- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.681
Yok canım gelmiyor ama sabah tortular gelebiliyor ilaç kalıntıları yaniEy Allah’ım daha neler yaşıcaz peki geri gelme gibi bi durum oluyor mu
Evet canım dün gördüm günlük pedime gelmiş hep peki bu fitili alırken aç karın yada tok karın farkediyor mu yineYok canım gelmiyor ama sabah tortular gelebiliyor ilaç kalıntıları yani
Yok canım farketmiyor sanırım ztn yarı aç yarı tok oluyorum ben gece yatarken koyduğum için.prospektüsüne bak istersen doktor bana aç tok demedi.sen sabah ta koyuyorsun ya belki farkediyordurEvet canım dün gördüm günlük pedime gelmiş hep peki bu fitili alırken aç karın yada tok karın farkediyor mu yine
Prospektüsünde ağızdan tok karına alınız yazıyor neyse ben yine de çok aç karna almayayım nolur nolmazYok canım farketmiyor sanırım ztn yarı aç yarı tok oluyorum ben gece yatarken koyduğum için.prospektüsüne bak istersen doktor bana aç tok demedi.sen sabah ta koyuyorsun ya belki farkediyordur
Bir benmiyim ya istahli olan yedikce yiyesin geliyor :)))) hayatta hic biseymi istahimi kesmez benm :))))
bence kimse ona cvp vermesin kavga çıkarmaya gelıyo buraya her geldıgınde olayKız bana sardı ya durmuş hiç sinirli değildin canımlar cicimler havada uçuyodu diyo manyak mıdır nedir ben herkesle aynı şekilde konuşuyorum ben dün onun sert üslubunu yumuşatabilmek için alttan alıp bişe demedim hatta her bilgisi için teşekkürümü de ettim ben daha ne yapayım yani yok anam bunlar laftan anlamıyorlar ne yaparsan yap
İyiyizdir inş canım çok sıcak halsızım sureklı yatasım gelıyo evdede degılım Bandırma’ya geldım hava degısımı olsun dıeİyiyiz canım çok şükür siz nasılsınız bebişle
Ben senın yerınde olsam daha o eve dönmem dönerse daha beterını yapacaklarKızlar dün bir sürü olay sonunda babam eve getirdi beni. Tabi arkamdan bir sürü çirkin sözler. Kadın kızınızı tedavi ettirin sonra getirin bana demiş Babam da psikolojisi bozuksa benim kızımın bozuk seni ilgilendirmez tedavisi demiş. Babam eşimle konuştu ne sende suç ne de annende tüm suç size kız veren bende demiş Kadın herkesi arayıp deliyi başıma bela ettiniz diyor. Yani bu kadar çirkin sözlere gerek var mıydı? Kv'nin abisi aradı benim kardeşim böyledir onunla kimse baş edemez herkes sizi biliyor dedi. Dün çok ağladım, sebebi eşim çünkü saatlerce oturup beni şikayet edebilir. Ablama beni kötüledi. Tek dediği şey uyuyor annem hep iş yapıyor. Karakterime huyuma suyuma laf edemiyorlar. Kaynanam ve eşim onlarla paylaştığım tüm sırları akrabalar ile ilgili söylediğim şeyleri bir bir yayıyor. Böyle cahil insanlar olamaz Gelinlikli duvaklı hayallerle çıkıyoruz evden ama sonuç bu. Keşke korunsaydım bi çocuğun günahına girmeseydim. Bugün bebeğim kendi benden vazgeçsin dedim ama ultrason kağıdını görünce yine ağladım
İyi yapmışsın canım dün akşam bizim buralarda resmen kıyamet koptu desem yeridir bir fırtına bi şimşek ki sorma gök yarıldı resmen her yer sele gitti gece uykumdan kaç kere sıçradım gök gürültüsüne aralıksız yağdı vallaİyiyizdir inş canım çok sıcak halsızım sureklı yatasım gelıyo evdede degılım Bandırma’ya geldım hava degısımı olsun dıe
Hadı ya neresı canımİyi yapmışsın canım dün akşam bizim buralarda resmen kıyamet koptu desem yeridir bir fırtına bi şimşek ki sorma gök yarıldı resmen her yer sele gitti gece uykumdan kaç kere sıçradım gök gürültüsüne aralıksız yağdı valla
Canım benim ya çok üzüldüm keşke herkesin bi huzurlu yuvası olsa ama olmuyor rabbim belki seni böyle sınıyordur vardır bunda da bir hayır en azından gerçek yüzlerini iyice görmüş oldun bebeğine hiç üzülme ona hiç bişe olmaz babası büyüyen ne evlatlar var sen yeterki bu yaşadıklarından dolayı evladından vazgeçme seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki yaşadıklarım resmen gözümde canlandı Allah yardımcın olsun sana söyleyebilecek tek lafım var o da evladından sakın vazgeçme sonra çok pişman olursunKızlar dün bir sürü olay sonunda babam eve getirdi beni. Tabi arkamdan bir sürü çirkin sözler. Kadın kızınızı tedavi ettirin sonra getirin bana demiş Babam da psikolojisi bozuksa benim kızımın bozuk seni ilgilendirmez tedavisi demiş. Babam eşimle konuştu ne sende suç ne de annende tüm suç size kız veren bende demiş Kadın herkesi