2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ya kızım sen cahilmisin hormonların senin tavan yapmış anlaşılan.sen benimle tartışamazsın zaten.takmışsın burası heryere açık biyer die arıza çıkarıp duruyorsun.ayrıca o yazıştığın arkadaşta benimle aynı fikirde.kızı sen geriyorsun sanki bi bok bilmiyormuş gibi ezmeye çalışıyorsun kızı.bilmiş bilmiş konuşma burda .sen 2 seneden bahsediyorsun ben 6 yıl tedavi oldum.3kere ameliyat oldum acılardan bahsetmeyelim istersen.konuyu farklı yerlere taşıma bak benim sinirlerimi hakkatten bozuyorsun.bu 2. Yaptığın

Aslında gergin ya da tedirgin değilim de siz öyle yazdıkça acaba dedim kendime :) ben sadece ilacın iki türlü de kullanıldığını bilmiyordum ve fitil olarak nasıl kullanmam gerektiğini de tabi bu doktorun hatası bana bunlardan bahsetmedi maalesef o yüzden sadece nasıl yapmam gerektiğini bilmediğimden sizlere danıştım beni bilgilendirdiniz çok teşekkür ederim ilacımı aldım şuan çok rahatım :)

Benimde kanamam içeride dışarıya gelmiyor içimde büyüyor doktor kahverengi lekelenmeye atacaksın bu kanı dedi günde 3 kere önerdi banada

Kendinden şüphe etme canım :) sorabilirsin tedirginde olabilirsin paylaşarak telkinde bulunarak atlatırız böyle şeyleri azarlar gibi deil :)

Benimde kanamam içeride dışarıya gelmiyor içimde büyüyor doktor kahverengi lekelenmeye atacaksın bu kanı dedi günde 3 kere önerdi banada
Canm aslında progestan içerdeki kanı atıyor diye duymuştum. Sende o kadar iciyorsun iğnede oluyorsun halbuki? Kahverengi akıntı ile dışarı atılması iyimis mi?içerde de eriyormuş kafana takma onu. Bu arada bende fitil olarak kullanmıştım sonra iğneye dönmüştüm bugün gene fitile doncem. En iyisi fitil bence.

Ben hem fitil hem iğne kullanıyorum canım keşke içimde yokolup gitse de rahatlasa bebeğim şuan ne mücadeleler veriyor acaba

Ben hem fitil hem iğne kullanıyorum canım keşke içimde yokolup gitse de rahatlasa bebeğim şuan ne mücadeleler veriyor acaba
Canm birde sürekli yatıyoruz ya ondan da içimizdeki biriken kan akmıyor ondan içerde dağılacak inşallah içini ferah tut. Çünkü ben ne zaman biraz yürüyüş yapsam hemen geliyor kahverengi leke. Kese içinde olmadığı için kanama alanı bebek rahattır merak etme canm kalp atışı 160 baksana anne rahat ol biraz diyordur sana

pazartesi günü tekrar kontrole gidecegim o zaman doktor karar verecek igneye başlayıp baslamamaya. Sali günü zaten proluton depot vurulmuştum. Carsamba günü doktora gittigimde o kanamaya göre bebegim cok hareketliydi. Bir de aç gitmiştim. İnşallah sağlıkla kucagimiza alırız

Doktor kalkmıcaksın diyor canım sadece tuvalete gidiyorum ama bişe geldiği yok evet bebeğim ben iyiyim diyor ama doktor kan bebeğin olduğu rahimede geçmeye başlamış deyince korku sardı beni tek dileğim bir an önce bu sıkıntıyı atlatmak

Amin canım inşallah umarım en kısa zamanda iyileşiriz

Kızlar sizde benim gibi sürekli yatmak istiyormusunuz mideniz bulanıyor mu kusma yok ama bulantı sürekli var ve gece cok sıcak basıyor hoş gündüz de basıyor ama
O sürekli yatma isteği ilk öğrendiğim de çok vardı şimdi azaldı ama sıcak basmaları aşırı derecede var hele ayaklarım ateş gibi

Kızlar sizde benim gibi sürekli yatmak istiyormusunuz mideniz bulanıyor mu kusma yok ama bulantı sürekli var ve gece cok sıcak basıyor hoş gündüz de basıyor ama
Benim cnm da sürekli kalkmak istiyor yemek yapmak istiyorum yat yat sırtlarım ağrıdı artık şu düşük tehlikesini bir atlatsamda kalksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…