- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.201
Hayırlı olsun gebeliğin canm o dediğin test 11.haftada yapılmıyor mu gelecek hafta erken değil mi? Benim doktorum da o testi yapmamı önerdi ne kadar sordun mu hiç? Birde canm hangi şehirdesin ? Bende o test için stres yapıyorum çünkü rüyamda hep engelli bir kiz çocuğu görüyorum piskoloji iyice bozuldu sanirim rüyalarla. Inşallah sağlıklıdır bebeklerimizMerhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum. Ben de sata göre 9+5 günlük hamileyim. 34 yaşındayım ve ilk gebeliğim. doktorum yaşımdan dolayı prenatal test yaptırmamı tavsiye etti. Pazartesi günü test için kan vericem. Umarım sonuçlar iyi gelir, gün yaklaştıkça çok stres yapmaya başladım. 5. haftadan itibaren benim de mide bulantılarım hat safhada buarada. Herkes 3 ay dolunca geçer diyor, dolsun diye gün sayıyorum resmen.
Suan uyutmk için sallıyorum benKızlar ya benim Çocuğum sallanarak uyumay alışkın uyutanıyorum başka sallamak hamilelikte sorun yaratır mı var mı bileniZ yada ben gibi sallayanız
Ayrı eve çıkalım diyorum hayır diyor asla diyor Bebeğim olmasa çoktan giderdim babamın evine. Genç kızlarımız görsün halimi Çekecek çileme aşık olmuşum
Selam kızlar okuyamadım sizin yazılarınızı kusurabkmayın.ben tahlil sonuçlarını aldım ama doktora göstermedim.Brucella die bir enfeksiyon çıkmış bende aynı zamanda üre çok yüksek.Kreatinin değerim de yüksek ve idrar tahlilimde pek iyi sayılmaz sanırım böbrek taşımdan kaynaklanıyor.off moralim bozuldu
Kızlar ya benim Çocuğum sallanarak uyumay alışkın uyutanıyorum başka sallamak hamilelikte sorun yaratır mı var mı bileniZ yada ben gibi sallayanız
dışarı çıksan bir şey der mi;?çık bi dolaş..Anlamaz şimdi eve geldi bulantım var ve depresyon atağı gibi nefesim kesiliyor..bana dışarı çıkmadığın için oluyor diyip uyudu. Cidden boşanmak bile aklıma geliyor mutlu değilim
git canım hemen hiç bekletme..devletteki doktorlar bi değişik gerçekten..tesekkur ederim caniim cevap verdigin icin ben hemen gideyim bi dr a.2 tane asistan vardi vaka ya girememis diye cok sinirliydi hanim yarim yamalak muayene etti,dilimin ucuna kadar geldi aslinda da ya sabir deyip hicbisey demeden çıktım.Iste insan kendinin dr u olup takip etmezse basina ne isler geliyo
ya ben güvenemiyorum ne devletteki doktorlara ne sağlık ocağına..başlarından atıyolar resmen..hamilelikte doktorların en önem verdiği şeydir tsh..prensespinar saglik ocagi dr u da yazmaya yeltendi ama arada kalip bi ay sonra tekrar olcelim dedi simdi sen oyle deyince hemen ilk is yarına ona randevu aldim en azindan hastaneye gidene kadar bi ilac baslar
Maalesef hiç bir şey demedi. Neyse artık kendim takip ederim napim. Zaten bunu da anlamıyorum ben sorup öğrenceksem dra niye gidiyorum ki.evet çok öenmli hamilelikte..özellikle ilk 3 ay..çünkü bebk ilk 3 ay kendi tiroid hormonunu üretemezmiş..anneden alırmış..o yüzden halihazırda tiroid hastası olan annenin hormonu dengesizleşirmiş..hipotiroidi olanın yükselmeye,hipertiroidi olanın düşmeye meyilli olurmuş..
düşük canım aslında..hipertiroid hakkında bir şey dedi mi doktorun?
takipli doktorun muydu bu senin yoksa öylemesine mi gitmiştin?Maalesef hiç bir şey demedi. Neyse artık kendim takip ederim napim. Zaten bunu da anlamıyorum ben sorup öğrenceksem dra niye gidiyorum ki.
bende kaynanamda nefret ediyorum o islik yüznden nerdeyse eşimden ayrılıyordum.sinsi fesad dedikoducunun teki. annem bunu karşısına ladı bir ayar verdide ondan sonra evliliğime fazla burnunu sokamıyo ha eşimi dolduruyormu bilmiyom önceden çok şahit oldum şimdide yapıyordur kesin ama eşim baktı boşanıyoz atık fazla anasını dinlemiyoyeri gelecek anlamak zorunda kalacak kaynanan eşinin yanında da aynı şekilde davranıyor mu yada hangi konularda eşin yanında olsa bile kaynanan saçmalamaya başlıyo ?
