2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
sabah 1 akşam 2 tane alıyorum fitil olarak hiç yan etkisi görmedim korkma kullan üzülecek bir şey yok bebiş sağlığı için. 200mg olarak kullanıyorum ilk başlarda 100mg idi.

geçmiş olsun.
Canım kullandığın ilaç bu mu fitil olarak bu hem ağız yoluyla hemde vajinada kullanılıyor galiba şuan ben ağız yoluyla alıyorum aynı ilaçsa o zaman bugünden itibaren vajinadan alayım bari

Eklentiler

• image.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 69
Canım kullandığın ilaç bu mu fitil olarak bu hem ağız yoluyla hemde vajinada kullanılıyor galiba şuan ben ağız yoluyla alıyorum aynı ilaçsa o zaman bugünden itibaren vajinadan alayım bari
evet tatlım aynı ilaç hem fitil hem ağızdan alınabiliyor ben hep fitil olarak kullandım hiç vakit kaybetme .
benim başta kasık ağrım çok oluyordu gece bu ilacı fitil olarak alınca üzerine uzanında inan pamuk gibi olurdum.
sen al benimkide aynı canım

Aaa o zaman ben ağızla alıp vakit kaybediyormuşum belki de ondan fayda etmedi bana

ilaç kullanıyorum diye sadece ben mi mutluyum anlamıyorum gerçekten...
bir topar ilaç alıyorum ama hiç dert etmiyorum dert edeni de anlamıyorum. doktor verdiyse olması gerekendir.
lütfen arkadaşlar zor bir süreç anlıyorum ama derdimizin çaresi bu ilaçlar ise hiç söylenmeden alacağız...

bu kadar gergin panik olursan olmaz akışına bırak
Canım hemen ellerimi yıkayıp yattığım yerden yaptım itebildiğim kadar ileriye itmeye çalıştım tabi fazlada zorlamadım bişe olur diye kalçamın altınada yastık koydum havada dursun ilaç geri gelmesin diye umarım doğru yapmışımdır

Yastığa filan gerek yok sabah koyup işe gidiyorum. Zaten ne kadar itersen it rahim daha yukarıda sorun olmaz. Bir daha söylüyorum akışına bırak

İlaç kullanmak çok güzel birşeyimiş gibi mutluluğunuza anlam veremedim açıkçası bir tomar ilaç kullanabilirsiniz gerek görüldüğü için muhakkak ama herkesin de mutluluğu sizin gibi olacak deil.sonuçta bu platform da paylaşıyoruz kim ne kullanıyor ne yaşıyor vs..ilk defa kullanan da var daha önce kullanan da var.kimi tecrübesiz zamanla tecrübeleniyor.kimi tecrübeli yol gösteriyor.neden bu gerginlik falan die üslubunuz beni rahatsız etti açıkçası.daha sakiiiince .daha emrivaki tarz yazılarınızı yunuşatarak yazarsanız mutlu olurum arkadaşım kib bye

Sizinle tartışmayacağım yazdıklarımı beğenmiyorsanız okumayın burası herkese açık bir yer o yüzden beni bu şekilde yargılamazdınız. Ayrıca arkadaş ile yazışıyorduk onada dedim gerilme bebek çok etkilenir diye ne konuda telkin vereceğim konusunda sizden müsaade isteyecek değilim. Ayrıca ben ilaç kullanmayı çok seviyorum o yüzden iki buçuk senedir çocuk için tedavi görüp acılar çekiyorum anlayamazsınız boşverin kafa yormayın siz bunlara okumayın benim yazdıklarımı olsunbitsin

Kızlar progestanı fitil olarak kullanan var mı aranızda?

ben kullanıyorum. Çarşamba gününden beri. Salı günü cok kanam olmuştu. Kesenin arkasında kanama alanı var. Bu da düşük tehlikesi olusturuyor. Aynı ilaç sabah akşam kullanıyorum. İtebildigim kadar itiyorum. Geri çıkma gibi bir durumu olmuyor sonra da uzaniyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…