2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kalp atışını duyan arkadaslarım herhangı bir belirtiniz varmı bende sadece halsızlık ve çok uyuma ıstegı var oda muhtemelen progestandan dolayı korkuyorum ya inş bebegım ıyıdır

Beni sadece sen anladın ama o yazım da set değil sadece ortaya idi bu kadar

ortaya yazdigin anlasildi cnm da yaziyi okuyunca biraz sert geliyor ama belki de dedigm gbi senin yazis ve de konusma seklindendir. benim ablam mesela tak tak diye konusr,biraz dusunmeden konusyosun diyruz cunku kirabiliyo konusmasindaki tavir. herkes o tarzi benimsemeyince ozellikle o insanlar kiriliyor. mesela taniyoruz hep ici de temizdir ama tavrinda duzeltmesi gerekn bikac sey var

Ben sadece alttan aldım bişe demek istemedim ama üslubunun yanlış olduğunu kabul etmediğini görünce bende düşüncemi dile getirdim farkındaysanız kırıcı olmamaya çalışıyorum tabiki herkes birbirinden farklı doğru ama çok tepki alıyorsa bi yerde bi yanlış yapıyordur demekki yoksa ben kötü niyetli biri olduğunu zaten düşünmüyorum hatta kendisine de dedim yazdıklarından ötürü yanlış anlaşılıyorsun diye

ahah yaa bende hic bise yok yaa niye boyle oldu acaba aliskanlik bi de ya valla rahat ,insan rahata cabuk alisiyor
Aynen ya biz ilk öğrendiğimizden bu yana pek buluşamadık hep erteledim doktora gidelim bi belki yasak der diye tabi bi kaç kere kandırdı beni ama hep bi isteksizlik vardı canım istemiyordu sanki bişe olcak diye sakınıyordum demek ki içime doğmuş

aynen icine dogmus sanki. insallah bu zamanlar da gececk,anlayisli es cok onemli am

Kızlar açık açık yazıyorum ama bugün çok yürüdüm eve geldim çamaşırım da çok açık kahverengi lekelenme vardı hastaneye gidiyim mi bişey olmaz dime bugün sabahtan beri Bulantı kusma da YÖK en son dün akşam kustum

Canım kahve rengi normal korkma ama çok yorulmuşsun dinlen lütfen benim kanamam olmadan önceki gün çok yürümüştüm yorulmuştum ve sabah kahverengi lekelenmem gelmişti aradan bi saat sonra kanamam gelmişti o yüzden uzan dinlen biraz için rahat etmezse doktoruna danışabilirsin

Doktorum ve hastane yakın doktor acil bişey olursa gel burada nöbetçi kadın Doğum uZmanı hep var dedi

mide bulantısı için endiselenme bende dün hiç kusmadim ,ki 3 hafta hiç kusmadigim olmamıştı,endişelendim bisi mi oldu, böyle şak diye mide bulantısı kesilir mı diye,ama bu sabah kustum yine,demek ki azalmaya başladı,2 günde bir olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…