- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.541
Bir benmiyim ya istahli olan yedikce yiyesin geliyor :)))) hayatta hic biseymi istahimi kesmez benm :))))
masallah bana tabi yiyememektebistemem ama normal yeyince acikmasam ii olur ama sirekli acim mubarek :))) insallah duzelrsn cnm cok kotu oyle tabiMasallah ne güzel afiyet olsun çok özendim ben rüyada yiyorum
Çok teşekkür ederim canımGözün aydın canım Allah tamamına erdirsin rabbim sana da sıkıntısız sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah
Bende az bisey tiksinsem iyi olck yoksa 100 kiloyla gidecem doguma :))) tabi oyle surekli kusmak veya yiyememekte istemem ama normal insan olmak istiyom :)))Maşallah valla ben korkuyorum yemeğe sanki yesem çıkarcakmışım gibi geliyor
normal değiliz artıkBende az bisey tiksinsem iyi olck yoksa 100 kiloyla gidecem doguma :))) tabi oyle surekli kusmak veya yiyememekte istemem ama normal insan olmak istiyom :)))
kusura bakma cnm yani alinma gucenme. senin esin ve kayinvaliden resmen gercek yuzlerini saklamis senden. su hamile halinle bile sana bunlari yasatiyorlarsa sne onlardan daha bise bekleme.aman insanin basina kv yokken bile ne sorunlar yasiyor,bi de sizin tepenizde. azcik insan olsun vicdanli olsun yani cok mu bu?! ama olmuyor olmaz da. ikisinden de bi nane olmaz ama size uzuluyorum hak etmiyorsunuz. annen babam seni sahioleniyor bu cok guzel,,bu olaylari her baba duymaz inan. sadece anneler bilir fln ama senin baban en basta destekcin. neden buyutemicek missin cocucugunu babasiz? o sizi gozden cikariyor da sen niye onlara muhtac olasin? bence her seyi ulu orta konusn biseler yapin yoksa sen her saat bunlari dusunerek gecircen gunleriniAşık oldum kabul ettim başta sessiz yapım var diye yaparım sandım. Nişan görmelerine bile çoğu zaman annesiyle gelirdi. Annesi çok iyiydi hiç kıskanmazdı. Sonradan oldu böyle. Bende üniversite okuyordum dondurdum daha iyi bir bölüm okumak için tüm yaz İngilizce kursuna yolladı babam oku dedi sonra evlenirsin dedi. Yok dedim seviyorum Şimdi babam arıyor hergün mutlu değilsen söyle diye. Şimdi karnımda çocukla napıcam ben? Gitsem mutlu mu olucam bilmiyorum. Resmen annemi istemiyorsan kapı orada dedi
Aman canım dikkat et sen yinede :))Bende az bisey tiksinsem iyi olck yoksa 100 kiloyla gidecem doguma :))) tabi oyle surekli kusmak veya yiyememekte istemem ama normal insan olmak istiyom :)))
Dahil olmamak için ekstra çaba harcadım ancak bugüne kadar yazdıklarınızda hep karşınızdaki gergin ve hep siz en iyisine hakim ve hep en çok iş emek veren çaba veren dert çeken... lütfen herkesin yükü kendine ağırdır bir ilaç içti diye ağlayan da olur 10 ilaç aldı diye göbek atan da... yazdıklarımı okumayın demeniz çare değil tabi ki herkesin görüşüne değer verildiğinden okuyoruz siz de dahil, sizden de yazdıklarınızı okurken iç açıcı olmasını terslemeyen bir uslüpla cümlelerinizden faydalanmak isterim. Uzun uğraş sonucu bebeğiniz olucak anladığım kadarıyla bunun huzuru sizde iyimserlik olarak yansıyacağına şüphem Yok allah sağlıkla almamızı nasip etsinSizinle tartışmayacağım yazdıklarımı beğenmiyorsanız okumayın burası herkese açık bir yer o yüzden beni bu şekilde yargılamazdınız. Ayrıca arkadaş ile yazışıyorduk onada dedim gerilme bebek çok etkilenir diye ne konuda telkin vereceğim konusunda sizden müsaade isteyecek değilim. Ayrıca ben ilaç kullanmayı çok seviyorum o yüzden iki buçuk senedir çocuk için tedavi görüp acılar çekiyorum anlayamazsınız boşverin kafa yormayın siz bunlara okumayın benim yazdıklarımı olsunbitsin
