- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.141
Aynı durumdayım canımGünaydın kıZlar çok halsizim süreklı yatıp uyuyasım var
Ne zormuş bebek var mı yok mu diye beklemek insan ne yapacağını bilmiyor gerçekten :/
Tüm belirtilerim var kasık ağrısı, kocaman olmuş acı dolu göğüsler , koku hassasiyeti ,bulantı ...vsvs ama bebeğin kalp atışı Yok üzüntünün yanında tarif edemediğim çok farklı duygular yaşıyorum . Cuma gününe başka bir doktordan tavsiye üzerine randevu aldım salı kendi doktoruma sonra da üçüncü bir doktora gidicem bakalım
Bir yanım hamilesin diyor bir yanım değilsin diyor
Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin böyle bi dökülesim geldi...
Gözün aydın canım benimSenin bu yazdıklarımdan dolayı İnanılmaz tedirgin oldum, zaten hastanede çalışıyorum soluğu acilde aldım valla.
Doktorum relax biraz acele etme pazartesi gel demişti kalp atışı için, bende içim içimi yiye yiye günümü bekliyodum.
Az önce doktorum ne dedi biliyo musun?
Bu kadar bulantıya bebek olmaması kalp atışı olmaması imkansız, korkma!
Sende korkma lütfen, ben inanıyorum senin minik geriden geliyor.
Sayende kalp atışımı duymuş oldum, darısı sana. Bi de bulantı için serum taktırdım bugün daha bi fena hissediyorum kendimi.
Yok canım kalp atışını geçen Cuma duymuştum düşük tehlikem için gidicem ama sanırım pazartesiyi bekleyemicem yarın gidicem doktoruma çok merak ediyorum 1 hafta olcak yarın kanamam falan kesildi ilk gün iğne olunca daha da gelmedi ilaçlarıma da devam ediyorum hala hatta bugün yine iğnem var
bugün bulantisiz uyandım bende yumurcak arada sırada nefes aldırıyor hic birşey yoktur merak etme sen biraz dinlen istemiştirgünaydın güzel annelerbugün normal insanlar gibi mide bulantısı olmadan uyandım çok garip geldi,endiselendim,hemen elimle karnına dokunup kalp atışlarını hissetmeye çalıştım,iyice paranoyak oldum sanirsam
Aynen canım Pazartesiyi bekleyemicem bende cuma günü istediğin saatte gel dedi ben kesin sabahtan dikilirim kapısındaNeyse ki kanaman yok, korkma, verilen iğneler de zaten vücudumuzda normalde de üretilen hormonlarımız. Sıkıntı yaratmayacaktır ama için rahat etsin git doktoruna.
kahvaltı yapmadıysan simdi git aile hekimine gebelik için rutin tahlilleri yaptırmak istiyorum de hallederlerKızlar ben ilk gebelik şüphesiyle sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım daha sonrasında doktor randevuma kadar bu düşük olayı çıktı yani tam detaylı kan ve idrar tahlili yaptıramadım hiç fırsat olmadı acaba cuma günü doktorumdan istesem mi ki şuan değerlerim ne durumda hiç bilmiyorum
Kahvaltı yaptım canım ya yarına kaldı o zamankahvaltı yapmadıysan simdi git aile hekimine gebelik için rutin tahlilleri yaptırmak istiyorum de hallederler
benimde kan tahlili filan olmadı hîç,doktor ne var ne yok hepsini12.haftada yapicazdedi,o yüzden sıkıntı yok canım,geç kalmadın yaniKızlar ben ilk gebelik şüphesiyle sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım daha sonrasında doktor randevuma kadar bu düşük olayı çıktı yani tam detaylı kan ve idrar tahlili yaptıramadım hiç fırsat olmadı acaba cuma günü doktorumdan istesem mi ki şuan değerlerim ne durumda hiç bilmiyorum
Ya iyi o zaman valla bu ikinci gebeliğim olmasına rağmen unutuyorum bazı şeyleri yine ilk gebelik gibi heyecan yapıyorumb
benimde kan tahlili filan olmadı hîç,doktor ne var ne yok hepsini12.haftada yapicazdedi,o yüzden sıkıntı yok canım,geç kalmadın yani
Bence 2,5in üzerinde olmasından iyi olabilir..yüksek tsh sıkıntı..aslında hamilelikte tam tersi yükselir..sizin daha önceden tanısı konmamış tiroid hastalığınız mı vardı acaba?hipertiroid hastalarında düşer tsh..Kızlar benim tshım 0.046 çıktı. Araştırmalarıma göre hamilelikte düşebiliyormuş. Dra da ulaşamadım. Detaylı için randevum da ayın 26sında. Geç kalmak da istemiyorum. Konuyla ilgili fikri olan var mı?
duyarsın inşallah canım.bunaltma kendini..kötü şeyler düşünme..Ne zormuş bebek var mı yok mu diye beklemek insan ne yapacağını bilmiyor gerçekten :/
Tüm belirtilerim var kasık ağrısı, kocaman olmuş acı dolu göğüsler , koku hassasiyeti ,bulantı ...vsvs ama bebeğin kalp atışı Yok üzüntünün yanında tarif edemediğim çok farklı duygular yaşıyorum . Cuma gününe başka bir doktordan tavsiye üzerine randevu aldım salı kendi doktoruma sonra da üçüncü bir doktora gidicem bakalım
Bir yanım hamilesin diyor bir yanım değilsin diyor
Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin böyle bi dökülesim geldi...
o dinleme olayı bende de var sanki duyabilecekmişim gibigünaydın güzel annelerbugün normal insanlar gibi mide bulantısı olmadan uyandım çok garip geldi,endiselendim,hemen elimle karnına dokunup kalp atışlarını hissetmeye çalıştım,iyice paranoyak oldum sanirsam
canım tsh yüksekliği bebeğe zarar verebilir..devletteki doktorları anlamıyorum gerçekten ya..nasıl bu kadar ruhsuz olabiliyorlar..beyin gelişimini etkiliyor..sen hemen bi endokrin e git..ilaç başlasınlar..ilacın hiçbir yan etkisi yok..ben 100 mg içiyorum..sakın 1 ay bekleme...çok kızdım şuan doktora yaaa..kizlar simdi siz tsh la ilgili konusunca kafama takildi benimdr 3 hafta oncr yaptirdigim testlerde 3.07 cikti ama devletteki dr lar hicbisey demedi, pzt gunu saglik ocağında dr sordu ilac kulllaniyp musun diye, yok dedim 1 ay sonra gel tekrar bakalim dedi simdi huylandim ben acaba bebege zarari olur mu yaa
Cnm geçmiş olsun yarın dr kontrolünden sonra haber ver geçmiştir inşallah tehlikenYok canım kalp atışını geçen Cuma duymuştum düşük tehlikem için gidicem ama sanırım pazartesiyi bekleyemicem yarın gidicem doktoruma çok merak ediyorum 1 hafta olcak yarın kanamam falan kesildi ilk gün iğne olunca daha da gelmedi ilaçlarıma da devam ediyorum hala hatta bugün yine iğnem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?