- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.361
İnşallah bizde atlatırız benim kanama alanım 62 mm ye 19 mm ölçüm bu şekilde umarım dahada büyümezzaten bu kanamalı dönemi atlatan bebekler genelde kız oluyormuş.daha savaşçı ve güçlüyüz malum kadınlar..benimde kanama alanım 7 cm idi. drlar kesin düşük yaparsın demişti. 8. haftada başladı kanamam 15-16. haftada bitti. ve sonra normal devam etti. sen elinden geleni yap mümkün olduğunca dinlen. yatmanın da kanıtlanmış bi faydası olmadığını söylüyo doktorlar. progestanını iç. gerisi allaha kalmış.
Aynen canım Allah’tan annem yanımda sağolsun desteği çok oğluma bakması bile yeter banaCnm cok gecmis olsun insallah hicbir sikinti olmaz ama gercekten wc den baska kalkma oyle olup atlatan cok vr is mis bosver yapilir hersy salla hersyi ve kesnlikle iice dinlen
Rabbim gönlümü biliyor bi kızım olsun çok istiyorum ama önceliğim sağlığı yeterki sağlıklı iyi olsunzaten bu kanamalı dönemi atlatan bebekler genelde kız oluyormuş.daha savaşçı ve güçlüyüz malum kadınlar..benimde kanama alanım 7 cm idi. drlar kesin düşük yaparsın demişti. 8. haftada başladı kanamam 15-16. haftada bitti. ve sonra normal devam etti. sen elinden geleni yap mümkün olduğunca dinlen. yatmanın da kanıtlanmış bi faydası olmadığını söylüyo doktorlar. progestanını iç. gerisi allaha kalmış.
Sürekli yatcaksın canım böyle yaparak sağlıklı doğuran çok kişi var annen kardeşin bi yakının gelirse sana yardımı olur aslında küçük çocuğun da var sanıırm dimi.Allah ım sağlıklı doğum versin hepimizeCanlar iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama kanamam ne yazıkki içimde dahada büyümüş ve bebeğime ulaşmaya başlamış o küçücük kalbi pır pır atıyordu dakikada 160 atıyor dedi doktor gayet iyi dedi sağlıklı ama bu kanama bebeğimi düşürebilir tehliken çok yüksek dedi yatıcam devamlı ilaçlara devam progestanı fitil olarak verdi bakalım ne olcak bilmiyorum
ben hayattan soğudum resmen. bi an önce biter inşallah. annelerimiz nasıl doğurmuş kaç tane. yaşayan ölü gibiyimValla oturup ağlıcam artık, lütfen bitsin bu bulantılar, her şeyden tiksinme durumu
Amin canım inşallah annem kız kardeşlerim hepsi yanımda sağolsunlar oğluma bakıyorlar benim yemeğimi hazırlayıp yatağıma getiriyorlar destekleri çokSürekli yatcaksın canım böyle yaparak sağlıklı doğuran çok kişi var annen kardeşin bi yakının gelirse sana yardımı olur aslında küçük çocuğun da var sanıırm dimi.Allah ım sağlıklı doğum versin hepimize
Cocgunda var Allah bagislasin cocugu kaldirma sakin annenden Alah razi olsun dikkt et kendineAynen canım Allah’tan annem yanımda sağolsun desteği çok oğluma bakması bile yeter bana
şimdiden çantana at bir tane canımben de yarın giricem ultrasona..çikolata yemeyi düşünüyorum girmeden öncecinsiyet için bir şey dedi mi?
