2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Annelik icgudusu mu deyim fazla temkinli olmaya calismak mi yoksa oldum olasi ilac kullanmayi sevmedigimden mi, bilanti ilacini da cok cok cok dayanilmicak boyuta gelene kadar almak istemiyorum. Ne olur ne olmaz diye korkuyorum bir yandan da. O yuzden asiri perisan bir haldeyim. Bir yandan iyi ki yaz tatiline denk geldi bulantilar okulda olsam napardim diyorum. Bi yandan da yaz tatili boyle heba olup gidiyor. Bulantilardan yataktan dahi cikamiyorum diye uzuluyorum. Elbette burda bulantilara razi olacak kanamasi, tehlikesi olan arkadaslar var, hepsinin affina siginiyorum. Rabb'im en kisa surede hepimizi rahata erdirsin, hamileligin guzel zamanlarina gecelim, saglicakla kolaylikla yavrularimizi kucagimiza alalim insaallah.

Aynen canm bence en büyük şansımız yaza denk gelmesi şuan okulun olduğunu düşünsene ne zamana kadar rapor alacaktik. Gelecek yaz hayalini şimdiden kurmaya başladım inşallah sağ salim kucagimiza alırız.

Ayyy cnm süpermiş bende deneyeyim :))

Başka doktora da gittik canım o da aynı cümleleri kurdu kese düZgün yolk sac düzgün ama içinde büyüyen bir bebek yok haftaya cumaya kadar beklicez sonrasında eğer hala böyle devam ederse 9+4 oluyorum zaten kürtajı planlayacaklar
Ondan çok korkuyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin

Deneyelim bakalım bi tek karbonatı anlamadım onu nasıl yapcaz

Rabb'im hayirlisini sagliklisini nasib etsin insaallah. Insan nasil dua edecegini de bilemiyor boyle bir durumda. Hani insaallah kalp atisini duyarsinz desem, belki saglikli degil daha zor olacak. En iyisini Allah bilir. Gonlundekini hayra cevirip nasip etsin insaallah.

Ay kemiği gelmedi akliman yazarken. Ölçüsü diyiverdim :) evt o olasılıkta %80 di gecem sene. %20 ilk yanılma payı var yani ben de o riske girmek istemiyorum açıkçası. Ayrıntılı çok önemli bence de ama ben o kadar dakika ultrasonda kalınca karnım ağrımaya başlıyor belki psikolojik bilmiuorum ama çok hoşlanmıyorum yine de ama dediğin gibi önemli. Özelikle kalp ixin önemli

Yanilma payiyla ilgili olasiligini bilmiyorum ama. Test tamamen olasilik hesabina dayali bir test. Senin yasinda senin kan degerlerine sahip seninle ayni hafta gebeligi olanlarin yuzde kacinda anomalili bebek dunyaya gelmis. Buna bakiyor sadece ikili taramadaki kan testinden. Sonuc yuzde 99 anomalili bebek olsa dahi o bebegin yuzde 1 lik kisma grip saglikli olmayacagini kimse bilemeyecegi gibi, yuzde 99 saglikli denen bebegin yuzde 1 lik kisma grip anomalili dogmayacagini kimse garanti edemiyor. Dolayisiyla ben bu olasilik yuzdemi ogrensem ne ogrenmesem ne. Sonucta hasta olma ihtimali yuksekse dahi aldirmayi goze alamayacagimi biliyorum. Rabb'im saglikli, sevgi dolu, merhametli, vicdanli, bayragina, milletine, vatanina, dinine bagli, uzun omurlu guzel evlatlar nasib etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…