2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynen bana da doktorum hemen git dedi önemli dedi çok yüksek değildir belki ama önlem alınması gereken bi durummuş

evet çok öenmli hamilelikte..özellikle ilk 3 ay..çünkü bebk ilk 3 ay kendi tiroid hormonunu üretemezmiş..anneden alırmış..o yüzden halihazırda tiroid hastası olan annenin hormonu dengesizleşirmiş..hipotiroidi olanın yükselmeye,hipertiroidi olanın düşmeye meyilli olurmuş..

Aslında yılın başında test yapmışız 0.748 çıkmış tsh. Sınırlar içinde ama düşük gibi yine de.

düşük canım aslında..hipertiroid hakkında bir şey dedi mi doktorun?

Kaynananin büyüklük yapması gerek bir gelin birlikte yaşamayi kabul ettiyse o gelini bence başının üstünde gezdirmesi gerekir şimdi öyle gelin mi kaldı. Allah sabir versin canm sana ama bebeğin için de kafana takmamaya çalış stres olma kitap oku. Ya da biraz annenin yanına gitsene kafani dağıtmış olursun

canım senin bu kvnin senle ne alıp veremediği var?hayır hamilesin bide yani..

Herkes kötü dedi benim gözüm görmedi işte öyle pişmanım ki oğlu da annesinin kölesi Annemin evine tek gitmeme izin vermiyorlar. Klasik Doğulu kafası. Dua ediyorum ama bebeğim çok etkileniyor biliyorum

canım bebek sadec yumurtlama döneminde olmuyo, iki ilişki oldu diyosun ama belirli süre yaşıyo onlar, dur bakalım Allahtan umut kesilmez, ben inanıyorum size.

Ayrı eve çıkalım diyorum hayır diyor asla diyor Bebeğim olmasa çoktan giderdim babamın evine. Genç kızlarımız görsün halimi Çekecek çileme aşık olmuşum
Neden asla diyor ?peki şuanki maddi durumundan dolayı mı yoksa duygusal olarak mı.canım gerçekten hamileliğin vermiş olduğu hormonel değişiklikler de çok fazla sabret ama olması gereken çözümleri de düşün konuş sakince belki çıkar yol bulursun inşallah

Ev alıp kiraya verecek durumları var duygusal annemden asla ayrılmam diyor

Merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum. Ben de sata göre 9+5 günlük hamileyim. 34 yaşındayım ve ilk gebeliğim. doktorum yaşımdan dolayı prenatal test yaptırmamı tavsiye etti. Pazartesi günü test için kan vericem. Umarım sonuçlar iyi gelir, gün yaklaştıkça çok stres yapmaya başladım. 5. haftadan itibaren benim de mide bulantılarım hat safhada buarada. Herkes 3 ay dolunca geçer diyor, dolsun diye gün sayıyorum resmen.

Herkes kötü dedi benim gözüm görmedi işte öyle pişmanım ki oğlu da annesinin kölesi Annemin evine tek gitmeme izin vermiyorlar. Klasik Doğulu kafası. Dua ediyorum ama bebeğim çok etkileniyor biliyorum
sustukça kv üstüne gelmeye devam edecek biliyosun di mi?kalbini kırmadan -yoksa haklıyken haksız duruma düşersin- cevabını ver..sustukça tepene çıkar böyleleri..

Anlamaz şimdi eve geldi bulantım var ve depresyon atağı gibi nefesim kesiliyor..bana dışarı çıkmadığın için oluyor diyip uyudu. Cidden boşanmak bile aklıma geliyor mutlu değilim

Kızlar ya benim Çocuğum sallanarak uyumay alışkın uyutanıyorum başka sallamak hamilelikte sorun yaratır mı var mı bileniZ yada ben gibi sallayanız

Kızlar ya benim Çocuğum sallanarak uyumay alışkın uyutanıyorum başka sallamak hamilelikte sorun yaratır mı var mı bileniZ yada ben gibi sallayanız
Dizinde mi sallıyorsun çocuk ayağını kaldırıp karnına vurmadiktan sonra bi zararı olacağını zazannetmiyorum bende kızımı ögle uykusunda sallayarak uyutuyorum

tesekkur ederim caniim cevap verdigin icin ben hemen gideyim bi dr a.2 tane asistan vardi vaka ya girememis diye cok sinirliydi hanim yarim yamalak muayene etti,dilimin ucuna kadar geldi aslinda da ya sabir deyip hicbisey demeden çıktım.Iste insan kendinin dr u olup takip etmezse basina ne isler geliyo

Anlamaz şimdi eve geldi bulantım var ve depresyon atağı gibi nefesim kesiliyor..bana dışarı çıkmadığın için oluyor diyip uyudu. Cidden boşanmak bile aklıma geliyor mutlu değilim
yeri gelecek anlamak zorunda kalacak kaynanan eşinin yanında da aynı şekilde davranıyor mu yada hangi konularda eşin yanında olsa bile kaynanan saçmalamaya başlıyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…