2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben subat ayindan beri kullaniyorm cnm dogum oncesi 3 ay sonrasi 3 ay diyolar. Bende nezamn tutar bilmedigim icin baslamistim. 2. Kutu bitiyo 3e baslicam. Zaten depolanmayan bisey oldugu icin devam etmende zaten fayda var.
Aynen ben de 1 marttan beri içiyorum..daha ne kadar devam etcem bilmiyorum..demirim dşük çünkü..belki folik asidi kesip demir ilacı verebilir..

Ayh biz kurban bayramında gidicez..uçakla gitcektik ama vazgeçip arabayla gitmeye karar verdik..umarım bi sıkıntı yaşamam..

Aynen ben de 1 marttan beri içiyorum..daha ne kadar devam etcem bilmiyorum..demirim dşük çünkü..belki folik asidi kesip demir ilacı verebilir..
bende bugun aldım sonuçları doktorda baktı .herşey normal çıktı çok şükür ...

bende bugun aldım sonuçları doktorda baktı .herşey normal çıktı çok şükür ...
Gözünaydın canım..benim kadın doğumcunun istedikleri iyi çıktı da..geçen hafta endokrine gittiğimde demirim düşük geldi..9a düşmüş..o yüzden belki de çok halsiz hissediyorum kendimi..

Allah insallah duymani nasip eder cnm bnde normalde 7+3 idim ama ultrasona gore 6+4 ciktik duyduk cok sukur sende duyarsn insallah

İkili test yaptırmayacak var mı? Ben istemiyorum yaptırmak sorun olur mu? Eğer bir sorunu varsa da doğumda görürüm diyorum.

Uzun yola bende cesaret edemem zaten canım bizim yazlık 1 saat ondan geldim bende zate uzak olsam gelmezdim ki

İkili test yaptırmayacak var mı? Ben istemiyorum yaptırmak sorun olur mu? Eğer bir sorunu varsa da doğumda görürüm diyorum.
Bence yanlış düşünüyorsun eğer bir sorun olursa en azından önlemi alınır bi tedavisi olur böyle büyük bi testi yaptırmamak yanlış bi düşünce tabi bu benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…