2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Senin bu yazdıklarımdan dolayı İnanılmaz tedirgin oldum, zaten hastanede çalışıyorum soluğu acilde aldım valla.

Doktorum relax biraz acele etme pazartesi gel demişti kalp atışı için, bende içim içimi yiye yiye günümü bekliyodum.

Az önce doktorum ne dedi biliyo musun?

Bu kadar bulantıya bebek olmaması kalp atışı olmaması imkansız, korkma!

Sende korkma lütfen, ben inanıyorum senin minik geriden geliyor.

Sayende kalp atışımı duymuş oldum, darısı sana. Bi de bulantı için serum taktırdım bugün daha bi fena hissediyorum kendimi.

Gözün aydın canım benim

Neyse ki kanaman yok, korkma, verilen iğneler de zaten vücudumuzda normalde de üretilen hormonlarımız. Sıkıntı yaratmayacaktır ama için rahat etsin git doktoruna.

bugün bulantisiz uyandım bende yumurcak arada sırada nefes aldırıyor hic birşey yoktur merak etme sen biraz dinlen istemiştir

Neyse ki kanaman yok, korkma, verilen iğneler de zaten vücudumuzda normalde de üretilen hormonlarımız. Sıkıntı yaratmayacaktır ama için rahat etsin git doktoruna.
Aynen canım Pazartesiyi bekleyemicem bende cuma günü istediğin saatte gel dedi ben kesin sabahtan dikilirim kapısında

Kızlar ben ilk gebelik şüphesiyle sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım daha sonrasında doktor randevuma kadar bu düşük olayı çıktı yani tam detaylı kan ve idrar tahlili yaptıramadım hiç fırsat olmadı acaba cuma günü doktorumdan istesem mi ki şuan değerlerim ne durumda hiç bilmiyorum

kahvaltı yapmadıysan simdi git aile hekimine gebelik için rutin tahlilleri yaptırmak istiyorum de hallederler

b
benimde kan tahlili filan olmadı hîç,doktor ne var ne yok hepsini12.haftada yapicazdedi,o yüzden sıkıntı yok canım,geç kalmadın yani

Bence 2,5in üzerinde olmasından iyi olabilir..yüksek tsh sıkıntı..aslında hamilelikte tam tersi yükselir..sizin daha önceden tanısı konmamış tiroid hastalığınız mı vardı acaba?hipertiroid hastalarında düşer tsh..

duyarsın inşallah canım.bunaltma kendini..kötü şeyler düşünme..

o dinleme olayı bende de var sanki duyabilecekmişim gibi

canım tsh yüksekliği bebeğe zarar verebilir..devletteki doktorları anlamıyorum gerçekten ya..nasıl bu kadar ruhsuz olabiliyorlar..beyin gelişimini etkiliyor..sen hemen bi endokrin e git..ilaç başlasınlar..ilacın hiçbir yan etkisi yok..ben 100 mg içiyorum..sakın 1 ay bekleme...çok kızdım şuan doktora yaaa..

Cnm geçmiş olsun yarın dr kontrolünden sonra haber ver geçmiştir inşallah tehliken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…