- 28 Ocak 2013
- 1.213
- 975
- 123
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.421
ben toxoplasma kaptığıma ve bağışıklık geçirdiğime emindim ama aktif olarak hastalığı geçiriyor olmak beni hayal kırıklığına uğrattı. igg testiyle ortaya çıkacak asıl mevzu. ne zaman kapmışım bakalım. gebelikten önceyse sıkıntı yok.Canım benimde rubella igm pozitif çıkmıştı iyi bir doktora git dedi doktorum mümkünse prof ya da doçente gözük dedi ve test yaptılar negatif çıktı laboratuvar hatası yapılmış inşallah birşey yoktur seninde kötü düşünme bende yemis bitirmiştim kendimi
İnş cnm saolasın rahatlattın benibelki daha bu hafta hareket etmeye başlamıştır bebeğin canım sen kötü şeyler düşünme kalp atışı varsa güzeldir herşey . bende aç karnına gittim hatta hareketlerini göremeyebiliriz diye düşünüyordum daha küçük olduğu için tesadüfen bizimki hareketliydi .
bir sonraki ultrasonun a girmeden önce şekerli bir şeyler ye git eminim sen de kıpır kıpır göreceksin bebeğini
eminsen hic takma kafana yeniden karşılaşma olmuştur bağışıklığın olduğu için sıkıntı olmazben toxoplasma kaptığıma ve bağışıklık geçirdiğime emindim ama aktif olarak hastalığı geçiriyor olmak beni hayal kırıklığına uğrattı. igg testiyle ortaya çıkacak asıl mevzu. ne zaman kapmışım bakalım. gebelikten önceyse sıkıntı yok.
amin insallh hepimize bebeklerimizi saglikla ve saglikli olarak kucagimiza almayi nasip etsin rabbimhayırlı olsun canım
Amin canım hemde nasıl beni duyan şaşırıyor nasıl sorunsuz gebelik geçirdin diye tek sorunum normal doğuma vücudum elverişli değildi sezaryen oldum başka da bi sıkıntım olmadı ama bu pek nazlı gelecek gibi geliyor bana :)İnş canım rabbim korusun saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inş şimdiki bebeler çok nazlıya
canm korkma birşey olmayacak bence bebeğine sen kalkma yat geçecek elbet.Canlar iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama kanamam ne yazıkki içimde dahada büyümüş ve bebeğime ulaşmaya başlamış o küçücük kalbi pır pır atıyordu dakikada 160 atıyor dedi doktor gayet iyi dedi sağlıklı ama bu kanama bebeğimi düşürebilir tehliken çok yüksek dedi yatıcam devamlı ilaçlara devam progestanı fitil olarak verdi bakalım ne olcak bilmiyorum
İnşallah canım sağol yatıyorum devamlı sadece lavabo için kalkıyorum umarım atlatırızcanm korkma birşey olmayacak bence bebeğine sen kalkma yat geçecek elbet.
Inşallah gebelikten öncedir canım bence öyle de çıkarben toxoplasma kaptığıma ve bağışıklık geçirdiğime emindim ama aktif olarak hastalığı geçiriyor olmak beni hayal kırıklığına uğrattı. igg testiyle ortaya çıkacak asıl mevzu. ne zaman kapmışım bakalım. gebelikten önceyse sıkıntı yok.
annesiyle paylaştınmı bu konuyu o ne diyorKızlar sürekli tartışıyoruz en son annemi bırakmam ayrı eve çıkmam naparsan yap dedi. Bende babama söylicem diyince söylee dedi. Çocuk bile gözünde değil sadece annesi. Napıcam ben tek başıma bu bebeği büyütme gücünü kendimde görmüyorum. Ne hayallerle evleniyoruz oysa ki
Annesi de oğlum diyorannesiyle paylaştınmı bu konuyu o ne diyor
tövbe yarabbim neymiş bu böyleAnnesi de oğlum diyor
Neden evlendirmis ozmn oğlunu acaba ? Birlikte yaşayıp gitse ler mis. Şu anasını eteğine altına girip de ağzına bakan erkekler yokmu? Bacim Allah sana sabır versin . Daha önce farkına varmadin mi ?yani evlenmeden önce az da olsa rengini belli etmedi mi . Bide hamilesin insanlar çocuk sahibi olabilmek için yıllarca bekliyor para harcıyor üzülüyor. Ne desem seni teselli eder bilemedim. Ama bebeğin için güçlü olmak zorundasın. Kendini ezdirme. Çalışıyor musun ?Annesi de oğlum diyor
Neden evlendirmis ozmn oğlunu acaba ? Birlikte yaşayıp gitse ler mis. Şu anasını eteğine altına girip de ağzına bakan erkekler yokmu? Bacim Allah sana sabır versin . Daha önce farkına varmadin mi ?yani evlenmeden önce az da olsa rengini belli etmedi mi . Bide hamilesin insanlar çocuk sahibi olabilmek için yıllarca bekliyor para harcıyor üzülüyor. Ne desem seni teselli eder bilemedim. Ama bebeğin için güçlü olmak zorundasın. Kendini ezdirme. Çalışıyor musun ?
