2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Dun ben özelde verilen testleri devlet hastahanesinde yaptırayım diye yine doktora gittim amanın doktor beni bir azarladıki sormayın beni ilgilendirmez başka doktorun verdigi testler dedi ben kendi gerek gördüklerimi yaparım dedi vurdu gol oldu sinirimden tansiyonum cıkmış ama iyi bi haber var bebegim canlanmış 8 haftalık oldukça iyi görünüüyor canlanmış dedi sırf byle dedigi içn tartsmadan ayrıldım

En sinir oldugum doktor tipi bende devlette yaptirdim hic bisey demediler. Ama deseydi o hormonlarla yikardim orayi zaten sadece bikgisayara girip yonlendircek okdar ofa zor geliyor. Insanlar 10 tane ayri dokotra gidjyolr istedigimize gider yaptirirz. Ben bi sans veriyim kalp atisi duyarim diye devlete bidaha gittim ses sistemi bozuk. Ozman bizde buyuzden azaryalaylm

sert kayaya çarpmışsın canım geçmiş olsun tahlil isteği yaptı mi bari

Dışardan konulmak kolaydır ama seni anlayarak yazıyorum bunları lütfen ezdirme kendini ailen ne güzel ki yanında destekçin madem kapı ordaysa hamile halinle sana gitmek düşer ve Emin’im ki köpek gibi pişman olucak lütfen sana ve bebeğine mutsuzluk vermelerine işin verme bebeğin için sen onun annesinin ve anne olmayı tercih ettiysen artık önce çocuğun sen daha sonra... o kaynanan bu vebali kaldıramaz oğlu da otursun anasıyla bütün gün iyi yaptık diye birbirinin vicdanını sustursunlar

Kızlar progestanı fitil olarak kullanan var mı aranızda?
sabah 1 akşam 2 tane alıyorum fitil olarak hiç yan etkisi görmedim korkma kullan üzülecek bir şey yok bebiş sağlığı için. 200mg olarak kullanıyorum ilk başlarda 100mg idi.

geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…