2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Maşallah valla ben korkuyorum yemeğe sanki yesem çıkarcakmışım gibi geliyor
Bende az bisey tiksinsem iyi olck yoksa 100 kiloyla gidecem doguma :))) tabi oyle surekli kusmak veya yiyememekte istemem ama normal insan olmak istiyom :)))

kusura bakma cnm yani alinma gucenme. senin esin ve kayinvaliden resmen gercek yuzlerini saklamis senden. su hamile halinle bile sana bunlari yasatiyorlarsa sne onlardan daha bise bekleme.aman insanin basina kv yokken bile ne sorunlar yasiyor,bi de sizin tepenizde. azcik insan olsun vicdanli olsun yani cok mu bu?! ama olmuyor olmaz da. ikisinden de bi nane olmaz ama size uzuluyorum hak etmiyorsunuz. annen babam seni sahioleniyor bu cok guzel,,bu olaylari her baba duymaz inan. sadece anneler bilir fln ama senin baban en basta destekcin. neden buyutemicek missin cocucugunu babasiz? o sizi gozden cikariyor da sen niye onlara muhtac olasin? bence her seyi ulu orta konusn biseler yapin yoksa sen her saat bunlari dusunerek gecircen gunlerini

Dahil olmamak için ekstra çaba harcadım ancak bugüne kadar yazdıklarınızda hep karşınızdaki gergin ve hep siz en iyisine hakim ve hep en çok iş emek veren çaba veren dert çeken... lütfen herkesin yükü kendine ağırdır bir ilaç içti diye ağlayan da olur 10 ilaç aldı diye göbek atan da... yazdıklarımı okumayın demeniz çare değil tabi ki herkesin görüşüne değer verildiğinden okuyoruz siz de dahil, sizden de yazdıklarınızı okurken iç açıcı olmasını terslemeyen bir uslüpla cümlelerinizden faydalanmak isterim. Uzun uğraş sonucu bebeğiniz olucak anladığım kadarıyla bunun huzuru sizde iyimserlik olarak yansıyacağına şüphem Yok allah sağlıkla almamızı nasip etsin

progestanin yan etkisi beni benden aliyordu ya kanama alanım geçtide bıraktım rahatladım darısı sana canım. ömrüm boyunca ilac icmekten nefret ettim çünkü hep mide problemi çektim folik asit bile suan benim için büyük sorun

Evet kesinlikle aynı mantıktayım.tabiki gerektiği zaman mecburiyetler vardır ama ilk tercih ilaç olmamalıdır.tomarla ilaç içmenin mutluluk vermesi gerçekten hoş deil iyi bir örnek de değil.benim kuzenim şuanki takip doktorum Zeynep kamilde kendisi anlattığın gibi neler neler dönüyor bu sağlık piyasasında gerçekten korkunç.bende amip ediyorum o grubu

Nasıl güzel nasıl kaliteli üslubunu bozmadan yazmışsın arkadaşım gerçekten çok hoşuma gitti teşekkürler.ben aynı şekilde ifade edemediğim için sizlerden özür dilerim :) amiiin sağlıkla kavuşma dileğiyle

Bir benmiyim ya istahli olan yedikce yiyesin geliyor :)))) hayatta hic biseymi istahimi kesmez benm :))))
Ben de ne yersem çıkardığım günlerden şimdi de i
Kızlar ilişki konuları ne alemde. Biz duydgumuzdan beri hamileliği denemedik korkuyoruz birsey olur bebeğe diye
Biz kalp atışını duyduktan sonra eskisi gibi devam ettik. Ama çok şükür düşük tehlikem ya da kanama alanım yoktu canım bir sorun olmadı şu ana kadar bende korkuyodum farklı olacak gibi gelmişti. Ama hamile kalmadan önce nasılsa şimdi de öyle acı ağrı bir şey olmadı

Dahil olmayın ozaman ben kimseyi yargılamadım ama herkes beni yargılıyor

Çok şükür iki üniversite mezunuyum bir ara gelin size iletişim ve üslup konusunda ayrıntılı bilgi vereyim. Ben kimseyi germedim lütfen iki kişi arasındaki olaya dahil olmayın. Yaptıklarımı takip etmen çok şaşırtıcı bundan sonra senden izin alıp öyle konuşalım

Aynen katılıyorum sana progestan başlı başına bi olay yani sersem gibi ediyor beni gözümü açamıyorum ama şimdi fitil olarak başladım şuan bi etki yapmadı inşallah benimde kanama alanım geçer o kadar ihtiyacım var ki bu sözleri doktordan duymaya Allah yardımcımız olsun

Dahil olmayın ozaman ben kimseyi yargılamadım ama herkes beni yargılıyor
Dahil olmayın demeniz bile hep bir savaş harbi, bizden çok kendinizi o minik bebeğinizin ruhunu yoruyorsunuz . Herkes sizi yargılıyor kanısına varabildiyseniz ki bu büyük bir erdemdir kendinize dönmeniz gerekmez mi

Hepimizin anne olunca hassasiyeti artıyor bi güzel yürekli kadınlarınız, est rica ederim birbirimiz için ve birbirimizden öğrenmek için burdayız sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…