Benimde güzel geçiyor kaçamak yaptım yazlığa geldim doktor yüzmek iyidir dedi sakin kafa tatil yapıyorum bakalım 3 gün sonra dönücem :)Valla canım yatıyorum devamlı doktor 10 gün boyunca yatacaksın dedi daha 1 hafta sıkıldımsenin nasıl geçiyor bakalım
böyle ana kuzusu pislikler evlenmemeli evlendiği kızın hayatında zindana çeviriyolarEv alıp kiraya verecek durumları var duygusal annemden asla ayrılmam diyor
bende sustum başlarda ama baktım yok sustukça dahada azıor.5.yılımızda patladım birbirimize girdik kaynanayla o oldu artık daha dikkat ediyo.susunca saygı gösteriyorum sanıyosun ama baktım haklı olsa susmazdı diyo senmisin bunu diyen bir açtım ağzımı baya korkmuş üstüme yürüyecekti demiş.ama artık boğazıma dayannmştı.benim gibi yapma susup susup sonra daha kötü olma baştan olki ona göre davransınÇıkıyorlar zaten eşimin umrumda değil mutlu olup olmamam
Cnm benim geçen yıl mayısta kaybım olmuştu 7. Haftada kalp atışı yoktu. Kürtajdan sonra bu drumla devam ettim. Hatta 1 yıldır yeniden hamile kalamayınca hsg çekti ve çektiği ay hamile kaldım. Tabi kayıp da olunca iyicene pinpirikli oldum. Saolsun o anlamda beni çok rahatlatıyor. Ama prof ve çok yoğun. Öyle de olunca işte tüm isteklerime cvp veremiyor ama şu an benim için önemli olan güven duygusu sanırım. Kürtajı yapan dr da bir bayan olmasına rağmen gerçekten çok anlayışsızdı, insan kendini daha da kötü hissediyor öyle bir dr bakınca. Neyse uzun oldu kusura bakmayın dolmuşum sanırımtakipli doktorun muydu bu senin yoksa öylemesine mi gitmiştin?
akşam geç vakitte yediğinden öyle çıkmıştır canım bir hafta kadar yeme içmene dikkat et sonra bi aile hekimliğinde kan ver tsh gayet iyi t3 t4 değer aralıkları hakkında bir fikrim yokKızlar merhaba, ben kan sonuçlarımı dün aldım doktora gidemedim daha. TSH 2.04, T3 2,64, T4 1,12. Nasıl bu değerler? Bir de şekerim 105 çıkmış (açken), sanırım bu yüksek. Akşam yarım kutu pringles ve dondurma yemiştim gece 11.30-12.00 gibi ondan yüksek çıkmış olabilir mi? Kanı sabah 9'da verdim. Canımı sıktı şeker. Diğer değerlerim düzgün, demir, b-12 vs.
Zaten yemiyorum canım, o gün yiyesim tuttu. Yediklerime bayağı dikkat ediyorum. Bir daha yaptırıcam inşallah testi. Çok sağol cevabın için.akşam geç vakitte yediğinden öyle çıkmıştır canım bir hafta kadar yeme içmene dikkat et sonra bi aile hekimliğinde kan ver tsh gayet iyi t3 t4 değer aralıkları hakkında bir fikrim yok
Ohh valla sevindim senin adına canımBenimde güzel geçiyor kaçamak yaptım yazlığa geldim doktor yüzmek iyidir dedi sakin kafa tatil yapıyorum bakalım 3 gün sonra dönücem :)
3 ay bitene kadar kullanıyoruz canım aynısından el eczaneden kullanmaya devam doktor randevusunu beklemene gerek yokselam anneler :) şimdi bi sorum olacak ben bugun 10+0 haftalık hamileyım beklenmedik bı gebelik oldugundan oncesınde folik asit için ilaç kullanmadım. doktorum sıkıntı değil dedı ve 5 haftalıkken başladım. su an ilacım bitti doktor randevum haftaya perşembe. ilaç alıp devam edeyım mı ne kadar kullanmamız lazım bilgi vermişmiydi doktorunuz? teşekkür ederim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?