- 3 Kasım 2017
- 4.439
- 4.074
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.261
demire 12 haftadan sonra başlayacakmış ..normalde herkese veriyorum dediGözünaydın canım..benim kadın doğumcunun istedikleri iyi çıktı da..geçen hafta endokrine gittiğimde demirim düşük geldi..9a düşmüş..o yüzden belki de çok halsiz hissediyorum kendimi..
Bence önceden öğrenirsen kendini buna hazırlamak için zamanın olur kabullenirsin alışırsın ama doğduğu zaman kucağına aldığında hayal kırıklığına uğrarsın bence doğduğu zaman herşeye hazırlıklı olman imkansızSağlık durumu kötüyse üzülmek istemiyorum. Doğduğu zaman her şeye hazırlıklı olurum diye düşünüyorum ama eşim ve annesi yaptırır büyük ihtimalle
sadece demire değil diğer kan sayımlarına da bakılıyor canım kansızlık vardır büyük ihtimalle desteklemek için demir ilacı vermiştir bende de demir oldukça düşük çıktı ama diğer değerler iyi olduğu için 12. Haftadan sonra demir başlıycam dedi çok fazla sebep sonuç ilişkisi kurmamaya çalış hamileyiz sonuçta belimiz de ağrır midemiz de bulanır sürekli uyumak da isteriz bunlar olması doğal olan şeyler tadını çıkartArkadaşlar benim demirim 4 çıktı bu yüzden mi çok halsizlik çekiyorum acaba DEMİR hapı yzdı hemen doktor
demir ile d vitamini eksikliği halsizlik yapar canımArkadaşlar benim demirim 4 çıktı bu yüzden mi çok halsizlik çekiyorum acaba DEMİR hapı yzdı hemen doktor
Bende ilk ogluma evliligimin 2. ayi hamile kaldım. Aslında evliligin ilk yılı hamilelik planlamamak lazımmış çok sonra anladım tabi , bulantım çok fazlaydı eşim daha kabullenememişti evini yeni hayatını birden ben kötü oldum koptum 4 ay boyunca siddetli bulantıdan ne evliligimizden birsey anladik ne konsantre olabildik evimize birbirimize .. Merak etme ama canım hep böyle geçmiyor , 4. aydan sonra sen kendine gelirsin gözün açılır hasta gibi hissetmezsin kendini hamilelikte 9 ay yorgunluk duygusal iniş çıkış çok oluyor .. ama en azindan saglikli düşünüp konuşabilirsiniz.Anlamaz şimdi eve geldi bulantım var ve depresyon atağı gibi nefesim kesiliyor..bana dışarı çıkmadığın için oluyor diyip uyudu. Cidden boşanmak bile aklıma geliyor mutlu değilim
banada aynısını dedi canım 12. haftadan sonra demir başlayacaz diye..sadece demire değil diğer kan sayımlarına da bakılıyor canım kansızlık vardır büyük ihtimalle desteklemek için demir ilacı vermiştir bende de demir oldukça düşük çıktı ama diğer değerler iyi olduğu için 12. Haftadan sonra demir başlıycam dedi çok fazla sebep sonuç ilişkisi kurmamaya çalış hamileyiz sonuçta belimiz de ağrır midemiz de bulanır sürekli uyumak da isteriz bunlar olması doğal olan şeyler tadını çıkart
Neden gülsün ki tatlım her doktor bunu söylüyor zatenİlginçmiş ben bunu doktoruma söylesem güler mi acaba bana
Arkadaşım bu zamanda böyle düşünmen gerçekten çok şaşırtıcı.allah bu rahatsızlığı verdi ben ölümümü beklerim gibi oldu.bilimsel yaklaşsan çok daha iyi olur.bunun kararını da sen ve eşin verirsin kaynana ne oluyor ki herşeye karışmasın.hem önlem alınır hem de bildiğin zaman daha bilinçlenme şansın olur araştırıp çareler de arayabilirsin.allah korusun dawn sendromlu olduğunu öğrenen bazı ailelerin kimisi kabul ediyor ve özel çocukları olacağı için hazırlıklı bekliyor yada kimi anne baba da bu sorumluluğu almak istemiyor her karara saygı var ama yaptırmamak çok yanlış olır benceSağlık durumu kötüyse üzülmek istemiyorum. Doğduğu zaman her şeye hazırlıklı olurum diye düşünüyorum ama eşim ve annesi yaptırır büyük ihtimalle
Aynen bana da öyle uygun gördü doktorum benim de 14 değerimbanada aynısını dedi canım 12. haftadan sonra demir başlayacaz diye..