arayıp deliyi başıma bela ettiniz diyor. Yani bu kadar çirkin sözlere gerek var mıydı? Kv'nin abisi aradı benim kardeşim böyledir onunla kimse baş edemez herkes sizi biliyor dedi. Dün çok ağladım, sebebi eşim çünkü saatlerce oturup beni şikayet edebilir. Ablama beni kötüledi. Tek dediği şey uyuyor annem hep iş yapıyor. Karakterime huyuma suyuma laf edemiyorlar. Kaynanam ve eşim onlarla paylaştığım tüm sırları akrabalar ile ilgili söylediğim şeyleri bir bir yayıyor. Böyle cahil insanlar olamaz Gelinlikli duvaklı hayallerle çıkıyoruz evden ama sonuç bu. Keşke korunsaydım bi çocuğun günahına girmeseydim. Bugün bebeğim kendi benden vazgeçsin dedim ama ultrason kağıdını görünce yine ağladım
Nasilsin canm bugün?Bugün tam 9 haftalik oldum çeri domates boyuna gelmis bebişim. Bugün tansiyonum düşük sanirim bas dönmesi ile uyandım midemde bulaniyo. Bence 12.haftaya kadar bulantı azalmicak gibime geliyor.Günaydın canım
Ordu canımHadı ya neresı canım
Aynı canım uyuma isteği halsizlik ara ara bulantı kokular.içini ferah tut canım inşaAllah sağsalim doğuracağız bebeklerimiziKimse yanıt yazmamış
İyiyim canım bende ilaçlara devam bebeğimde iyidir inşallah biz 8+1 olduk fasulye tanesi kadar teyzesi şu sıkıntılı günlerimizden tez zamanda kurtuluruz inşallahNasilsin canm bugün?Bugün tam 9 haftalik oldum çeri domates boyuna gelmis bebişim. Bugün tansiyonum düşük sanirim bas dönmesi ile uyandım midemde bulaniyo. Bence 12.haftaya kadar bulantı azalmicak gibime geliyor.
Soğukluk konusunda kimse benim eltimi gecemez Aynı ortamda 10 saat kalsak(kaynanamın evinde birbirimize gidip gelmiyorz) tek kelime şaka değil tek kelime konuşmaz ben konuştuğm zamanda yuuznu çevirir ve hep boyleydi bırakın tartışmayı birimize nasılsn demişliğmz yok, bende baktım böyle aynen onun gibi davranıyorum bende hiç. Konuşmuyorum yuzunue bakmıyorumAlakasız olacak ama bi sıkıntı mı yazmak istiyorum Ankara’daki bütün akrabalar aman sen yemek ne yiceksin canın ne çekiyor diye arayıp soruyor Kıbrıs’ta ki teyzem gel ben sana bakarım diyor,trabzonda yayla da kalan eşimin teyzesi burda hava güzel buraya gel kendine gelirsin diyor,dün kayınvalidemin akrabası çok güzel yoğurt yaptım tatlı oldu diye bana göndermiş Türkiye’nin dört bi yanından Allah raZı olsun herkes soruyor bi tek Eltim olacak kişi nasılsın bile demiyor bana düşünün aramızda hiç sorun olmadı 1,5 yıllık evliyim hep soğuk davranıyor derdi ne anlamıyorum
Amin canm insallah sağlıklı olsunlar da ne zaman doktora gidicen? Ben salı günü gidecem çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır.İyiyim canım bende ilaçlara devam bebeğimde iyidir inşallah biz 8+1 olduk fasulye tanesi kadar teyzesi şu sıkıntılı günlerimizden tez zamanda kurtuluruz inşallah
Canm hakkında hayırlisı olsun insanlar ne kadar kötü niyetli olabiliyor insanların rahatsızlıklarıni yuze vurmak ne demek ya. Babanın yanında bebisinle rahat rahat dinlen canm çok yoruldum çünkü. En yorucu şey kafa yorgunluğu. Allah yardımcın olsun.Kızlar dün bir sürü olay sonunda babam eve getirdi beni. Tabi arkamdan bir sürü çirkin sözler. Kadın kızınızı tedavi ettirin sonra getirin bana demiş Babam da psikolojisi bozuksa benim kızımın bozuk seni ilgilendirmez tedavisi demiş. Babam eşimle konuştu ne sende suç ne de annende tüm suç size kız veren bende demiş Kadın herkesi arayıp deliyi başıma bela ettiniz diyor. Yani bu kadar çirkin sözlere gerek var mıydı? Kv'nin abisi aradı benim kardeşim böyledir onunla kimse baş edemez herkes sizi biliyor dedi. Dün çok ağladım, sebebi eşim çünkü saatlerce oturup beni şikayet edebilir. Ablama beni kötüledi. Tek dediği şey uyuyor annem hep iş yapıyor. Karakterime huyuma suyuma laf edemiyorlar. Kaynanam ve eşim onlarla paylaştığım tüm sırları akrabalar ile ilgili söylediğim şeyleri bir bir yayıyor. Böyle cahil insanlar olamaz Gelinlikli duvaklı hayallerle çıkıyoruz evden ama sonuç bu. Keşke korunsaydım bi çocuğun günahına girmeseydim. Bugün bebeğim kendi benden vazgeçsin dedim ama ultrason kağıdını görünce yine ağladım
İnşallah ben haftaya pazartesi gitcem canım vakit geçmez artıkAmin canm insallah sağlıklı olsunlar da ne zaman doktora gidicen? Ben salı günü gidecem çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?