- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.581
Geçmiş olsun öncelikle.tabiki hayat bu herkes bişeyler yaşıyor.hepimizin farklı konularda mücadelesi var ama kocakarı gibi bilmiş bilmiş yadırgamak da ne.pardon ama ne ?tabiki paylaşıcaz destek olucaz birbirimize en doğruyu ben mi biliyorum tavrındanolalım yani ayy valla bütün gün muhabbet aynı döndü sıkıldım :)arkadaşı kendi haline bırakıcambebek için değil belki ama 10 yıl kadar bir rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüm simdi diyorum evet iyi ki ilaçlar var ama rahatsızlığını yeni öğrenen insanları gördüğümde hep yıllar önce nasıl da korktuğum ve yanlız hissettiğim geliyor aklıma birşeyle ilk defa karşılaşmak her zaman kolay olmuyor ki burda tecrübelerimizi aktarmak için bulunuyoruz hele ki ilk gebeliğin yasayanlar için herşey ilk bu unutuluyor maalesef
Hahahah bakalim artik ogrenince bunu hatrlicam hayirlisi olsnda saglikli bir sekilde ilk olck insallah oyuzdn tercihim yk :)))Ay ağzımdan ne çıktı biliyo musun analı oğullu pek iştahlı bunlar dedim kendi kendime Allah mı söyletti acaba
Hahaha senin uc gundur bnm ogrenmeden once baslamisti diodum zten bu ne istah hala da devam ediyor uc kilo aldm smdiden3 gündür bulantı yok dünyayı yedim galiba
Ben sana hiç öle bi tavır sergilemedim ortaya yazdım neden alındın sahsına yardım ettim sadece neden se kötü oldumYa ben evladım için torba dolusu da ilaç içerim hiç sorun değil yeterki iyileşelim ben sadece progestanın iki türlü de kullanıldığını bilmiyordum fitil olarak nasıl uygulamak gerektiğini nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyordum o da doktorun hatası beni bilgilendirmedi kendi doktorum izinliydi başka doktora gitmiştim yani sanki ben ilacı içmek istemiyormuşum doktorun söylediklerini yapasım yokmuş gibi bir tavır sergiledi ben ona kızdım yani anlamadım neden öyle bir düşünceye daldı
Beni sadece sen anladın ama o yazım da set değil sadece ortaya idi bu kadaryazip birbirimize danismak ztn buranin amaci. yani doktorun dedigni yapacak olsak dahi soruyoruz birbirmize,fikir aliyoruz.acikcasi ben ilac konusunda,skntili hamilelik sureci konusunda yazilan konusulan hicbir seyin abarti ya da naz oldugunu dusunmuyorum. biri daha cesur olabilir,hayata olaylara bakis acisi farkli olabilir. arkds konusrken genellemeye vurarak konusyor bazen,o yorumlar da bizi kiriyor. bence az sakin konusulmali,o yorumlari resmen yazida degil de yuzumuze soylenmis gibihis uyandiriyor bende. bi de biriyle muhattap olurken ardina o konuyla ilgili genel yorum yapinca,haliyle o yoruma cvp aliyor.tabiri sert belki de. herkesin gonlune gore olsun ins skntisiz hamilelik surecini atlatalim ve cidden bizm topik zorlu bir topik.benm hicbi seyim yokken resmen tirstim yani iliskiyi fln kendi kafama gore yasakladim. daha ilk kontrolum 2gun sonra ya ben napim a dostlar
2 gün sonra doktor serbest deyince sabahlar olmasınyazip birbirimize danismak ztn buranin amaci. yani doktorun dedigni yapacak olsak dahi soruyoruz birbirmize,fikir aliyoruz.acikcasi ben ilac konusunda,skntili hamilelik sureci konusunda yazilan konusulan hicbir seyin abarti ya da naz oldugunu dusunmuyorum. biri daha cesur olabilir,hayata olaylara bakis acisi farkli olabilir. arkds konusrken genellemeye vurarak konusyor bazen,o yorumlar da bizi kiriyor. bence az sakin konusulmali,o yorumlari resmen yazida degil de yuzumuze soylenmis gibihis uyandiriyor bende. bi de biriyle muhattap olurken ardina o konuyla ilgili genel yorum yapinca,haliyle o yoruma cvp aliyor.tabiri sert belki de. herkesin gonlune gore olsun ins skntisiz hamilelik surecini atlatalim ve cidden bizm topik zorlu bir topik.benm hicbi seyim yokken resmen tirstim yani iliskiyi fln kendi kafama gore yasakladim. daha ilk kontrolum 2gun sonra ya ben napim a dostlar
