağrıyor canım sabahtan beri geçmedi bende endişeliyim
Cok zor süreçler... Allah yardımcimiz olsun. Nette 9. Haftada falan kasik agrisi icin normal diyor rahim buyume yaptığı için diye yazıyor ama bilemedim. İnş bi sorun yoktur ikimizde bebislerimiz iyidir.

kızlar eritrosit çıktı idrarda ama lökosit yok. rahimden mi geliyordur sizce kan? normal değerler 0-3 iken benim 5 çıktı. bu arada idrar renginde bir değişme yoktu kontrol amaçlı yaptırdığım testte çıktı.

Canm ben tınaztepe serkan güçlü randevu aldım gayet iyi yorumları var. Ilk defa gidecem. 350 tl imis muayenesi. Normalde istanbuldayım da tatil amaclı izmirde yakinim. Senin tavsiye edeceğim doktor var mi izmirde
Merhaba saglikla kulağınıza alin.ben de izmirde yaşıyorum ve Prof. Dr.Yeşim BÜLBÜLE gidiyorum. 19 aylık bir kızım var onun takibini dr Yeşim hanım yapmıştı ve üstün e tanımam. Gozum kapalı güvenirim hastalarına bir anne şevkati ile yaklaşması da çabası. K Karabiberim123

Canm ben tınaztepe serkan güçlü randevu aldım gayet iyi yorumları var. Ilk defa gidecem. 350 tl imis muayenesi. Normalde istanbuldayım da tatil amaclı izmirde yakinim. Senin tavsiye edeceğim doktor var mi izmirde
Ya ne kadar ucuk fiyatlar. Aslında benim doktorum var ama özel muayenehanesi var. Ben kontrollerini yapan doktor doğumumu yaptırsın istiyorum. Daha doktoruma sormadım ama aşırı paralar çıkarsa özel hastanede devam edeyim diye düşündüm. Ücreti 200 TL 2 hafta sonra randevumuz var o zaman fiyatları sorucam

Cok zor süreçler... Allah yardımcimiz olsun. Nette 9. Haftada falan kasik agrisi icin normal diyor rahim buyume yaptığı için diye yazıyor ama bilemedim. İnş bi sorun yoktur ikimizde bebislerimiz iyidir.
Ben de 9 haftadayım ıkı gun önce ağlıyarak uyudum cokk ağrıdı inşlh normaldir

canım sen kalp atışı için gideceksin pazartesi dimi?
Yok canım kalp atışını geçen Cuma duymuştum düşük tehlikem için gidicem ama sanırım pazartesiyi bekleyemicem yarın gidicem doktoruma çok merak ediyorum 1 hafta olcak yarın kanamam falan kesildi ilk gün iğne olunca daha da gelmedi ilaçlarıma da devam ediyorum hala hatta bugün yine iğnem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…