- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.401
Kocamla dans ederim azıcıkda iki gerdan kırarım yeter27 sine kadar kanama alanı geçer canm insallah göbek atmasan bile parmak şıklatırsın
Canım detaylı tetkik yapılması gerekiyor avidite deniyor hastalığın tam ne zaman geçirildiği anlaşılıyor belki de hamile kalmadan önce geçirdin içini ferah tut ama bir an önce doktorunla gorusacil yardım edin ben toksoplazma mı geçiriyorum şu an?
daha önce geçirmemiş olmama çok şaşırdım zaten nasıl negatif olur anlamıyorum. sinirimden çatlıcam. çocukluğumdan beri kedilerle köpeklerle iç içeyim.Canım detaylı tetkik yapılması gerekiyor avidite deniyor hastalığın tam ne zaman geçirildiği anlaşılıyor belki de hamile kalmadan önce geçirdin içini ferah tut ama bir an önce doktorunla gorus
lütfen sakin ol belki daha önce geçirdin tekrar ayni hastalıkla karşılaşınca çok az değerin yükseldi aklına en kötüyü getirme hamilelik öncesi test yaptırmış miydindaha önce geçirmemiş olmama çok şaşırdım zaten nasıl negatif olur anlamıyorum. sinirimden çatlıcam. çocukluğumdan beri kedilerle köpeklerle iç içeyim.
hayır özellikle sormuştum hamile kalmadan önce "neler yapmalıyım, herhangi bir test yaptırmalı mıyım?" diye ve bana bunları söylemediler. çok üzgünüm. bebeğimde en ufak engel olsun istemiyorum. kendim işitme engelliyim ben bile yeterince problem çekmişken buna müsaade edemem.lütfen sakin ol belki daha önce geçirdin tekrar ayni hastalıkla karşılaşınca çok az değerin yükseldi aklına en kötüyü getirme hamilelik öncesi test yaptırmış miydin
olan olmuş atlanmış testler ama sıkıntı yok evine yakin cumartesi çalışan bir hastane var mi yarin gitsen test için kadın doğum doktorun özel miydi cepten ulaşabilir misin danışmak içinhayır özellikle sormuştum hamile kalmadan önce "neler yapmalıyım, herhangi bir test yaptırmalı mıyım?" diye ve bana bunları söylemediler. çok üzgünüm. bebeğimde en ufak engel olsun istemiyorum. kendim işitme engelliyim ben bile yeterince problem çekmişken buna müsaade edemem.
benim doktorum tam bir uyuz. numara vermedi. özel ama... pazartesi gideceğim olan olmuş zaten.olan olmuş atlanmış testler ama sıkıntı yok evine yakin cumartesi çalışan bir hastane var mi yarin gitsen test için kadın doğum doktorun özel miydi cepten ulaşabilir misin danışmak için
olan olmuş deme test yapılmadan bu kadar emin konuşma pazartesi sabah erkenden git canım numarasını da al acil durumda ulaşmak gerekebilir gebelik boyuncabenim doktorum tam bir uyuz. numara vermedi. özel ama... pazartesi gideceğim olan olmuş zaten.
düşük tehlikesi var mi canım.neden yasak dediKızlar doktor ilişki yasak dedi ilk aylar ama eşim dayanamıyor. Napıcam bilmiyorum zararı olur mu?
Yok ama önermiyoruz 3 ay dedi. Birde çok ağrılı oluyor bende ilişkidüşük tehlikesi var mi canım.neden yasak dedi
ağrılı oluyorsa zaten hassas bir donemden geçerken eşinin az dışını sıkması lazım doktor kontrollerine esinle git ki senin nazlanmadigini kendisi anlasinYok ama önermiyoruz 3 ay dedi. Birde çok ağrılı oluyor bende ilişki
ağrılı oluyorsa zaten hassas bir donemden geçerken eşinin az dışını sıkması lazım doktor kontrollerine esinle git ki senin nazlanmadigini kendisi anlasin
Canım benimde rubella igm pozitif çıkmıştı iyi bir doktora git dedi doktorum mümkünse prof ya da doçente gözük dedi ve test yaptılar negatif çıktı laboratuvar hatası yapılmış inşallah birşey yoktur seninde kötü düşünme bende yemis bitirmiştim kendimiacil yardım edin ben toksoplazma mı geçiriyorum şu an?
Cnm başka bir dr daha gorunsen benceBu çift rahim olayı bizi çok yoracak galiba doktor erken doğum bile yapabilirsin dedi aniden suyun gelebilir dedi ilk gebeliğimde duymadığım yaşamadığım ne varsa rabbim bana bunda gösterdi derdi veren Allah dermanıda verir inşallah
Canım kendi doktorum izinliydi bugün diğer doktora göründüm o da aynı şeyleri söylüyor yani nasip demek ki böyle olması gerekiyormuş ama bebeğim sağlıklı kalp atışları çok iyi inşallah kanama bölgem azalır ve kurtuluruzCnm başka bir dr daha gorunsen bence
İnş canım rabbim korusun saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inş şimdiki bebeler çok nazlıyaCanım kendi doktorum izinliydi bugün diğer doktora göründüm o da aynı şeyleri söylüyor yani nasip demek ki böyle olması gerekiyormuş ama bebeğim sağlıklı kalp atışları çok iyi inşallah kanama bölgem azalır ve kurtuluruz
dikkat ederek yapmak zaten bütün gebelik boyunca geçerli olmalı benceYa doktor onun yanında söyledi dikkat ederek yapalım dedi. Dikkat ediyordu ama bu aralar problemli aramız bir takıma yakınlaşmaya mı çalışıyor bilmiyorum. İstemeden olunca da tecavüz gibi hissediyor insan. İsmim belli olmadığı için rahat yazıyorum yoksa bu kadar özelimi paylaşmam doğru olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?