Yuh ya kapı orda ne demek ? Karnında çocuğunu tasiyorsun. Hala seviyormusun eşini? Arkanda ailen varsa korkma bence. Yalnız olsan yapamazsın. Ama belki bi süreliğine gitsen gözünü korkutsan senin ciddi olduğuna inan sa . Ozmn değişmez mi? Stres yapmaman lazım bu süreçte uzulmemelisin. O masum bebeğin hiç bi suçu yok keşke babası da dusunse azıcık.Aşık oldum kavuş ettim başta sessiz yapım var diye yaparım sandım. Nişan görmelerine bile çoğu zaman annesiyle gelirdi. Annesi çok iyiydi hiç kıskanmazdı. Sonradan oldu böyle. Bende üniversite okuyordum dondurdum daha iyi bir bölüm okumak için tüm yaz İngilizce kursuna yolladı babam oku dedi sonra evlen dedi. Yok dedim seviyorum Şimdi babam arıyor hergün mutlu değilsen söyle diye. Şimdi karnımda çocukla napıcam ben? Gitsem mutlu mu olucam bilmiyorum. Resmen annemi istemiyorsan kapı orada dedi
Git ailenin yanına biraz uzaklaş o zaman anlarsın hangi koşulda daha mutlu olacağını. Şu an çok hassassın hormonlar zaten tavan bi de bu olaylar haklı olarak bunalmışsın. Eşin de anlar belki bu süre zarfında hatasını. Baban hala böyle sorduğuna göre her koşulda arkanda durucak bi ailen var asla unutma canımAşık oldum kabul ettim başta sessiz yapım var diye yaparım sandım. Nişan görmelerine bile çoğu zaman annesiyle gelirdi. Annesi çok iyiydi hiç kıskanmazdı. Sonradan oldu böyle. Bende üniversite okuyordum dondurdum daha iyi bir bölüm okumak için tüm yaz İngilizce kursuna yolladı babam oku dedi sonra evlenirsin dedi. Yok dedim seviyorum Şimdi babam arıyor hergün mutlu değilsen söyle diye. Şimdi karnımda çocukla napıcam ben? Gitsem mutlu mu olucam bilmiyorum. Resmen annemi istemiyorsan kapı orada dedi
Bence üniversiteyi bitir okulu yarım bırakma. Dilini ilerletebilirsin. Hiçbişey için geç değil inan o yavru belki senin hayata tutunma nedenin olacak bilemeyiz. Bu yüzden istiyorum ki bütün kadınlar okusun meslek sahibi olsun. O sana kapı orda deme fırsatı bulmadan sen ona kapıyı gosterirsin.Aşık oldum kabul ettim başta sessiz yapım var diye yaparım sandım. Nişan görmelerine bile çoğu zaman annesiyle gelirdi. Annesi çok iyiydi hiç kıskanmazdı. Sonradan oldu böyle. Bende üniversite okuyordum dondurdum daha iyi bir bölüm okumak için tüm yaz İngilizce kursuna yolladı babam oku dedi sonra evlenirsin dedi. Yok dedim seviyorum Şimdi babam arıyor hergün mutlu değilsen söyle diye. Şimdi karnımda çocukla napıcam ben? Gitsem mutlu mu olucam bilmiyorum. Resmen annemi istemiyorsan kapı orada dedi
Yuh ya kapı orda ne demek ? Karnında çocuğunu tasiyorsun. Hala seviyormusun eşini? Arkanda ailen varsa korkma bence. Yalnız olsan yapamazsın. Ama belki bi süreliğine gitsen gözünü korkutsan senin ciddi olduğuna inan sa . Ozmn değişmez mi? Stres yapmaman lazım bu süreçte uzulmemelisin. O masum bebeğin hiç bi suçu yok keşke babası da dusunse azıcık.
Ben senin yerinde olsam bi dakika durmam giderim babamın yanına kafamı dinlerim ne halleri varsa görsünGitsen de fikrim aynı diyor. Biliyorum mide ağrılarım omzumun tutulması kramplarım hep üzüntüden
Gidersen bu eve dönemezsin diyorBen senin yerinde olsam bi dakika durmam giderim babamın yanına kafamı dinlerim ne halleri varsa görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?