2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İnşallah bizde atlatırız benim kanama alanım 62 mm ye 19 mm ölçüm bu şekilde umarım dahada büyümez

Reactions: nix
Rabbim gönlümü biliyor bi kızım olsun çok istiyorum ama önceliğim sağlığı yeterki sağlıklı iyi olsun

Sürekli yatcaksın canım böyle yaparak sağlıklı doğuran çok kişi var annen kardeşin bi yakının gelirse sana yardımı olur aslında küçük çocuğun da var sanıırm dimi.Allah ım sağlıklı doğum versin hepimize

Amin canım inşallah annem kız kardeşlerim hepsi yanımda sağolsunlar oğluma bakıyorlar benim yemeğimi hazırlayıp yatağıma getiriyorlar destekleri çok

Kuzeyguneyy canım güzel haberlerle gelmeni bekliyodum ama bebeğin seninle olduğu müddetçe sıkıntı yok, dinleniyormuşsun zaten, kalkma elinden geleni yapacaksın elden başka bişi gelmiyor çünkü.

Canım korkma inşallah kötü bişey olmaz dinlen bol bol.ilacını da şakın kesme kullan belki kanamayı görmüyorsun ama içte neler oluyor bilmiyoruz.çok geçmiş olsun arkadaşım geçicek inşallah güçlenecek yavrun

belki daha bu hafta hareket etmeye başlamıştır bebeğin canım sen kötü şeyler düşünme kalp atışı varsa güzeldir herşey . bende aç karnına gittim hatta hareketlerini göremeyebiliriz diye düşünüyordum daha küçük olduğu için tesadüfen bizimki hareketliydi .
bir sonraki ultrasonun a girmeden önce şekerli bir şeyler ye git eminim sen de kıpır kıpır göreceksin bebeğini

bende de heterezigot cikmisti

moralini bozma sakın canım kötü düşünceleri at hemen kafandan. sürekli uzan boş ver kalsın işlerin annenler ya da kayınvalidenler gelebilirler mi onlar yardım etsin biraz

Ya kızlar suya girip karnı böyle degisik kasılan varmı bi değişik oluyor karnım denizde ya bende korkudan çok duramıyorum tadına varamadım doktora sordum birşey olmaz dedi ama insan korkuyor cidden

öğrendiğim iyi oldu canım önümüzdeki hafta gideyim bende o zaman . belli bir süresi var mı peki?

inş herbirimiz şu 9 ayı sorunsuz atlatıp sağ salim bebeklerimize kavuşuruz ,seneye bu zamanlar bebeklerimizden konusuruz

öğrendiğim iyi oldu canım önümüzdeki hafta gideyim bende o zaman . belli bir süresi var mı peki?
Suresi yok ama ne kdr erken olursa okdr iyi demir veya tsh veya seker vs cikarsa ona gore ilac veya onlem aliniyor cogu 3. Aya kdr yaptiriyor bn devlete gttm drye hamilelik icin tun testlermi istiyorum dedm gnderdi kana yaptrdim o skilde yapablr ve sonuclri dr ne gostereblrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…