- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.521
İnşallah canım.Benim cnm da sürekli kalkmak istiyor yemek yapmak istiyorum yat yat sırtlarım ağrıdı artık şu düşük tehlikesini bir atlatsamda kalksam
Kızlar sizde benim gibi sürekli yatmak istiyormusunuz mideniz bulanıyor mu kusma yok ama bulantı sürekli var ve gece cok sıcak basıyor hoş gündüz de basıyor ama
Bak o konuda seninle aynı fikirdeyim yat yat kemiklerim ağrıdı vallahiBenim cnm da sürekli kalkmak istiyor yemek yapmak istiyorum yat yat sırtlarım ağrıdı artık şu düşük tehlikesini bir atlatsamda kalksam
Amin canım aminAy bu sıcaklarda hiç çekilmiyor klima serinliğini de sevmiyorum Allah yardımcımız olsun
Çok kötü psikoloji birde asırı yorgun hissediyorum kendimi yemek yerken duş alırken yorulur mu insan. Ben yoruluyorumAynıyım arkadaşım kusma yok. Ama hiçbir şey yiyemiyorum. Yemekler aklıma gelince çok kötü oluyorumsürekli yatıyorum eşim yürüyelim azcık açılırsın diyor ama yürüyemiyorumda
Bize yasak canım zaten ilk öğrendiğimden beri canım istemiyordu hep bi isteksizlik vardı benimde işime geldi tabiKızlar ilişki konuları ne alemde. Biz duydgumuzdan beri hamileliği denemedik korkuyoruz birsey olur bebeğe diye
3 aya kadar sıkıntı oluyormuş sonrası olmuyor heraldeBize yasak canım zaten ilk öğrendiğimden beri canım istemiyordu hep bi isteksizlik vardı benimde işime geldi tabi
Kız yemek yerken nefes nefese kalıyorum lavaboya zor gidiyorum yoruluyorum hemenÇok kötü psikoloji birde asırı yorgun hissediyorum kendimi yemek yerken duş alırken yorulur mu insan. Ben yoruluyorum
Bebeğin durumuna göre doktor söylüyor canım uygunsa izin veriyor3 aya kadar sıkıntı oluyormuş sonrası olmuyor heralde
Bize şimdide sorun yok dedi ama biz denemiyoruzBebeğin durumuna göre doktor söylüyor canım uygunsa izin veriyor
Bende ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum. Ve doktorların verdiği ilaçlara genelde şüphe ile bakıyorum. Çünkü bildiğim bir şey var. Hemen soyliyim, kuzenim Pendik hastanesinde nörolog. Ve mesela orada bu ilaç mümessilleri arada bir gelip ne kadar ilaç yazdığını kontrol ediyor. Hatta yazdığı ilaç başına bir kotasi var ona göre hediyeler geliuor, tatillere gönderiliyor ve yurt dışı tatili hediye ediliyor. Tabi bunlar direk al sana tatil şeklinde değil gel seni eğitime gönderelim adı altında tatil. Kuzenim bu şekilde dünyayı gezdi. Ve istanbulda yaşarken bir gün kuzenimin yanına gittiğimde tesadüf o ya, mümessil ben varken geldi ve şunu söyledi bu ay bizden çok az ilaç yazmışsınız. Lütfen obur ay bu rakamı arttırın dedi ve gitti. kesinlikle şüphe ile yaklaşımları gerekiyor. Aynı şekilde sağlık ocakları da böyle. Kayinvalidem sağlık ocağında hemşire olarak çalışırken kayıt olan bebek başına aşı takvimini takip ediyorlar diye belli bir ücret ödemesi yapıyor devlet ona. Hamile olanlaro takip ettiği icinde ayri bir ücret yine ödeniyor . Tabi bu hiç ilaç kullanmayalım diye değil ama bir doktorun verdiği ilacı ok tamam şeklinde kullanmayalım. Ben mutlaka bir kaç bilir kişiye daha danışıp öyle ilaçları tüketiyorum. Takip ettigim çokça grup var oralarda arastirma yapıyorum. Bybo falan belki bilirsiniz. Ne kadar az ilaç o kadar iyi bence de.