ayh nasıl beklicem 3-4 hafta yaaaa...çatlıcamşimdiden çantana at bir tane canımeşim sordu cinsiyetini ne zaman öğrenebiliriz diye. ama şuan daha çok erken 14. - 15. hafta da söylerim ben size dedi
Canım korkma inşallah kötü bişey olmaz dinlen bol bol.ilacını da şakın kesme kullan belki kanamayı görmüyorsun ama içte neler oluyor bilmiyoruz.çok geçmiş olsun arkadaşım geçicek inşallah güçlenecek yavrunCanlar iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama kanamam ne yazıkki içimde dahada büyümüş ve bebeğime ulaşmaya başlamış o küçücük kalbi pır pır atıyordu dakikada 160 atıyor dedi doktor gayet iyi dedi sağlıklı ama bu kanama bebeğimi düşürebilir tehliken çok yüksek dedi yatıcam devamlı ilaçlara devam progestanı fitil olarak verdi bakalım ne olcak bilmiyorum
belki daha bu hafta hareket etmeye başlamıştır bebeğin canım sen kötü şeyler düşünme kalp atışı varsa güzeldir herşey . bende aç karnına gittim hatta hareketlerini göremeyebiliriz diye düşünüyordum daha küçük olduğu için tesadüfen bizimki hareketliydi .GiMUm white_chocolate_mocha kızlar ben de geçen hafta gittiğimde kalp atışı vardı ama dr o kadar cihazı gezdirdi bebiş hareket etmedi. Tabi o zmn anlamadım da şimdi siz bahsedince dr niye öyle titizlemesine baktı anladım sanırım. O gün kan vermeye giderken de çok acıktığımı farkettim acaba ondan mı yoksa bi sıkıntı var mıdır aklıma takıldı.
bende de heterezigot cikmistiOğlumda bir sıkıntı yaşamadım canm pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum iğnede olmadım hiç lekelenmemde olmadı. Sonra 7.haftada kalp atışı durdu ondan test yapıldı pıhtılaşma cıktı heterezigot ondan şimdi önlem amaçlı kullanıyordum ama bir doktor kullan diyor biri kullanma diyor bende bir gün kullanıyorum bir gün kullanmıyorum iğneyi. Salı üçüncü doktora gidecem bakalım ne dicek
moralini bozma sakın canım kötü düşünceleri at hemen kafandan. sürekli uzan boş ver kalsın işlerin annenler ya da kayınvalidenler gelebilirler mi onlar yardım etsin birazCanlar iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama kanamam ne yazıkki içimde dahada büyümüş ve bebeğime ulaşmaya başlamış o küçücük kalbi pır pır atıyordu dakikada 160 atıyor dedi doktor gayet iyi dedi sağlıklı ama bu kanama bebeğimi düşürebilir tehliken çok yüksek dedi yatıcam devamlı ilaçlara devam progestanı fitil olarak verdi bakalım ne olcak bilmiyorum
öğrendiğim iyi oldu canım önümüzdeki hafta gideyim bende o zaman . belli bir süresi var mı peki?İdrar testi tsh hormonlr 18 tane test iceriklerine tam bakmadim bazi drlr dha gec bakiyor ama senin zamanin gelmis 3. Ayda ilaclri kullanmaya basliyorsun. sen bir dahaki gidisinde iste veya istemeden devlete git hamilelik icin butun testleri yaptirmak istiyorum dersen yapiyorlr
inş herbirimiz şu 9 ayı sorunsuz atlatıp sağ salim bebeklerimize kavuşuruz ,seneye bu zamanlar bebeklerimizden konusuruzCanlar iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama kanamam ne yazıkki içimde dahada büyümüş ve bebeğime ulaşmaya başlamış o küçücük kalbi pır pır atıyordu dakikada 160 atıyor dedi doktor gayet iyi dedi sağlıklı ama bu kanama bebeğimi düşürebilir tehliken çok yüksek dedi yatıcam devamlı ilaçlara devam progestanı fitil olarak verdi bakalım ne olcak bilmiyorum
Suresi yok ama ne kdr erken olursa okdr iyi demir veya tsh veya seker vs cikarsa ona gore ilac veya onlem aliniyor cogu 3. Aya kdr yaptiriyor bn devlete gttm drye hamilelik icin tun testlermi istiyorum dedm gnderdi kana yaptrdim o skilde yapablr ve sonuclri dr ne gostereblrsnöğrendiğim iyi oldu canım önümüzdeki hafta gideyim bende o zaman . belli bir süresi var mı peki?
ayh nasıl beklicem 3-4 hafta yaaaa...çatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?