2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Dahil olmayın ozaman ben kimseyi yargılamadım ama herkes beni yargılıyor
ilaç kullanmayı dert edenleri anlamıyorum demissiniz o yüzden size anlatılmaya çalışılıyor dahil olmayın okumayin gibi benim gibi düşünmeyenlere sert üslupla konuşabilirim tavrınizdan dolayı okları üzerinize cekiyorsunuz
Tabi ki hepimiz hormonların etkisindeyiz burda ses tonu ve mimik olmadığı için yanlış anlaşılmalar daha fazla oluyor ama kimse kimsenin de yıllardır ne yaşadığını bilmiyor herkesin bir derdi vardır deyip biraz daha yumuşak yaklaşabilirsiniz

Dahil olmayın demeniz bile hep bir savaş harbi, bizden çok kendinizi o minik bebeğinizin ruhunu yoruyorsunuz . Herkes sizi yargılıyor kanısına varabildiyseniz ki bu büyük bir erdemdir kendinize dönmeniz gerekmez mi
Yoo ben çok rahatım çok şükür arkadaşa ne hakaret ettim nede kötü bir şey söyledim sadece derdimiz var çok şükür dermanıda var dedim rahat ol dedim ama benim neden se burda olmam bazı arkadaşları rahatsız ediyor oda sıkıntı değil herkes kalbinin ekmeğini yer herkesi kendi kalbine yönelmesi rica ediyorum benim haddim değil kimseyi azarlamak Kuzeyguneyy Azarladımmi seni arkadasım açıklık getirir misin arkadaşlar rahat etsin

Arkadasim nezamn seni gorsem birileriyle munakasa icindesin. Hepimiz hamileyiz ve hepimizin kendi sorunlari var ama.buraya girince sorun degil keyif alarak biseyler paylasiyoruz. Sende lutfen sinirini illa burda aticaksan kimseye bulasma Mune yine uyarmak icin gelicek yoksa..

Yok onlar ilaç olayı için demediler maşallah hormonlar hep tavan

Azarlamak değil sadece üslup olarak yanlış anlaşılıyorsunuz siz devamlı panik olma gergin olma dedikçe acaba dedim ben gerçekten panik mi yapıyorum dedim ama yok siz benden daha gergindiniz sanki mesela ilaç konusundaki yorumunuza bende kızmadım değil sanki doktorun verdiği ilacı içmek istemiyormuşum gibi yorum yaptınız o hiç hoş olmadı sadece

Yok onlar ilaç olayı için demediler maşallah hormonlar hep tavan
arada okuyamadığım başka mesajlar var mi bilmiyorum ilaçtan dolayı konu buralara geldi diye düşündüm yine de biraz daha yumuşak tepkiler vermeniz konusunda aynı fikirdeyim

Arkadaşım açıkça düşüncelerini ifade etmene sevindim kararsız olma bence.sankiii acabaaa gibi sorularla kendini sorgulama neyi nekadar net algılayıp anladığını biliyorsun.tek doğru vardır gayet açık net :)

Senin üniversite bitirmen benim için çok önemli deil çünkü üniversiteyle alakalı deil kafa kafa ! Beni geriyorsun birçok arkadaşımla aynı düşüncedeyiz.ayrıca senş takip etmiyorum.kendini bukadar önemseme konuyla alakası yok seni nie takip ediiim.konuşma üslubunu düzelt emir verir gibi konuşma akıllı ol :)

arada okuyamadığım başka mesajlar var mi bilmiyorum ilaçtan dolayı konu buralara geldi diye düşündüm yine de biraz daha yumuşak tepkiler vermeniz konusunda aynı fikirdeyim
İlaç konusu arkadaşım başka muhabbet kaçırmadın.arkadaş tomarla içiyormuş da mutluymuş biz nie sıkıntı yapıyormuşuz bi ilaç için şükredecekmişiz halimize.kendisi gibi düşünmemiz davranmamız gerektiğini diretmeye çalışıyor.çok naiiiiif,nariiiiin pozitif bir arkadaş ya bize ders veriyor aklınca :)he bide her geldiğinde sert deli poyraz estiriyor topikte ama nedense biz onu takip ediyoruz

Valla ben anlamadım nasıl bir psikoloji yaşıyor arkadaş.bize keyif aldırmıyor resmen geriyor kadın ya.bide hep konuyu farklı yerlere çekiyor gerçekten zorlanıyorum nasıl cevap vereceğimi.üni mezunuyum dedii hemde 2 tane ne diiiim ben

Ya ben evladım için torba dolusu da ilaç içerim hiç sorun değil yeterki iyileşelim ben sadece progestanın iki türlü de kullanıldığını bilmiyordum fitil olarak nasıl uygulamak gerektiğini nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyordum o da doktorun hatası beni bilgilendirmedi kendi doktorum izinliydi başka doktora gitmiştim yani sanki ben ilacı içmek istemiyormuşum doktorun söylediklerini yapasım yokmuş gibi bir tavır sergiledi ben ona kızdım yani anlamadım neden öyle bir düşünceye daldı

bebek için değil belki ama 10 yıl kadar bir rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüm simdi diyorum evet iyi ki ilaçlar var ama rahatsızlığını yeni öğrenen insanları gördüğümde hep yıllar önce nasıl da korktuğum ve yanlız hissettiğim geliyor aklıma birşeyle ilk defa karşılaşmak her zaman kolay olmuyor ki burda tecrübelerimizi aktarmak için bulunuyoruz hele ki ilk gebeliğin yasayanlar için herşey ilk bu unutuluyor maalesef

Arkadaşım senin burda olman neden rahatsız etsin ki bizi biraz mantık allah aşkına seni tanıyormuyuz biz?şahsına yönelik ne olabilir?biz rahatız da sen pek rahat deilsin.herkes kalbinin ekmeğini yer ne demek ya

Kız neler denediniz bana da söyle çabuk
Hahaha ilk sabah ilk idrarla karbonat karistirdik kabarmazsa kizmis kabarirsa erkek sonra bilinen yuzuk. Ben gormeden kafama tuz dökmusler ilk elim agzimami burnumami gidicek diye agzimi sildim kizmis. Bide oturcagim yere iki yastik altina birine bicak birine makas koymuslar. Ben gormedm tabi hangi tarafa oturrsammis. onda bicak olan tarafa oturdum ama erkek cikti kiz makasmis. Boylee seylere maruz kaliyorum eglence iste kismet

ilaçlar konusunda ekstra bir hassasiyeti var galiba daha önce de benzer bi konu bu noktalara gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…