İlaç kullanmak çok güzel birşeyimiş gibi mutluluğunuza anlam veremedim açıkçası bir tomar ilaç kullanabilirsiniz gerek görüldüğü için muhakkak ama herkesin de mutluluğu sizin gibi olacak deil.sonuçta bu platform da paylaşıyoruz kim ne kullanıyor ne yaşıyor vs..ilk defa kullanan da var daha önce kullanan da var.kimi tecrübesiz zamanla tecrübeleniyor.kimi tecrübeli yol gösteriyor.neden bu gerginlik falan die üslubunuz beni rahatsız etti açıkçası.daha sakiiiince .daha emrivaki tarz yazılarınızı yunuşatarak yazarsanız mutlu olurum arkadaşım kib bye
Arkadasim kafamız tedirgin olacak çok normal lütfen kendini yargılama. Bunun için sormak için herkes burada bulunuyor bence.Aslında gergin ya da tedirgin değilim de siz öyle yazdıkça acaba dedim kendime :) ben sadece ilacın iki türlü de kullanıldığını bilmiyordum ve fitil olarak nasıl kullanmam gerektiğini de tabi bu doktorun hatası bana bunlardan bahsetmedi maalesef o yüzden sadece nasıl yapmam gerektiğini bilmediğimden sizlere danıştım beni bilgilendirdiniz çok teşekkür ederim ilacımı aldım şuan çok rahatım :)
Aynen canım iyi ki varsınız sağolunArkadasim kafamız tedirgin olacak çok normal lütfen kendini yargılama. Bunun için sormak için herkes burada bulunuyor bence.
Benimki bebek kesesinin hemen altında dedi doktor kanama alanina 2 güne kahverengi leke geliyor ne zaman yurusem geliyor. Salı gidecem doktora bakalım kanama alanım büyümüş mü? Nette çok okudum adet kanaması gibi kanaması olupta sağ salim kucağına alan çok olmuş. Benim kalp atışı durmuştu 3 yıl önceki gebeligimde inanır mısın hiç kahverengi leke agrım hiçbir şey yoktu kanama alanımda yoktu. Kismette varsa bize gelecekler inşallahDoktor kalkmıcaksın diyor canım sadece tuvalete gidiyorum ama bişe geldiği yok evet bebeğim ben iyiyim diyor ama doktor kan bebeğin olduğu rahimede geçmeye başlamış deyince korku sardı beni tek dileğim bir an önce bu sıkıntıyı atlatmak
Amin canım aynen benim çift rahimden kaynaklı kanamam ama azalmamış büyümüş vücudumdamda atamıyorum inşallah şu Progestan fayda eder ağız yoluyla aldım fayda etmedi şimdi fitil olarak başladım umarım işe yarar Allah yardımcımız olsun canımBenimki bebek kesesinin hemen altında dedi doktor kanama alanina 2 güne kahverengi leke geliyor ne zaman yurusem geliyor. Salı gidecem doktora bakalım kanama alanım büyümüş mü? Nette çok okudum adet kanaması gibi kanaması olupta sağ salim kucağına alan çok olmuş. Benim kalp atışı durmuştu 3 yıl önceki gebeligimde inanır mısın hiç kahverengi leke agrım hiçbir şey yoktu kanama alanımda yoktu. Kismette varsa bize gelecekler inşallah
Masallah ne güzel afiyet olsun çok özendim ben rüyada yiyorumBir benmiyim ya istahli olan yedikce yiyesin geliyor :)))) hayatta hic biseymi istahimi kesmes benm :))))
Amin canm insallahAmin canım aynen benim çift rahimden kaynaklı kanamam ama azalmamış büyümüş vücudumdamda atamıyorum inşallah şu Progestan fayda eder ağız yoluyla aldım fayda etmedi şimdi fitil olarak başladım umarım işe yarar Allah yardımcımız olsun canım
Maşallah valla ben korkuyorum yemeğe sanki yesem çıkarcakmışım gibi geliyorBir benmiyim ya istahli olan yedikce yiyesin geliyor :)))) hayatta hic biseymi istahimi kesmez benm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?