- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.221
3 ay kesin kullanmak gerekiyor diye biliyorum sonrasında bırakan da gördüm devam eden de sanırım kişinin değerlerine bağlıselam anneler :) şimdi bi sorum olacak ben bugun 10+0 haftalık hamileyım beklenmedik bı gebelik oldugundan oncesınde folik asit için ilaç kullanmadım. doktorum sıkıntı değil dedı ve 5 haftalıkken başladım. su an ilacım bitti doktor randevum haftaya perşembe. ilaç alıp devam edeyım mı ne kadar kullanmamız lazım bilgi vermişmiydi doktorunuz? teşekkür ederim.:)
Gözünaydın canım saglıkla kucagıniza alırız insallahBugün kalp atışını duyduk çok şükür tarihin ileri çıkması da geç döllenmeye ilgiliymiş ama ben doğumun daha erken olacağını tahmin ediyorum ilki 38.haftada gelmişti çünkü
Ben 4.haftada başladım birşey olmaz ilkinde önceden kullanmıştım hamile kalmadan bunda ilk denemede hamile kaldığım için beklemiyordum sıkıntı olmaz bence Sen al devam et ben doktora gitmeden başladım bu arada günde 1 defa kullanıyoruzselam anneler :) şimdi bi sorum olacak ben bugun 10+0 haftalık hamileyım beklenmedik bı gebelik oldugundan oncesınde folik asit için ilaç kullanmadım. doktorum sıkıntı değil dedı ve 5 haftalıkken başladım. su an ilacım bitti doktor randevum haftaya perşembe. ilaç alıp devam edeyım mı ne kadar kullanmamız lazım bilgi vermişmiydi doktorunuz? teşekkür ederim.:)
TeşekkülerGözünaydın canım saglıkla kucagıniza alırız insallah
Ben subat ayindan beri kullaniyorm cnm dogum oncesi 3 ay sonrasi 3 ay diyolar. Bende nezamn tutar bilmedigim icin baslamistim. 2. Kutu bitiyo 3e baslicam. Zaten depolanmayan bisey oldugu icin devam etmende zaten fayda var.selam anneler :) şimdi bi sorum olacak ben bugun 10+0 haftalık hamileyım beklenmedik bı gebelik oldugundan oncesınde folik asit için ilaç kullanmadım. doktorum sıkıntı değil dedı ve 5 haftalıkken başladım. su an ilacım bitti doktor randevum haftaya perşembe. ilaç alıp devam edeyım mı ne kadar kullanmamız lazım bilgi vermişmiydi doktorunuz? teşekkür ederim.:)
Sorunu yanlış anlamışım sonradan fark ettim galiba daha devam ediliyordu unutmusum 3 yil oldu:) randevun yakında bekle istersenBen 4.haftada başladım birşey olmaz ilkinde önceden kullanmıştım hamile kalmadan bunda ilk denemede hamile kaldığım için beklemiyordum sıkıntı olmaz bence Sen al devam et ben doktora gitmeden başladım bu arada günde 1 defa kullanıyoruz
Benimde güzel geçiyor kaçamak yaptım yazlığa geldim doktor yüzmek iyidir dedi sakin kafa tatil yapıyorum bakalım 3 gün sonra dönücem :)
Ben gözü karartıp 4 günlük tura çıktım içinde tekne turu da vardı yolda ve turda pek bir sıkıntı olmadı çok şükür 2 hafta önceydi daha kötü olmadan tatile cikayim dedimseneye nasip artık ne olurOh yaa ne güzel yapmışsın okuyunca bile içim açıldı :) iyi tatiller canım.biz iptal ettik bu sene çok üzüldü benim kızlar ama o kadar yolu gidemezdim yolda çok panik yapıyorum benseneye nasipse bebeğimizi alıp gidicez
Benimde adeti me göre 7+5 ama doktara göre 1 hafta geri bugün duydum çok şükür kalp atışınımerhaba kızlar. kalp atışlarını genelde kaçıncı haftanızda duydunuz nolur dua edin allahım banada kısmet etsinn 6+6 haftalığım doktora pazartesi gideceğim ama reglime göre 7+4 üm allah kolaylık versin hepimizze
dualarınız esirgemeyin lütfen..
Anladım canm hayırlı sonuçlar alırız insallahU Umutherzaman
Sağol canım, seninki de hayırlı olsun. Çanakkale'deyim ben. 10. haftadan itibaren yapılıyormuş, hem doktorum hem de yaptıracağım firma öyle söyledi. Markadan markaya fiyat farkı var tabi. Ben ismi daha çok duyulmuş bir markayı tercih ettim içime daha çok sindi internetten araştırınca, 1950 tlye yapıyorlar. Doktorumun broşürünü verdiği firma 2350tl dedi mesela, pek duyulmuş bir marka olmamasına rağmen. Marka ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum kusura bakma. H ile başlayan markayı tercih ettim ben, biraz araştırdıysan anlamışsındır zaten :)
Ben ilk gittiğimde 6+6 haftalıktım canım ve kalp atışını duymuştum darısı senin başına inşallahmerhaba kızlar. kalp atışlarını genelde kaçıncı haftanızda duydunuz nolur dua edin allahım banada kısmet etsinn 6+6 haftalığım doktora pazartesi gideceğim ama reglime göre 7+4 üm allah kolaylık versin hepimizze
dualarınız esirgemeyin lütfen..
Nasıl anlıyorlarmış acabaKızlar ikili testte cinsiyet öğrenen varmış galiba bizde öğrenebilir miyiz çok heyecanli
Öncelikle sağlıklı mi onu merak ediyorum.ama cinsiyeti de çok merak ediyorum. Nette okudum da 12.haftada ikili testte detaylı ultrasyonda cinsiyeti öğrenen baya kişi.var.cook heyacanli 3 haftam var dahaNasıl anlıyorlarmış acaba
Yaa bende çok merak ettim şimdi benimde 4 haftam var geçmez artık vakitÖncelikle sağlıklı mi onu merak ediyorum.ama cinsiyeti de çok merak ediyorum. Nette okudum da 12.haftada ikili testte detaylı ultrasyonda cinsiyeti öğrenen baya kişi.var.cook heyacanli 3 haftam var daha
Aynen zaten günler geçmiyor sanki sürekli yatmaktan bulantidan.Yaa bende çok merak ettim şimdi benimde 4 haftam var geçmez artık vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?