2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben ilk öğrendiğimde değerim 27.90dı idrarda hem eritrosit hem yassı epitel bir şeyler daha çıktı. Sağlık ocagindaki hemen kadın doğuma git düşük olur dedi. Çok ağladım. Ama acayip su içtim. Artık patlayacaktım içmekten. 2 gün sonra gittim hicbir şey çıkmadı idrarla atılmış oldu. Bol bol su iç

Çok sağol canım ya içimi rahatlattın yarın gidicem işte ben de.

Mutsuzum çook mutsuzum. Eşimden annesinden öyle soğudum ki anlatamam. Yapamıyorum bu evde daralıyorum. Hamile halimle baba evine gitsem nasıl olacak bilmiyorum

Aynen bana da doktorum hemen git dedi önemli dedi çok yüksek değildir belki ama önlem alınması gereken bi durummuş

Aslında yılın başında test yapmışız 0.748 çıkmış tsh. Sınırlar içinde ama düşük gibi yine de.

Mutsuzum çook mutsuzum. Eşimden annesinden öyle soğudum ki anlatamam. Yapamıyorum bu evde daralıyorum. Hamile halimle baba evine gitsem nasıl olacak bilmiyorum

Sabret canım sorun ne bilmiyorum ama hamileyken herşeye 2 kat kızar insan inş halledebileceğiniz bişeydir.konuş eşinle açık açık

Sabret canım sorun ne bilmiyorum ama hamileyken herşeye 2 kat kızar insan inş halledebileceğiniz bişeydir.konuş eşinle açık açık

Ayrı eve çıkalım diyorum hayır diyor asla diyor Bebeğim olmasa çoktan giderdim babamın evine. Genç kızlarımız görsün halimi Çekecek çileme aşık olmuşum

Canım çok teşekkür ederim ne güzel duyurmuş minik sana kendini :)
Darısı hayırlısı ise bizim de başımıza inşallah
Aslında geç döllenme konusunda biraz rahatlatıyorum kendimi ama ben ovülüasyon testiyle yumurtlamamı yakaladım ve sadece 2 ilişki oldu ( ramazan olduğu için Emin'im )

Umarım güzel haberler duyarım

Selam kızlar okuyamadım sizin yazılarınızı kusurabkmayın.ben tahlil sonuçlarını aldım ama doktora göstermedim.Brucella die bir enfeksiyon çıkmış bende aynı zamanda üre çok yüksek .Kreatinin değerim de yüksek ve idrar tahlilimde pek iyi sayılmaz sanırım böbrek taşımdan kaynaklanıyor.off moralim bozuldu

Benim ki anne kuzusu çok kavga oldu evde bir sürü hakaret duydum ama bebeğim için durdum şimdi katlanamıyorum yüzüne dahi bakmak istemiyorum annesinin, benim anneme bu eve gelemezsin dedi. Bu hayatı neden seçtim? Hiç ev üstüne ev olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…