- 5 Aralık 2015
- 355
- 461
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.641
Oldu Tuğçe’yeÖzelden yazdım uzatma anlamıycak boşver dedim ama olan bizimkine oldu
NolduÖzelden yazdım uzatma anlamıycak boşver dedim ama olan bizimkine oldu
Aynen canm bence en büyük şansımız yaza denk gelmesi şuan okulun olduğunu düşünsene ne zamana kadar rapor alacaktik. Gelecek yaz hayalini şimdiden kurmaya başladım inşallah sağ salim kucagimiza alırız.Annelik icgudusu mu deyim fazla temkinli olmaya calismak mi yoksa oldum olasi ilac kullanmayi sevmedigimden mi, bilanti ilacini da cok cok cok dayanilmicak boyuta gelene kadar almak istemiyorum. Ne olur ne olmaz diye korkuyorum bir yandan da. O yuzden asiri perisan bir haldeyim. Bir yandan iyi ki yaz tatiline denk geldi bulantilar okulda olsam napardim diyorum. Bi yandan da yaz tatili boyle heba olup gidiyor. Bulantilardan yataktan dahi cikamiyorum diye uzuluyorum. Elbette burda bulantilara razi olacak kanamasi, tehlikesi olan arkadaslar var, hepsinin affina siginiyorum. Rabb'im en kisa surede hepimizi rahata erdirsin, hamileligin guzel zamanlarina gecelim, saglicakla kolaylikla yavrularimizi kucagimiza alalim insaallah.
Normal canm ilişkiye girmiyoruz o yüzden o bölge uzun zamandır rahattıbenimde oluyordu fitil koyunca hafif ağrı.
Yeni kullanmaya başladığım için anlayamadım iyi bişe mi kötü bişe mi diye demek ki rahatı bozuldu bi yerlerimizinnormal fitili atarken kendini kasma rahat bırak zaten bir iki kereden sonra alışacaksın
Ayyy cnm süpermiş bende deneyeyim :))Hahaha ilk sabah ilk idrarla karbonat karistirdik kabarmazsa kizmis kabarirsa erkeksonra bilinen yuzuk. Ben gormeden kafama tuz dökmusler ilk elim agzimami burnumami gidicek diye agzimi sildim kizmis. Bide oturcagim yere iki yastik altina birine bicak birine makas koymuslar. Ben gormedm tabi hangi tarafa oturrsammis. onda bicak olan tarafa oturdum ama erkek cikti kiz makasmis. Boylee seylere maruz kaliyorum eglence iste kismet
Benimki bana yaklaşmıyor öpeyim dedim ona bile kaçtı adam tamam zaten kanamam var bişey yapamam ama ne bileyim sırnaşmak istemiştimOhooo mevzulara bak ulen ben kocamın yüzünü bile zor görüyorum
Başka doktora da gittik canım o da aynı cümleleri kurdu kese düZgün yolk sac düzgün ama içinde büyüyen bir bebek yok haftaya cumaya kadar beklicez sonrasında eğer hala böyle devam ederse 9+4 oluyorum zaten kürtajı planlayacaklarGecmisi hep okudum ama gozumden mi kacyi acaba bilmiyorum. Bi gelisme var ki canim seninle ilgili?
Burun olcusune degil de kemigine bakiyorlar. Ense olcusune bakiliyor. Ense kalinligi normal aralikta mi diye. Ilkinde ben de sadece ense kalinligi ve burun kemigine baktirmistim. Kanla yapilan test sadece olasilik testi zaten. Ama detayli ultrason cok onemli. Bebegin ic organlarinda Allah korusun dogumdan hemen sonra ameliyata alinmasini gerektirecek ya da ilac ya da tedavi vs gerektirecek durum olabilir. Ona gore hastanenin ve doktorlarin dogum esnasinda hazir bulunmalari gerekebilir.
Bilantilar beni de bitirdi. Iki gundur telefona bile bakamiyorum.
Ne olmus peki, tamamen cikarildi mi yoksa gecici sure ceza mi aldi?
Gözün aydın canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla inşallah
Size bişe olcak diye korkmuştur ne yapsın :)Benimki bana yaklaşmıyor öpeyim dedim ona bile kaçtı adam tamam zaten kanamam var bişey yapamam ama ne bileyim sırnaşmak istemiştim
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim hepimiz inşallah kavuşuruz bebeişlerimize sağlıklıca
Deneyelim bakalım bi tek karbonatı anlamadım onu nasıl yapcazHahaha ilk sabah ilk idrarla karbonat karistirdik kabarmazsa kizmis kabarirsa erkeksonra bilinen yuzuk. Ben gormeden kafama tuz dökmusler ilk elim agzimami burnumami gidicek diye agzimi sildim kizmis. Bide oturcagim yere iki yastik altina birine bicak birine makas koymuslar. Ben gormedm tabi hangi tarafa oturrsammis. onda bicak olan tarafa oturdum ama erkek cikti kiz makasmis. Boylee seylere maruz kaliyorum eglence iste kismet
Başka doktora da gittik canım o da aynı cümleleri kurdu kese düZgün yolk sac düzgün ama içinde büyüyen bir bebek yok haftaya cumaya kadar beklicez sonrasında eğer hala böyle devam ederse 9+4 oluyorum zaten kürtajı planlayacaklar
Ondan çok korkuyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin
Ay kemiği gelmedi akliman yazarken. Ölçüsü diyiverdim :) evt o olasılıkta %80 di gecem sene. %20 ilk yanılma payı var yani ben de o riske girmek istemiyorum açıkçası. Ayrıntılı çok önemli bence de ama ben o kadar dakika ultrasonda kalınca karnım ağrımaya başlıyor belki psikolojik bilmiuorum ama çok hoşlanmıyorum yine de ama dediğin gibi önemli. Özelikle kalp ixin önemliGecmisi hep okudum ama gozumden mi kacyi acaba bilmiyorum. Bi gelisme var ki canim seninle ilgili?
Burun olcusune degil de kemigine bakiyorlar. Ense olcusune bakiliyor. Ense kalinligi normal aralikta mi diye. Ilkinde ben de sadece ense kalinligi ve burun kemigine baktirmistim. Kanla yapilan test sadece olasilik testi zaten. Ama detayli ultrason cok onemli. Bebegin ic organlarinda Allah korusun dogumdan hemen sonra ameliyata alinmasini gerektirecek ya da ilac ya da tedavi vs gerektirecek durum olabilir. Ona gore hastanenin ve doktorlarin dogum esnasinda hazir bulunmalari gerekebilir.
Bilantilar beni de bitirdi. Iki gundur telefona bile bakamiyorum.
Ne olmus peki, tamamen cikarildi mi yoksa gecici sure ceza mi aldi?
Ilk idarina 1 tatli kasigi karbonat dök köpururse erkek hic bisey olmaz oyle kalirsa kizDeneyelim bakalım bi tek karbonatı anlamadım onu nasıl yapcaz
Ay kemiği gelmedi akliman yazarken. Ölçüsü diyiverdim :) evt o olasılıkta %80 di gecem sene. %20 ilk yanılma payı var yani ben de o riske girmek istemiyorum açıkçası. Ayrıntılı çok önemli bence de ama ben o kadar dakika ultrasonda kalınca karnım ağrımaya başlıyor belki psikolojik bilmiuorum ama çok hoşlanmıyorum yine de ama dediğin gibi önemli. Özelikle kalp ixin önemli
İnşallah bi kaç günlük bir şeydir ya@enesimgel de gitmişay kıyamam.
Kızlar etikette de çıkmıyorlar, komple gitmediler dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?