2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
tmm canım çok sağol

moralini bozma sakın canım kötü düşünceleri at hemen kafandan. sürekli uzan boş ver kalsın işlerin annenler ya da kayınvalidenler gelebilirler mi onlar yardım etsin biraz
Annemle kız kardeşlerim yanımda canım işimi gücümü yapıyorlar çocuğuma bakıyorlar yemeği yatağıma kadar getiriyorlar

Allah bebeğini sağlıkla almayı nasip etsin cnm moralini yüksek tut devamlı yat atlatırsın

Kuzeyguneyy canım güzel haberlerle gelmeni bekliyodum ama bebeğin seninle olduğu müddetçe sıkıntı yok, dinleniyormuşsun zaten, kalkma elinden geleni yapacaksın elden başka bişi gelmiyor çünkü.
Aynen canım bende umutluydum ama haberler iyi değil işte ben elimden geleni yapıcam inşallah bebeğim benden vazgeçmez o kadar güzel atıyor ki kalbi dakikada 160 atıyor kesin kız dedim içimden annesi gibi güçlüdür atlatırız biz bu sıkıntıyı inşallah

inşaALLAH canımm ...

Allah bebegini korur insallah cnm.. kendine dikkat edersin :/

Bir aya inşallah o kanama alanı da geçer canm fitil olarak baya etkili progestan ayrıca mide bulantısı da yapmıyor hap gibi. Benimde kanama alanım vardi acaba benimki de büyüdü mu bilmiyorum sali öğrencem. Inşallah bugünleri de atlatırız yatmaya devam

Eveet çok güçlü o, aynen atlatıcaz hepimiz alıcaz kucağımıza.

Bi daha ki kontrol ne zaman?

Rabbimm size bağşlasn inşhh hiçbirşey olamz içinizi ferah tutun

İnşallah atlatırız canım bu kanamam başladığı gün kız kardeşimin nikahı vardı gidemedim ayın 27 si kına 28 i düğün bakalım nasıl olcam o zaman o kadar elbise aldım giyip göbek atacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…