Kötüsün demedim bana yardım ettin bende sana teşekkür ettim her yazdıklarına karşı bişe demedim ilaç konusu bana olsun veya olmasın düşüncen yanlış maalesef ben de konumuz ilaç olduğu için tabiki üstüme aldım ve kızdım doğal olarakBen sana hiç öle bi tavır sergilemedim ortaya yazdım neden alındın sahsına yardım ettim sadece neden se kötü oldum
Hahahhaah süperdi.kızlar bu konuda nasıl hormonlar.istek çoğalıyormuş galiba bizim açımızdan.2 gün sonra doktor serbest deyince sabahlar olmasın
Susayım susayım diyorum ama dayanamıcam. Daha önce de ben kullandığı bir ilacın ne için kullanıldığını bilmediğim, çoğu kişininde dilinde aynı ilaç ismini duyunca acaba tüm hamişlere verilen bir şeyde bana mı vermedi doktorum diye endişelendiğim için beni ilaç meraklısı olmakla suçlamıştı olay büyüdükçe büyümüştü. Şimdi de tam tersini savunuyor arkadaşımız. Çözemedimİlaç konusu arkadaşım başka muhabbet kaçırmadın.arkadaş tomarla içiyormuş da mutluymuş biz nie sıkıntı yapıyormuşuz bi ilaç için şükredecekmişiz halimize.kendisi gibi düşünmemiz davranmamız gerektiğini diretmeye çalışıyor.çok naiiiiif,nariiiiin pozitif bir arkadaş ya bize ders veriyor aklınca :)he bide her geldiğinde sert deli poyraz estiriyor topikte ama nedense biz onu takip ediyoruz
2 gün sonra doktor serbest deyince sabahlar olmasın
Ohooo mevzulara bak ulen ben kocamın yüzünü bile zor görüyorumHahahhaah süperdi.kızlar bu konuda nasıl hormonlar.istek çoğalıyormuş galiba bizim açımızdan.
istek var orda sorun yok aksam 9 da tavuk gibi uyuyakalinca icraat olamıyor su uyku hali bi geçse neler olacak nelerHahahhaah süperdi.kızlar bu konuda nasıl hormonlar.istek çoğalıyormuş galiba bizim açımızdan.
Vay arkadaş sizde durumlar cıstak cıstak bense yatak döşek perişanistek var orda sorun yok aksam 9 da tavuk gibi uyuyakalinca icraat olamıyor su uyku hali bi geçse neler olacak neler
Heeeh şimdi hatırladım muhabbeti süpersin ya iyiki yazdın :) gerçekten problemli kadın bizi geriyor.kendi Prof.sanki.hatırladım canım demir vitamin muhabbeti dimiSusayım susayım diyorum ama dayanamıcam. Daha önce de ben kullandığı bir ilacın ne için kullanıldığını bilmediğim, çoğu kişininde dilinde aynı ilaç ismini duyunca acaba tüm hamişlere verilen bir şeyde bana mı vermedi doktorum diye endişelendiğim için beni ilaç meraklısı olmakla suçlamıştı olay büyüdükçe büyümüştü. Şimdi de tam tersini savunuyor arkadaşımız. Çözemedim
Hahahhaha bende de 2 gündür başladı istekistek var orda sorun yok aksam 9 da tavuk gibi uyuyakalinca icraat olamıyor su uyku hali bi geçse neler olacak neler
Gözün aydın canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam kizlar Bende hanileyim cok mutluyum ikinci bebegim olacak insallah sagliklica buyurler kucagimiza almayi nasip eder allahim. Gün boyu süren bulantım var kokulara tiksinme oluyor sık idrara çıkma başka değil. Iyı gecıyor çok şükür
Hayırlı olsun sağlıkla inşallahSelam kizlar Bende hanileyim cok mutluyum ikinci bebegim olacak insallah sagliklica buyurler kucagimiza almayi nasip eder allahim. Gün boyu süren bulantım var kokulara tiksinme oluyor sık idrara çıkma başka değil. Iyı gecıyor çok şükür
Ne vitamin nede demir idi uğraşmayın benimle neden çok mu hoşunuza gidiyoHeeeh şimdi hatırladım muhabbeti süpersin ya iyiki yazdın :) gerçekten problemli kadın bizi geriyor.kendi Prof.sanki.hatırladım canım demir vitamin muhabbeti dimine dediğini bilmiyor.şimdi de duygu sömürüsüne başladı amacı yardımcınolmakmış allah aşkına bize yardımcı olmasın.
Valla hanımefendi hiçte kızmış bu haliniz yoktu yorumlarınızda canımlar tatlımlar havada uçuşuyordu taki diğer arkadaş yorum yapana kadar.. Nasıl herkesin hamileliği bir geçmiyosa herkesinde konuşma tarzı bir değildir.Kötüsün demedim bana yardım ettin bende sana teşekkür ettim her yazdıklarına karşı bişe demedim ilaç konusu bana olsun veya olmasın düşüncen yanlış maalesef ben de konumuz ilaç olduğu için tabiki üstüme aldım ve kızdım doğal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?