2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynen canım bizim de duamız hep böyle Allah razı olsun

@enesimgel de gitmiş ay kıyamam.

Kızlar etikette de çıkmıyorlar, komple gitmediler dimi?

İnşallah bi kaç günlük bir şeydir ya

Bu kaçıncı gerçekten ya herkes yanlış,eksik,cahil sadece 1 kişi doğru,mantıklı....
Güzel güzel yazdığım bir ileti vardı cevap bile alamamıştım
Mesela şuan %90 ihtimal Benim bebeğim yok ama giriyorum okuyorum kanaması olanlara dua ediyorum empati yapmaya çalışıyorum çocuğuyla bulantıyla progestanla uğraşan arkadaşlara güzel dileklerde bulunmaya çalışıyorum hepsi bu ...

Ya insan yeri geliyor bildiğinden bile şüphe ediyor, aynen valla kanamam var diyenler, düşük yapanlar, sen hep duamdasınız.

Neyse göz ardı edip görmeyeceğiz başka çare yok, ara ara gelip banlanıp gidiyor arkadaş.

Hayır en güzel topiklerden burası, hamileyiz, aynı zamanlarda hemde, daha ne ister insan.

Ben senin bebeğinin olduğuna sadece küçük olduğuna inanıyorum nedense, içim hep umutlu

Ama bi arkadaş yazmış ya; sağlıklıysa kalp atışını kendini göstersin sana inşallah

Dua’dan başka bişi gelmiyor elden..

Sen çok güzel yürekli bir kadınsın umarım güzel yavrun da seninledir,sağlıklıdır

Sen çok güzel yürekli bir kadınsın umarım güzel yavrun da seninledir,sağlıklıdır

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim güzel hamişler

Rabbim alacak nefes nasip ettiyse zaten bizimle olur bu teselli bizi ayakta tutan isyan ettirmeyen şey zaten

Ya kadın bir türlü kabul etmek istemiyor diyoruz anlamıyor geçenki olayda da aynısı olmuştu aslında ben kötü biri olduğunu düşünmüyorum onun sorunu söyleme tarzı dün ben gergin bile değilken beni de gerdi anlamadım değişik biri umarım bizimkilerde kısa zamanda geri dönerler canım arkadaşım Freckless rabbim gönlünden geçeni tez zamanda nasip etsin ben inanıyorum senin ki biraz nazlı kendini geç gösterecek gibi inşallah güzel haberlerini alırız canım

Ayyy canım ilaçlarını al sabırla yat Allahın izniyle hiçbirşeycik olmayacak kuzuna...

Ayyy canım ilaçlarını al sabırla yat Allahın izniyle hiçbirşeycik olmayacak kuzuna...
Amin canım inşallah ben inanıyorum atlatıcaz bunu da oğlumda böyle şeyler yaşamamıştım ama manevi olarak çok zor günler geçirmiştim çift rahimli olduğumu bilmeden oğlumla aslında çok mücadele etmişiz oğlum resmen mucizemmiş benim sorunsuz getirdim dünyaya çok şükür şimdi bu evladımla manevi olarak değil ama sağlık olarak mücadele ediyoruz biliyorum annesi abisi gibi güçlüdür atlatıcaz inanıyorum canım

Bende bilmiyordum ayni ilacın fitil olarak kullanıldığını Agizdan alinca baş dönmesi halsizlik yapıyor bende fitil olarak kullanabilirim

Bende bilmiyordum ayni ilacın fitil olarak kullanıldığını Agizdan alinca baş dönmesi halsizlik yapıyor bende fitil olarak kullanabilirim
Aynen canım ağızdan alınca çok kötü yapıyor insanı bi de bana öyle pek faydası olmadığı için doktor fitil olarak al dedi dün almaya başladım sadece hafif bir ağrı sızı yapıyor başka da bi yan etkisini hissetmedim canım

Alakasız olacak ama bi sıkıntı mı yazmak istiyorum Ankara’daki bütün akrabalar aman sen yemek ne yiceksin canın ne çekiyor diye arayıp soruyor Kıbrıs’ta ki teyzem gel ben sana bakarım diyor,trabzonda yayla da kalan eşimin teyzesi burda hava güzel buraya gel kendine gelirsin diyor,dün kayınvalidemin akrabası çok güzel yoğurt yaptım tatlı oldu diye bana göndermiş Türkiye’nin dört bi yanından Allah raZı olsun herkes soruyor bi tek Eltim olacak kişi nasılsın bile demiyor bana düşünün aramızda hiç sorun olmadı 1,5 yıllık evliyim hep soğuk davranıyor derdi ne anlamıyorum

Ayyyy hamişlerr dün düğün vardı İstanbuldan Bursa ya düğüne oradan eskişehire geldim... çok geç okudum yazılanları... yine aynı kahraman yine aynı uslüp ve yine gerginlikler inan okurken bende gerildim... sizlerin yazdığı herşeye değer verdiğim için her mesajı tek tek okuyorum... herkese cevap yazmasamda inanın hepsini okuyorum... ama galiba bundan sonra befer isimli arkadaşın mesajlarını okumadan geçeceğim... ben çok kurılgan bir insan değilim ama bana bile uslübü sert geldi... tabiki de bu konu burada kapanmalı bence... Tuğçe arkadaşım en kısa sürede umarım dönersin... bodrum4855 miydi kusura bakmayın rakamları doğru hatırlayamamış olabilirim... size sormak istediğim birşey var? Siz befer isimli arkadaşın avukatı mısınız ya da bir level üste çıkayım onun fake hesabımı ? O gelince ve olay çıkınca onu koruyucu konuşuyorsunuz sonrasında burada hiç yoksunuz... belki de gerçekten dışarıda tanışıyorsunuz... benimkisi sadece bir soru itham değil?

Sen sıcak davran düzelir kuskanıyordur belki... Allahıma bin şükür benim eltim benden 11 yaş küçük abla abla diye etrafımda dönüyor. Yemek masasına ben oturmadan asla oturmaz sen iş yapma abla ben hepsini yaparım diyor... gelir sürekli sarılır ablacım nasılsın bebiş nasıl der??? Darısı sizin başınıza siz iyi davranın o düzelmezse iyilik sizde kalmış olur...

Canım onun yapısı öyledir belki senlik bi durumu yoktur bazı insanlar soğuk olur genelde o da öyle biri olabilir

Kız bana sardı ya durmuş hiç sinirli değildin canımlar cicimler havada uçuyodu diyo manyak mıdır nedir ben herkesle aynı şekilde konuşuyorum ben dün onun sert üslubunu yumuşatabilmek için alttan alıp bişe demedim hatta her bilgisi için teşekkürümü de ettim ben daha ne yapayım yani yok anam bunlar laftan anlamıyorlar ne yaparsan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…