progestanin yan etkisi beni benden aliyordu ya kanama alanım geçtide bıraktım rahatladım darısı sana canım. ömrüm boyunca ilac icmekten nefret ettim çünkü hep mide problemi çektim folik asit bile suan benim için büyük sorunAslında gergin ya da tedirgin değilim de siz öyle yazdıkça acaba dedim kendime :) ben sadece ilacın iki türlü de kullanıldığını bilmiyordum ve fitil olarak nasıl kullanmam gerektiğini de tabi bu doktorun hatası bana bunlardan bahsetmedi maalesef o yüzden sadece nasıl yapmam gerektiğini bilmediğimden sizlere danıştım beni bilgilendirdiniz çok teşekkür ederim ilacımı aldım şuan çok rahatım :)
Evet kesinlikle aynı mantıktayım.tabiki gerektiği zaman mecburiyetler vardır ama ilk tercih ilaç olmamalıdır.tomarla ilaç içmenin mutluluk vermesi gerçekten hoş deil iyi bir örnek de değil.benim kuzenim şuanki takip doktorum Zeynep kamilde kendisi anlattığın gibi neler neler dönüyor bu sağlık piyasasında gerçekten korkunç.bende amip ediyorum o grubuBende ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum. Ve doktorların verdiği ilaçlara genelde şüphe ile bakıyorum. Çünkü bildiğim bir şey var. Hemen soyliyim, kuzenim Pendik hastanesinde nörolog. Ve mesela orada bu ilaç mümessilleri arada bir gelip ne kadar ilaç yazdığını kontrol ediyor. Hatta yazdığı ilaç başına bir kotasi var ona göre hediyeler geliuor, tatillere gönderiliyor ve yurt dışı tatili hediye ediliyor. Tabi bunlar direk al sana tatil şeklinde değil gel seni eğitime gönderelim adı altında tatil. Kuzenim bu şekilde dünyayı gezdi. Ve istanbulda yaşarken bir gün kuzenimin yanına gittiğimde tesadüf o ya, mümessil ben varken geldi ve şunu söyledi bu ay bizden çok az ilaç yazmışsınız. Lütfen obur ay bu rakamı arttırın dedi ve gitti. kesinlikle şüphe ile yaklaşımları gerekiyor. Aynı şekilde sağlık ocakları da böyle. Kayinvalidem sağlık ocağında hemşire olarak çalışırken kayıt olan bebek başına aşı takvimini takip ediyorlar diye belli bir ücret ödemesi yapıyor devlet ona. Hamile olanlaro takip ettiği icinde ayri bir ücret yine ödeniyor . Tabi bu hiç ilaç kullanmayalım diye değil ama bir doktorun verdiği ilacı ok tamam şeklinde kullanmayalım. Ben mutlaka bir kaç bilir kişiye daha danışıp öyle ilaçları tüketiyorum. Takip ettigim çokça grup var oralarda arastirma yapıyorum. Bybo falan belki bilirsiniz. Ne kadar az ilaç o kadar iyi bence de.
Nasıl güzel nasıl kaliteli üslubunu bozmadan yazmışsın arkadaşım gerçekten çok hoşuma gitti teşekkürler.ben aynı şekilde ifade edemediğim için sizlerden özür dilerim :) amiiin sağlıkla kavuşma dileğiyleDahil olmamak için ekstra çaba harcadım ancak bugüne kadar yazdıklarınızda hep karşınızdaki gergin ve hep siz en iyisine hakim ve hep en çok iş emek veren çaba veren dert çeken... lütfen herkesin yükü kendine ağırdır bir ilaç içti diye ağlayan da olur 10 ilaç aldı diye göbek atan da... yazdıklarımı okumayın demeniz çare değil tabi ki herkesin görüşüne değer verildiğinden okuyoruz siz de dahil, sizden de yazdıklarınızı okurken iç açıcı olmasını terslemeyen bir uslüpla cümlelerinizden faydalanmak isterim. Uzun uğraş sonucu bebeğiniz olucak anladığım kadarıyla bunun huzuru sizde iyimserlik olarak yansıyacağına şüphem Yok allah sağlıkla almamızı nasip etsin
Ben de ne yersem çıkardığım günlerden şimdi de iBir benmiyim ya istahli olan yedikce yiyesin geliyor :)))) hayatta hic biseymi istahimi kesmez benm :))))
