2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Senin için hayırlısı olsun cnm benim tahminim bunların bukadar çirkinleşmesi senin bırakıp gideceğine ihtimal vermiyorlardı.babanda gelip alınca şok oldular .babanıda alkışlıyorum çok şanslısın.bebeğine gelince hiç üzülme baban arkanda olduktan sonra hiç birşey olmaz akıl sağlığı yerinde bir ailede büyümüş olur

kuzm ya bunlr cok arsizmis vallahi. iste cekilecek cilrm varmis derler ya o misal. sen bosver senin arkanda o dag gbi baba ana olduktan sonra sen de az guclu durursan yikilmazsin. bebekle ilgili dusuncelerinde de anliyorum seni durumun pek hos degil. ama hayirlisini dile sana yoldas olsun. akisina birak kafani bosaltmaya calis.2 3 ayda ne gormus ne istiyolarmis bunlar acaba? kendileri sana ne sundu peki?!! allah boyle arsiz acimasiz insanlardan korusun bizleri,vicdan kirintisi kalmamis. bi de anlattiklarini millete yayiyorlar ya pes dogrusu..

Eltilere bakın hele ne eltiler varmış benim yok ama bi tane görümcem var o da evlere şenlik Allah kimseye vermesin öyle bir görümce tam bir arızalı hayatta uğraşılmaz

hay musmula desene en guzelini yapiyosun:)

Yok ya aynı evde yaşamak sıkıntı bir durmicaksın kimseyle ben onu anladım

Eltilere bakın hele ne eltiler varmış benim yok ama bi tane görümcem var o da evlere şenlik Allah kimseye vermesin öyle bir görümce tam bir arızalı hayatta uğraşılmaz
benım 2 eltım 3 görümcem var arada eşimi arayıp benı soruyolarmıs bende dedım senmi hamilesin

Hepimiz iyi haberler alırız inşallah
İnş canım hayırlısıyla şu 12 haftayı gecırseydık hareketlerde başlasaydı daha rahat edıcez inş bayramdan sonrada cinsiyetler bellı olur artık inş ayyy tatlı heyecanlar başlıcam ikimizinde oğlu var kız çok ıstıyorum ben ya inş hayırla saglıkla gelır

Sağolun kızlar sizinle paylaşmak iyi geldi. Henüz 21 yaşındayım.Ben bu cahilliği nasıl yaptım aklım almıyor. Demek ki sevmek aşk böyle yapıyor insanı. Yoksa ben üniversite öğrencisiydim. Kocam beni sevse arkamda olsa daha kolay olurdu her şey ama annesini seçti. Kaç yıllık annem büyüttü bana baktı diyor. Bizleri de annemiz babamız büyüttü ama evlenip kendi yuvamızı kurduk. Aynı yatağa baş koyduğun insana bile sırrını söylemeyecekmişsin onu anladım. Bugün tam 4 aylık evli olduk ama sonuç ortada. Tek suçum çok sevmekti.Gece o uyurken onu izlerdim o kadar severdim, bir kere aynı hareketi bana yapmamıştır. Telefonu kapatıp dinlenicem. 11.hafta da sıkıntı üzüntü kesinlikle yaşamayın diyor bebeğim için dikkat etmeliyim

Ayyy aynen canım ya şu sıkıntımızı bi atlatsak çok istiyorum bi kızım olsun herkes diyo bu çocuk sana çektiriyor pek nazlı kesin kız diyorlar ama Rabbim bilir tabi gönlümüzden geçen nasip olur inşallah

Bundan sonra tek düşüncen sen ve bebeğinin sağlığı olsun diğerlerini salla gitsin kendi başlarını yerler inşallah sen huzurlu ol bebeğin iyi olsun yeter canım

Merhaba ben kimsenin avukatı değilim o arkadaşıda tanımıyorum siz nasıl diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyseniz bende o arkadaşla aynı fikirdeyim o zaman sizde diğer arkadaşların avukatımısınız? Editör tarafından konunun uzatılmaması rica edildi uzatmayalım lütfen.. Allah nasip ederse bende şubat annesi olacağım buraya sormamı gerektiren bir şeyler yaşamıyorum bu yüzden yorum yapma gereği duymadım sadece bir keresinde bir rüya görmüştüm onunla ilgili yazdım pekte cevap aladım belkide bu yüzden yazmıyorum. Hayırlı günler dilerim.

Manyakmıdır nedir ? Neden hakaret ediyosunuz

Çok çirkin şeyler bunlar ya ! Kayınvalidenin de çok normal olmadığı belli önce kendine bi baksın hayret bişey ! Sen içini ferah tut canım rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin ailenin arkanda sana destek olması çok büyük bi nimet inşallah güzel günlerin biran önce gelir

Size sarmam için sürekli size yazıp taciz etmem lazım sadece 1 kere yazdım size sarmış mı oluyorum tek bir hakaret içerikli yazınızda sizi şikayet etmek zorunda kalıcam bilginiz olsun
Benim cümlem de hakaret yok manyak mıdır nedir derken soru olarak soruyorum bunu durup size manyak bu demedim bi derdiniz varsa yetkililere söylersiniz benim yazdıklarımda yanlış olan bişe yok o sizin nasıl algıladığınızla ilgili bi durum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…