2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gidersen bu eve dönemezsin diyor
Ayyy sıçiiiim onun evine gerçekten çok sinir oldum kusurabkma arkadaşım.ailen sana destek ise açık açık konuş onlarla.söyle yanı önceden evet bu şekilde düşündüm ama mutlu değilim ayrı oturmak istiyorum.seni bukadar çaresiz bırakmaya hakları yok.senin açından da düşünsünler ortak bir karar alınmalı bu ne bencillik ya çok ayıp seni bukadar strese sokup eyvallahı olmayan adamla işin olmasın.emin ol o gelir yine ayağına.gelmezse de kendi kaybeder.onun doğruları sadece annesiyse sen yoksan önceliğindeee kusurabkma diceksin tek doğru var.aklın yolu bir.git mutlu geçir günlerini gez dolaş babanın evinde rahat et azıcık.eşbet ailece konuşulacak.sen kaç yaşındaydın bu arada canım nerde oturuyorsun

Dönme ben yapacaksın dönüp çok mu huzurun vardı evde çok mu mutlusun ben onu çocuk doğduğu zaman görücem hele bi de oğlu olursa erkek milleti asla dayanamaz Allah onu çocuğunun hasretiyle yaksın başlarım şimdi anasına herkesin anası var canım herkes seviyor ama bunlar çok afedersiniz b.kunu çıkarmış

canım benim ya okudukça sinirleniyorum.yanlış bir şey de söylemek istemiyorum. ama enine boyuna düşün. o evde gerçekten çocuk büyütebilecek misin. çocuğuna istediğin eğitimi verebilecek misin( kv her şeye karışacak gibi geliyor bana). şu an sadece bebeğinin geleceğini düşün bak. babasının saygısızlığını görerek büyümemeli bence. ya babasına kin besleyecek ya da o da sana karşı saygısız olacak. nolur enine boyuna düşün. çocuğunun psikolojisi çok önemli. eşinle birlikte bir çift terapistine gitseniz belki bir faydası olur. aklıma da başka çözüm gelmiyor

O senden vazgeçmiş ama senin vazgecemeyecegin bi evladın var bunca kavganın gürültünün içinde bebegin zaten etkileniyor bi sure baba evinde dinlen yok öyle geri dönemezsin demek kendisi yalvaracak evladının annesisin sen onun simdi ona söylemesi kolay geliyor karisi olarak sende burnunda tuteceksin
İkinci olarak kaynanan evde yokmuş gibi davransan hic görme duyma yanından geç git sanki o evde tek başınaymış gibi evin içinde kulaklıkları tak ne hali varsa görsün bir konuşacak iki konuşacak ha biraz daha sinirlenecek ama pes edecektir 10 gün yeter pes etmesi için
sana kolaylıklar diliyorum kaynana ve kocana da akil fikir

Ah kuzum ya aranız hala limoni dimi? Hiç bir değişiklik yok hala? Kayinvaliden değişti mu bari biraz? Yoksa hala babana mi gitmeyi düşünüyorsun

Bu şekilde davranması bence çok zor olacaktır. Bu sefer de benim anneme nasıl. Saygısızlık yaparsın diye beynini yer kadının. Ah canım ya ne zor bir hayat

Canım allah korusun neden sıkıntı olsun. Haftandan kaynaklı olabilir . Kalp atışı varsa gerisi önemli değil . bidahaki gitmende görürsün mutlaka .

Bu şekilde davranması bence çok zor olacaktır. Bu sefer de benim anneme nasıl. Saygısızlık yaparsın diye beynini yer kadının. Ah canım ya ne zor bir hayat
orası öyle bu kadar anneci olan bir adama ne yapılsa islemez çok zor bir durum hele ki hamileyken yaşaması iki kat zorlaştırıyor

O evden gitmediğin sürece daha da çok üstüne gelecekler. Oğlun olursa aynı babasına benzeyecek eminim çünkü onu örnek alacak kızın olursa da hiç saygı gosterilmeyecek o evde. Bence 1 dk durma git. Gitmezsen anne oğul iyice tepene çıkacaklar. Ama gidersen anyayi koyayım görecekler. Gücünü göstermen gerekiyor onlara. Kadınsın sen. Seni asla bu kadar ezmelerine izin verme. Ne güzel ki arkanda baban var ve sana destek oluyor. Bence git arkadaşım arkana bile bakma git. Emin ol yalvara yalvara gelecek kapına. Öyle kolay değil. Çocuğunu taşıyorsun onun. Öyle kolayca vazgecemez senden.

Ben senin yerinde olsam bi dakika durmam giderim babamın yanına kafamı dinlerim ne halleri varsa görsün
Bende 1 dk durmam giderdim
Dönme zaten. O eve dönüp ne yapacaksınm başka eve çıkın. Evleri ayirmazsa da asla dönme. Artık senin onun suyuna değil o senin suyuna gitsin. Lütfen lütfen ezdirme kendini. Kızın olursa eminim onu da ezecekler yapma arkadaşım.

Bokunu çıkartan da anası zaten. Gıcık olurum böyle erkeklere. Bizimki de başlarsa böyleydi. Bosanalim dedim terapiye falan gittik de doğruyu yanlışı anladı. Doğu da genelde böyle oluyir sanırım. ama burada iş kesinlikle kadınlarda bitiyor. Sustukça tepesine çıkıyor işte erkekler. Kayinvalide de istediği gibi hüküm sürüyor evde. Kesinlikle 1 dk evde durmamasi gerekiyor. Yoksa değer kıymet hiç bir zaman ogrenemeywcekler. Çocuk olduktan sonra alıp başını gitmesi çok daha zor olacak zaten

Aynen katılıyorum o şimdi aklı sıra rest çekiyor gidersin git diyo çünkü onun gitmeyeceğini biliyor asıl giderse şok olur eğer ki karısını gerçekten seviyor ve istiyorsa pişman olur geri döner oldu ki istemedi geri dönmedi ne olcak hiç birşey kaybetmez evladıyla yaşar gider arkasında babası duruyorsa gerisi vız gelir tırıs gider

Ben kullanıyorum cnm hiç bir yan etkisini görmedim şimdiye kadar ama ben günde 1 defa kullanıyorum az geliyor galiba hala kahve rengi lekelenmeler devam ediyor
Banada günde 3 kere al dedi keşke benimde kahve rengi lekelenmem olsa doktor ancak içindeki kanı bu şekilde atabilirsin dedi ama gelmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…