Biz kalp atışını duyduktan sonra eskisi gibi devam ettik. Ama çok şükür düşük tehlikem ya da kanama alanım yoktu canım bir sorun olmadı şu ana kadar bende korkuyodum farklı olacak gibi gelmişti. Ama hamile kalmadan önce nasılsa şimdi de öyle acı ağrı bir şey olmadıKızlar ilişki konuları ne alemde. Biz duydgumuzdan beri hamileliği denemedik korkuyoruz birsey olur bebeğe diye
Dahil olmayın ozaman ben kimseyi yargılamadım ama herkes beni yargılıyorDahil olmamak için ekstra çaba harcadım ancak bugüne kadar yazdıklarınızda hep karşınızdaki gergin ve hep siz en iyisine hakim ve hep en çok iş emek veren çaba veren dert çeken... lütfen herkesin yükü kendine ağırdır bir ilaç içti diye ağlayan da olur 10 ilaç aldı diye göbek atan da... yazdıklarımı okumayın demeniz çare değil tabi ki herkesin görüşüne değer verildiğinden okuyoruz siz de dahil, sizden de yazdıklarınızı okurken iç açıcı olmasını terslemeyen bir uslüpla cümlelerinizden faydalanmak isterim. Uzun uğraş sonucu bebeğiniz olucak anladığım kadarıyla bunun huzuru sizde iyimserlik olarak yansıyacağına şüphem Yok allah sağlıkla almamızı nasip etsin
Etmeye calisiorm ama midem kazinior bakalm meyveye zorlucm kendmi artik :)Aman canım dikkat et sen yinede :))
meyvede şeker fark etmezki :))) boşver ye istedigin kadar yiyememek kadar kötü birsey yok ruyalarimda lahmacun yiyorumEtmeye calisiorm ama midem kazinior bakalm meyveye zorlucm kendmi artik :)
Çok şükür iki üniversite mezunuyum bir ara gelin size iletişim ve üslup konusunda ayrıntılı bilgi vereyim. Ben kimseyi germedim lütfen iki kişi arasındaki olaya dahil olmayın. Yaptıklarımı takip etmen çok şaşırtıcı bundan sonra senden izin alıp öyle konuşalımYa kızım sen cahilmisin hormonların senin tavan yapmış anlaşılan.sen benimle tartışamazsın zaten.takmışsın burası heryere açık biyer die arıza çıkarıp duruyorsun.ayrıca o yazıştığın arkadaşta benimle aynı fikirde.kızı sen geriyorsun sanki bi bok bilmiyormuş gibi ezmeye çalışıyorsun kızı.bilmiş bilmiş konuşma burda .sen 2 seneden bahsediyorsun ben 6 yıl tedavi oldum.3kere ameliyat oldum acılardan bahsetmeyelim istersen.konuyu farklı yerlere taşıma bak benim sinirlerimi hakkatten bozuyorsun.bu 2. Yaptığın
Acaba neden?durup dururkendir kesin !.Dahil olmayın ozaman ben kimseyi yargılamadım ama herkes beni yargılıyor
Aynen katılıyorum sana progestan başlı başına bi olay yani sersem gibi ediyor beni gözümü açamıyorum ama şimdi fitil olarak başladım şuan bi etki yapmadı inşallah benimde kanama alanım geçer o kadar ihtiyacım var ki bu sözleri doktordan duymaya Allah yardımcımız olsunprogestanin yan etkisi beni benden aliyordu ya kanama alanım geçtide bıraktım rahatladım darısı sana canım. ömrüm boyunca ilac icmekten nefret ettim çünkü hep mide problemi çektim folik asit bile suan benim için büyük sorun
Dahil olmayın demeniz bile hep bir savaş harbi, bizden çok kendinizi o minik bebeğinizin ruhunu yoruyorsunuz . Herkes sizi yargılıyor kanısına varabildiyseniz ki bu büyük bir erdemdir kendinize dönmeniz gerekmez miDahil olmayın ozaman ben kimseyi yargılamadım ama herkes beni yargılıyor
Hepimizin anne olunca hassasiyeti artıyor bi güzel yürekli kadınlarınız, est rica ederim birbirimiz için ve birbirimizden öğrenmek için burdayız sevgiler :)Nasıl güzel nasıl kaliteli üslubunu bozmadan yazmışsın arkadaşım gerçekten çok hoşuma gitti teşekkürler.ben aynı şekilde ifade edemediğim için sizlerden özür dilerim :) amiiin sağlıkla kavuşma dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?