- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.161
Tamam canım haber veririm inşallah iyi haberlerle dönerimCnm geçmiş olsun yarın dr kontrolünden sonra haber ver geçmiştir inşallah tehliken
Ahahhaahhhh aynıyım yakusmak ya da kusmamak işte bütün meselem bu şu aralar
Hmm. Dikkat et sen kendine. Yorulma uzan. Minik tutunur sana sıkı sıkı annesi :)Kahverengi lekelenmem oluyor canm ara ara şükür gene bugunumuze.
Ben ilk öğrendiğimde değerim 27.90dı idrarda hem eritrosit hem yassı epitel bir şeyler daha çıktı. Sağlık ocagindaki hemen kadın doğuma git düşük olur dedi. Çok ağladım. Ama acayip su içtim. Artık patlayacaktım içmekten. 2 gün sonra gittim hicbir şey çıkmadı idrarla atılmış oldu. Bol bol su içkızlar eritrosit çıktı idrarda ama lökosit yok. rahimden mi geliyordur sizce kan? normal değerler 0-3 iken benim 5 çıktı. bu arada idrar renginde bir değişme yoktu kontrol amaçlı yaptırdığım testte çıktı.
Hiç endişelenme arkadaşım. Benimde 2.96 çıktı. Dediğin gibi doktor yüksek değil ama gebelerde 2.5 ve altı isteriz dedi endokrine gönderdi. Endokrin doktoruda sen tiroit hastası değilsin bu değer sana yeterli gayet ama bebek için ilerde ikinize yetmeyecek. O yüzden küçük bir doz ilaç başlıcaz dedi. Zaten tek bir ilaç var tsh için onun 25 mg verdi. Bebeğine hiçbir zararı yok aksine beyin gelişimi için yararlı dedi. Bende daha bugün başladım içmeye.
Sağolasın canım inşaAllah öyle olcak yarın gidince öğrenicemaşırı yuksek değil canım ufak bi doz ilaç düzenlemesiyle hallolur
Sana da geçmiş olsun canım öyle tabi önlemini alalım daYok canım tedbir amaçlı gönderiyorlar benim 4.48 çıktı eutrox 50 mg başladı dr um
canım tsh yüksekliği bebeğe zarar verebilir..devletteki doktorları anlamıyorum gerçekten ya..nasıl bu kadar ruhsuz olabiliyorlar..beyin gelişimini etkiliyor..sen hemen bi endokrin e git..ilaç başlasınlar..ilacın hiçbir yan etkisi yok..ben 100 mg içiyorum..sakın 1 ay bekleme...çok kızdım şuan doktora yaaa..
Aslında yılın başında test yapmışız 0.748 çıkmış tsh. Sınırlar içinde ama düşük gibi yine de.Bence 2,5in üzerinde olmasından iyi olabilir..yüksek tsh sıkıntı..aslında hamilelikte tam tersi yükselir..sizin daha önceden tanısı konmamış tiroid hastalığınız mı vardı acaba?hipertiroid hastalarında düşer tsh..
Mutsuzum çook mutsuzum. Eşimden annesinden öyle soğudum ki anlatamam. Yapamıyorum bu evde daralıyorum. Hamile halimle baba evine gitsem nasıl olacak bilmiyorum
Kocalarimiz ve aileleriMutsuzum çook mutsuzum. Eşimden annesinden öyle soğudum ki anlatamam. Yapamıyorum bu evde daralıyorum. Hamile halimle baba evine gitsem nasıl olacak bilmiyorum
Bizde bu konuda aksamdan beri kavga ediyoruzMutsuzum çook mutsuzum. Eşimden annesinden öyle soğudum ki anlatamam. Yapamıyorum bu evde daralıyorum. Hamile halimle baba evine gitsem nasıl olacak bilmiyorum
Sabret canım sorun ne bilmiyorum ama hamileyken herşeye 2 kat kızar insan inş halledebileceğiniz bişeydir.konuş eşinle açık açık
Canım çok teşekkür ederim ne güzel duyurmuş minik sana kendini :)Senin bu yazdıklarımdan dolayı İnanılmaz tedirgin oldum, zaten hastanede çalışıyorum soluğu acilde aldım valla.
Doktorum relax biraz acele etme pazartesi gel demişti kalp atışı için, bende içim içimi yiye yiye günümü bekliyodum.
Az önce doktorum ne dedi biliyo musun?
Bu kadar bulantıya bebek olmaması kalp atışı olmaması imkansız, korkma!
Sende korkma lütfen, ben inanıyorum senin minik geriden geliyor.
Sayende kalp atışımı duymuş oldum, darısı sana. Bi de bulantı için serum taktırdım bugün daha bi fena hissediyorum kendimi.
Mutsuzum çook mutsuzum. Eşimden annesinden öyle soğudum ki anlatamam. Yapamıyorum bu evde daralıyorum. Hamile halimle baba evine gitsem nasıl olacak bilmiyorum[/QUOT valla canm seni çok iyi anlıyorum sen aynı evde yasiyordun dimi kaynananla? Ben 3 gün kaldım fenalık bastı. Hamile iken zaten gerginiz normal laf söylense bile batıyor ki zaten hiçte anlayışlı değiller. Hep bizde zamanında hamileydik modundalar. Biz naz yapıyoruz gibi geliyor sanirim onlara valla herkesin çocuğu kendine kıymetli tabiki tedbirli olacağız. Sizin konu neydi canm bilmiyorum.ama bende böyle içini dökmüş oldum
inşallah canım çok teşekkürlerduyarsın inşallah canım.bunaltma kendini..kötü şeyler düşünme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?