2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hayırlı
Hayırlı olsun gebeliğin canm o dediğin test 11.haftada yapılmıyor mu gelecek hafta erken değil mi? Benim doktorum da o testi yapmamı önerdi ne kadar sordun mu hiç? Birde canm hangi şehirdesin ? Bende o test için stres yapıyorum çünkü rüyamda hep engelli bir kiz çocuğu görüyorum piskoloji iyice bozuldu sanirim rüyalarla. Inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz

Ayrı eve çıkalım diyorum hayır diyor asla diyor Bebeğim olmasa çoktan giderdim babamın evine. Genç kızlarımız görsün halimi Çekecek çileme aşık olmuşum

Aynı evde çok zor çok haklısın ki insan kendini çekemiyo bazen yine de sakin olmaya çalış canım eşini evden çıkar yalnız başbaşa olup konuşun gerçekten seviyorsa ikna olur eninde sonunda

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Kızlar ya benim Çocuğum sallanarak uyumay alışkın uyutanıyorum başka sallamak hamilelikte sorun yaratır mı var mı bileniZ yada ben gibi sallayanız

İlk kızımı hep salladım canım 2.kızıma hamileyken tuvaletini öğrettim indirdim kaldırdım Allah yardım ediyo:)

git canım hemen hiç bekletme..devletteki doktorlar bi değişik gerçekten..

prensespinar saglik ocagi dr u da yazmaya yeltendi ama arada kalip bi ay sonra tekrar olcelim dedi simdi sen oyle deyince hemen ilk is yarına ona randevu aldim en azindan hastaneye gidene kadar bi ilac baslar
ya ben güvenemiyorum ne devletteki doktorlara ne sağlık ocağına..başlarından atıyolar resmen..hamilelikte doktorların en önem verdiği şeydir tsh..

Maalesef hiç bir şey demedi. Neyse artık kendim takip ederim napim. Zaten bunu da anlamıyorum ben sorup öğrenceksem dra niye gidiyorum ki.

yeri gelecek anlamak zorunda kalacak kaynanan eşinin yanında da aynı şekilde davranıyor mu yada hangi konularda eşin yanında olsa bile kaynanan saçmalamaya başlıyo ?
bende kaynanamda nefret ediyorum o islik yüznden nerdeyse eşimden ayrılıyordum.sinsi fesad dedikoducunun teki. annem bunu karşısına ladı bir ayar verdide ondan sonra evliliğime fazla burnunu sokamıyo ha eşimi dolduruyormu bilmiyom önceden çok şahit oldum şimdide yapıyordur kesin ama eşim baktı boşanıyoz atık fazla anasını dinlemiyo

Valla canım yatıyorum devamlı doktor 10 gün boyunca yatacaksın dedi daha 1 hafta sıkıldım senin nasıl geçiyor bakalım
Benimde güzel geçiyor kaçamak yaptım yazlığa geldim doktor yüzmek iyidir dedi sakin kafa tatil yapıyorum bakalım 3 gün sonra dönücem :)

Kızlar merhaba, ben kan sonuçlarımı dün aldım doktora gidemedim daha. TSH 2.04, T3 2,64, T4 1,12. Nasıl bu değerler? Bir de şekerim 105 çıkmış (açken), sanırım bu yüksek. Akşam yarım kutu pringles ve dondurma yemiştim gece 11.30-12.00 gibi ondan yüksek çıkmış olabilir mi? Kanı sabah 9'da verdim. Canımı sıktı şeker. Diğer değerlerim düzgün, demir, b-12 vs.

Çıkıyorlar zaten eşimin umrumda değil mutlu olup olmamam
bende sustum başlarda ama baktım yok sustukça dahada azıor.5.yılımızda patladım birbirimize girdik kaynanayla o oldu artık daha dikkat ediyo.susunca saygı gösteriyorum sanıyosun ama baktım haklı olsa susmazdı diyo senmisin bunu diyen bir açtım ağzımı baya korkmuş üstüme yürüyecekti demiş.ama artık boğazıma dayannmştı.benim gibi yapma susup susup sonra daha kötü olma baştan olki ona göre davransın

takipli doktorun muydu bu senin yoksa öylemesine mi gitmiştin?
Cnm benim geçen yıl mayısta kaybım olmuştu 7. Haftada kalp atışı yoktu. Kürtajdan sonra bu drumla devam ettim. Hatta 1 yıldır yeniden hamile kalamayınca hsg çekti ve çektiği ay hamile kaldım. Tabi kayıp da olunca iyicene pinpirikli oldum. Saolsun o anlamda beni çok rahatlatıyor. Ama prof ve çok yoğun. Öyle de olunca işte tüm isteklerime cvp veremiyor ama şu an benim için önemli olan güven duygusu sanırım. Kürtajı yapan dr da bir bayan olmasına rağmen gerçekten çok anlayışsızdı, insan kendini daha da kötü hissediyor öyle bir dr bakınca. Neyse uzun oldu kusura bakmayın dolmuşum sanırım

akşam geç vakitte yediğinden öyle çıkmıştır canım bir hafta kadar yeme içmene dikkat et sonra bi aile hekimliğinde kan ver tsh gayet iyi t3 t4 değer aralıkları hakkında bir fikrim yok

akşam geç vakitte yediğinden öyle çıkmıştır canım bir hafta kadar yeme içmene dikkat et sonra bi aile hekimliğinde kan ver tsh gayet iyi t3 t4 değer aralıkları hakkında bir fikrim yok
Zaten yemiyorum canım, o gün yiyesim tuttu. Yediklerime bayağı dikkat ediyorum. Bir daha yaptırıcam inşallah testi. Çok sağol cevabın için.

selam anneler :) şimdi bi sorum olacak ben bugun 10+0 haftalık hamileyım beklenmedik bı gebelik oldugundan oncesınde folik asit için ilaç kullanmadım. doktorum sıkıntı değil dedı ve 5 haftalıkken başladım. su an ilacım bitti doktor randevum haftaya perşembe. ilaç alıp devam edeyım mı ne kadar kullanmamız lazım bilgi vermişmiydi doktorunuz? teşekkür ederim.:)

3 ay bitene kadar kullanıyoruz canım aynısından el eczaneden kullanmaya devam doktor randevusunu beklemene gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…