2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım detaylı tetkik yapılması gerekiyor avidite deniyor hastalığın tam ne zaman geçirildiği anlaşılıyor belki de hamile kalmadan önce geçirdin içini ferah tut ama bir an önce doktorunla gorus
daha önce geçirmemiş olmama çok şaşırdım zaten nasıl negatif olur anlamıyorum. sinirimden çatlıcam. çocukluğumdan beri kedilerle köpeklerle iç içeyim.

daha önce geçirmemiş olmama çok şaşırdım zaten nasıl negatif olur anlamıyorum. sinirimden çatlıcam. çocukluğumdan beri kedilerle köpeklerle iç içeyim.
lütfen sakin ol belki daha önce geçirdin tekrar ayni hastalıkla karşılaşınca çok az değerin yükseldi aklına en kötüyü getirme hamilelik öncesi test yaptırmış miydin

lütfen sakin ol belki daha önce geçirdin tekrar ayni hastalıkla karşılaşınca çok az değerin yükseldi aklına en kötüyü getirme hamilelik öncesi test yaptırmış miydin
hayır özellikle sormuştum hamile kalmadan önce "neler yapmalıyım, herhangi bir test yaptırmalı mıyım?" diye ve bana bunları söylemediler. çok üzgünüm. bebeğimde en ufak engel olsun istemiyorum. kendim işitme engelliyim ben bile yeterince problem çekmişken buna müsaade edemem.

olan olmuş atlanmış testler ama sıkıntı yok evine yakin cumartesi çalışan bir hastane var mi yarin gitsen test için kadın doğum doktorun özel miydi cepten ulaşabilir misin danışmak için

olan olmuş atlanmış testler ama sıkıntı yok evine yakin cumartesi çalışan bir hastane var mi yarin gitsen test için kadın doğum doktorun özel miydi cepten ulaşabilir misin danışmak için
benim doktorum tam bir uyuz. numara vermedi. özel ama... pazartesi gideceğim olan olmuş zaten.

ağrılı oluyorsa zaten hassas bir donemden geçerken eşinin az dışını sıkması lazım doktor kontrollerine esinle git ki senin nazlanmadigini kendisi anlasin

Ya doktor onun yanında söyledi dikkat ederek yapalım dedi. Dikkat ediyordu ama bu aralar problemli aramız bir takıma yakınlaşmaya mı çalışıyor bilmiyorum. İstemeden olunca da tecavüz gibi hissediyor insan. İsmim belli olmadığı için rahat yazıyorum yoksa bu kadar özelimi paylaşmam doğru olmaz

acil yardım edin ben toksoplazma mı geçiriyorum şu an?
Canım benimde rubella igm pozitif çıkmıştı iyi bir doktora git dedi doktorum mümkünse prof ya da doçente gözük dedi ve test yaptılar negatif çıktı laboratuvar hatası yapılmış inşallah birşey yoktur seninde kötü düşünme bende yemis bitirmiştim kendimi

Kızlar ikili.test detaylı ultrasyon vajinal ultrasyonla mi oluyor karından mi? Oğlumda ben hiç vajinal ultrasyonla bakılmamıştım ama şimdikinde hiç karından bakmadılar hep vajinal ultrasyon? Ilıski yasak ama vajinal ultrasyon serbest ve de sürekli lekelenmem var

İnş canım rabbim korusun saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inş şimdiki bebeler çok nazlıya

dikkat ederek yapmak zaten bütün gebelik boyunca geçerli olmalı bence
Problemlere gelince bunu ihtiyaç olarak değil de belki de sana sevgi göstermenin bir yolu olarak düşünüyordur hani kavga sonrası olur ya annesinin hatalarını miniginin babasına kesme o da zamanla anliycak hata yaptığını zaman tani biraz evliliğe alısmasına musade et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…