Ben kararsızım açıkçası. Kızımda yaptırmadım sadece burnuna bakıldı oğlumda yaptırdım çünkü doktor çok fazla korkuttu şimdi yaptırmayadabilirim. İkili testi yaptırmak ta sorun yokta 10 dakika falan inxeloyorlar o kadar uzun süre ultrasona gitmek istemiuorum. Aynı şey detaylı içinde geçerli tabi ama işte detaylıca kaçış yokİkili test yaptırmayacak var mı? Ben istemiyorum yaptırmak sorun olur mu? Eğer bir sorunu varsa da doğumda görürüm diyorum.
Şarkıcı özgünün röportajını okumuştum bütün testler temiz çıkmış doğduğu an öğrenmiş dawn sendromlu olduğunu.yüce Rabbim tabiki bilir ne olucağınıArkadaşım bu zamanda böyle düşünmen gerçekten çok şaşırtıcı.allah bu rahatsızlığı verdi ben ölümümü beklerim gibi oldu.bilimsel yaklaşsan çok daha iyi olur.bunun kararını da sen ve eşin verirsin kaynana ne oluyor ki herşeye karışmasın.hem önlem alınır hem de bildiğin zaman daha bilinçlenme şansın olur araştırıp çareler de arayabilirsin.allah korusun dawn sendromlu olduğunu öğrenen bazı ailelerin kimisi kabul ediyor ve özel çocukları olacağı için hazırlıklı bekliyor yada kimi anne baba da bu sorumluluğu almak istemiyor her karara saygı var ama yaptırmamak çok yanlış olır bence
Kan testinde ogreniliyormus mu kiz mi erkek mi olduğu?Evet 2 li tarama testinde öğreniliyormuş canım ultrason ve detaylı kromozom kan tahlili yapılırsa nifty yanı çıkıyor koz mı erkek mi.sağlıklı olsun bebeklerimiz de ne olursa şükür rabbime
Haklısın aslında canm ben sadece bilgilendirme amaçlı yaptircam doktor istiyor diye yoksa dediğin gibi çok yanilanlar varslm arkadaşlar bu ara çok yoğunum ama ilk fırsatta paylaşımları okumaya çalışıyorum, 2 li taramayı bende yaptırmayacağım diğer iki hamileliğimde de yatırmadım doktora bişey çıkarsa çaresi varmı demiştim aldırabileceğimi söylemişti bende bunu zaten yapmam ozaman da yapma testi demiştim birde görümcemin hamileliğinde yanıldılar kadın dokuz ay öyle bekledi çünkü çok eminlerdi amniyo sıvısımıydı ne karnından bakılmıştı ama bi doğdu hiç birşe yi yok şimdi koca oğlan oldu o yüzden ben sadece 20.haftada bakılan ayrıntılı ultrasona muhakkak giriyorum o yeter bana göre tabi herkes in kendi fikri saygı duyuyorum buda benim fikrim :)
Çok düşük çıkmış canm ondan yazmıştır. Benimde normalde düşüktür ama nedense geçen hafta yaptırdığımda 13 cikti sasirdim. Gebe kalmadan önce kan ilacı içmiştim sanirim ondan. O ilaçlar hemen yükseltiyor.Arkadaşlar benim demirim 4 çıktı bu yüzden mi çok halsizlik çekiyorum acaba DEMİR hapı yzdı hemen doktor
Biz gerekenleri yapalım da gerisi Allah’tan.. nasıl olursa olsun doğumda öğrenirim kafası bence çok yanlış geliyor banaŞarkıcı özgünün röportajını okumuştum bütün testler temiz çıkmış doğduğu an öğrenmiş dawn sendromlu olduğunu.yüce Rabbim tabiki bilir ne olucağını
Aynen canm peki h ile başlayan testinde cinsiyet öğreniliyor mu ?İnşallah canım. Endişelenmek anneliğin fıtratında var sanırım.
Ben gözü karartıp 4 günlük tura çıktım içinde tekne turu da vardı yolda ve turda pek bir sıkıntı olmadı çok şükür 2 hafta önceydi daha kötü olmadan tatile cikayim dedimseneye nasip artık ne olur
Ayh biz kurban bayramında gidicez..uçakla gitcektik ama vazgeçip arabayla gitmeye karar verdik..umarım bi sıkıntı yaşamam..
Uzun yola bende cesaret edemem zaten canım bizim yazlık 1 saat ondan geldim bende zate uzak olsam gelmezdim ki
merhaba kızlar. kalp atışlarını genelde kaçıncı haftanızda duydunuz nolur dua edin allahım banada kısmet etsinn 6+6 haftalığım doktora pazartesi gideceğim ama reglime göre 7+4 üm allah kolaylık versin hepimizze
dualarınız esirgemeyin lütfen..
İkili test yaptırmayacak var mı? Ben istemiyorum yaptırmak sorun olur mu? Eğer bir sorunu varsa da doğumda görürüm diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?