- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.181
Aynen bana da doktorum hemen git dedi önemli dedi çok yüksek değildir belki ama önlem alınması gereken bi durummuş
Aslında yılın başında test yapmışız 0.748 çıkmış tsh. Sınırlar içinde ama düşük gibi yine de.
Kaynananin büyüklük yapması gerek bir gelin birlikte yaşamayi kabul ettiyse o gelini bence başının üstünde gezdirmesi gerekir şimdi öyle gelin mi kaldı. Allah sabir versin canm sana ama bebeğin için de kafana takmamaya çalış stres olma kitap oku. Ya da biraz annenin yanına gitsene kafani dağıtmış olursunBenim ki anne kuzusu çok kavga oldu evde bir sürü hakaret duydum ama bebeğim için durdum şimdi katlanamıyorum yüzüne dahi bakmak istemiyorum annesinin, benim anneme bu eve gelemezsin dedi. Bu hayatı neden seçtim? Hiç ev üstüne ev olur mu?
canım senin bu kvnin senle ne alıp veremediği var?hayır hamilesin bide yani..Mutsuzum çook mutsuzum. Eşimden annesinden öyle soğudum ki anlatamam. Yapamıyorum bu evde daralıyorum. Hamile halimle baba evine gitsem nasıl olacak bilmiyorum
canım senin bu kvnin senle ne alıp veremediği var?hayır hamilesin bide yani..
Canım çok teşekkür ederim ne güzel duyurmuş minik sana kendini :)
Darısı hayırlısı ise bizim de başımıza inşallah
Aslında geç döllenme konusunda biraz rahatlatıyorum kendimi ama ben ovülüasyon testiyle yumurtlamamı yakaladım ve sadece 2 ilişki oldu ( ramazan olduğu için Emin'im )
Umarım güzel haberler duyarım
Neden asla diyor ?peki şuanki maddi durumundan dolayı mı yoksa duygusal olarak mı.canım gerçekten hamileliğin vermiş olduğu hormonel değişiklikler de çok fazla sabret ama olması gereken çözümleri de düşün konuş sakince belki çıkar yol bulursun inşallahAyrı eve çıkalım diyorum hayır diyor asla diyor Bebeğim olmasa çoktan giderdim babamın evine. Genç kızlarımız görsün halimi Çekecek çileme aşık olmuşum
Neden asla diyor ?peki şuanki maddi durumundan dolayı mı yoksa duygusal olarak mı.canım gerçekten hamileliğin vermiş olduğu hormonel değişiklikler de çok fazla sabret ama olması gereken çözümleri de düşün konuş sakince belki çıkar yol bulursun inşallah
sustukça kv üstüne gelmeye devam edecek biliyosun di mi?kalbini kırmadan -yoksa haklıyken haksız duruma düşersin- cevabını ver..sustukça tepene çıkar böyleleri..Herkes kötü dedi benim gözüm görmedi işte öyle pişmanım ki oğlu da annesinin kölesi Annemin evine tek gitmeme izin vermiyorlar. Klasik Doğulu kafası. Dua ediyorum ama bebeğim çok etkileniyor biliyorum
Sağlıkla sıhhatle ve hayırlısıyla inşallah çok teşekkür ederimcanım bebek sadec yumurtlama döneminde olmuyo, iki ilişki oldu diyosun ama belirli süre yaşıyo onlar, dur bakalım Allahtan umut kesilmez, ben inanıyorum size.
sustukça kv üstüne gelmeye devam edecek biliyosun di mi?kalbini kırmadan -yoksa haklıyken haksız duruma düşersin- cevabını ver..sustukça tepene çıkar böyleleri..
Çok kısa zamandır evliydin dimi canım yanlış mı hatırlıyorum acaba ? Hiç renk vermediler mi nişanlılık döneminde :/Çıkıyorlar zaten eşimin umrumda değil mutlu olup olmamam
o yüzden susmıcaksın işte..bir de yeni evlisin..eğer şimdiden susarsan zaman geçtikçe daha da baskın olmaya başlıcak kaynanan..bu tiptekiler böyle oluyor maalesef..eşin de çok yanlış yapıyo..umarım hatasını anlar..Çıkıyorlar zaten eşimin umrumda değil mutlu olup olmamam
o yüzden susmıcaksın işte..bir de yeni evlisin..eğer şimdiden susarsan zaman geçtikçe daha da baskın olmaya başlıcak kaynanan..bu tiptekiler böyle oluyor maalesef..eşin de çok yanlış yapıyo..umarım hatasını anlar..
Dizinde mi sallıyorsun çocuk ayağını kaldırıp karnına vurmadiktan sonra bi zararı olacağını zazannetmiyorum bende kızımı ögle uykusunda sallayarak uyutuyorumKızlar ya benim Çocuğum sallanarak uyumay alışkın uyutanıyorum başka sallamak hamilelikte sorun yaratır mı var mı bileniZ yada ben gibi sallayanız
tesekkur ederim caniim cevap verdigin icin ben hemen gideyim bi dr a.2 tane asistan vardi vaka ya girememis diye cok sinirliydi hanim yarim yamalak muayene etti,dilimin ucuna kadar geldi aslinda da ya sabir deyip hicbisey demeden çıktım.Iste insan kendinin dr u olup takip etmezse basina ne isler geliyocanım tsh yüksekliği bebeğe zarar verebilir..devletteki doktorları anlamıyorum gerçekten ya..nasıl bu kadar ruhsuz olabiliyorlar..beyin gelişimini etkiliyor..sen hemen bi endokrin e git..ilaç başlasınlar..ilacın hiçbir yan etkisi yok..ben 100 mg içiyorum..sakın 1 ay bekleme...çok kızdım şuan doktora yaaa..
İnş cnm bebekler iyi olsun da... ptesi randevum var bakalim güzel haber alırım inş. Rabbim yardımcımız olsun.Ben de 9 haftadayım ıkı gun önce ağlıyarak uyudum cokk ağrıdı inşlh normaldir
yeri gelecek anlamak zorunda kalacak kaynanan eşinin yanında da aynı şekilde davranıyor mu yada hangi konularda eşin yanında olsa bile kaynanan saçmalamaya başlıyo ?Anlamaz şimdi eve geldi bulantım var ve depresyon atağı gibi nefesim kesiliyor..bana dışarı çıkmadığın için oluyor diyip uyudu. Cidden boşanmak bile aklıma geliyor mutlu değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?