- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.701
Senin için hayırlısı olsun cnm benim tahminim bunların bukadar çirkinleşmesi senin bırakıp gideceğine ihtimal vermiyorlardı.babanda gelip alınca şok oldular .babanıda alkışlıyorum çok şanslısın.bebeğine gelince hiç üzülme baban arkanda olduktan sonra hiç birşey olmaz akıl sağlığı yerinde bir ailede büyümüş olurKızlar dün bir sürü olay sonunda babam eve getirdi beni. Tabi arkamdan bir sürü çirkin sözler. Kadın kızınızı tedavi ettirin sonra getirin bana demiş Babam da psikolojisi bozuksa benim kızımın bozuk seni ilgilendirmez tedavisi demiş. Babam eşimle konuştu ne sende suç ne de annende tüm suç size kız veren bende demiş Kadın herkesi arayıp deliyi başıma bela ettiniz diyor. Yani bu kadar çirkin sözlere gerek var mıydı? Kv'nin abisi aradı benim kardeşim böyledir onunla kimse baş edemez herkes sizi biliyor dedi. Dün çok ağladım, sebebi eşim çünkü saatlerce oturup beni şikayet edebilir. Ablama beni kötüledi. Tek dediği şey uyuyor annem hep iş yapıyor. Karakterime huyuma suyuma laf edemiyorlar. Kaynanam ve eşim onlarla paylaştığım tüm sırları akrabalar ile ilgili söylediğim şeyleri bir bir yayıyor. Böyle cahil insanlar olamaz Gelinlikli duvaklı hayallerle çıkıyoruz evden ama sonuç bu. Keşke korunsaydım bi çocuğun günahına girmeseydim. Bugün bebeğim kendi benden vazgeçsin dedim ama ultrason kağıdını görünce yine ağladım
Kızlar dün bir sürü olay sonunda babam eve getirdi beni. Tabi arkamdan bir sürü çirkin sözler. Kadın kızınızı tedavi ettirin sonra getirin bana demiş Babam da psikolojisi bozuksa benim kızımın bozuk seni ilgilendirmez tedavisi demiş. Babam eşimle konuştu ne sende suç ne de annende tüm suç size kız veren bende demiş Kadın herkesi arayıp deliyi başıma bela ettiniz diyor. Yani bu kadar çirkin sözlere gerek var mıydı? Kv'nin abisi aradı benim kardeşim böyledir onunla kimse baş edemez herkes sizi biliyor dedi. Dün çok ağladım, sebebi eşim çünkü saatlerce oturup beni şikayet edebilir. Ablama beni kötüledi. Tek dediği şey uyuyor annem hep iş yapıyor. Karakterime huyuma suyuma laf edemiyorlar. Kaynanam ve eşim onlarla paylaştığım tüm sırları akrabalar ile ilgili söylediğim şeyleri bir bir yayıyor. Böyle cahil insanlar olamaz Gelinlikli duvaklı hayallerle çıkıyoruz evden ama sonuç bu. Keşke korunsaydım bi çocuğun günahına girmeseydim. Bugün bebeğim kendi benden vazgeçsin dedim ama ultrason kağıdını görünce yine ağladım
Eltilere bakın hele ne eltiler varmış benim yok ama bi tane görümcem var o da evlere şenlik Allah kimseye vermesin öyle bir görümce tam bir arızalı hayatta uğraşılmazSoğukluk konusunda kimse benim eltimi gecemez Aynı ortamda 10 saat kalsak(kaynanamın evinde birbirimize gidip gelmiyorz) tek kelime şaka değil tek kelime konuşmaz ben konuştuğm zamanda yuuznu çevirir ve hep boyleydi bırakın tartışmayı birimize nasılsn demişliğmz yok, bende baktım böyle aynen onun gibi davranıyorum bende hiç. Konuşmuyorum yuzunue bakmıyorum
Soğukluk konusunda kimse benim eltimi gecemez Aynı ortamda 10 saat kalsak(kaynanamın evinde birbirimize gidip gelmiyorz) tek kelime şaka değil tek kelime konuşmaz ben konuştuğm zamanda yuuznu çevirir ve hep boyleydi bırakın tartışmayı birimize nasılsn demişliğmz yok, bende baktım böyle aynen onun gibi davranıyorum bende hiç. Konuşmuyorum yuzunue bakmıyorum
Yok ya aynı evde yaşamak sıkıntı bir durmicaksın kimseyle ben onu anladımkuzm ya bunlr cok arsizmis vallahi. iste cekilecek cilrm varmis derler ya o misal. sen bosver senin arkanda o dag gbi baba ana olduktan sonra sen de az guclu durursan yikilmazsin. bebekle ilgili dusuncelerinde de anliyorum seni durumun pek hos degil. ama hayirlisini dile sana yoldas olsun. akisina birak kafani bosaltmaya calis.2 3 ayda ne gormus ne istiyolarmis bunlar acaba? kendileri sana ne sundu peki?!! allah boyle arsiz acimasiz insanlardan korusun bizleri,vicdan kirintisi kalmamis. bi de anlattiklarini millete yayiyorlar ya pes dogrusu..
Amin canım inş cuma kontrol var bakalımAynı canım uyuma isteği halsizlik ara ara bulantı kokular.içini ferah tut canım inşaAllah sağsalim doğuracağız bebeklerimizi
Hepimiz iyi haberler alırız inşallahAmin canım inş cuma kontrol var bakalım
benım 2 eltım 3 görümcem var arada eşimi arayıp benı soruyolarmıs bende dedım senmi hamilesinEltilere bakın hele ne eltiler varmış benim yok ama bi tane görümcem var o da evlere şenlik Allah kimseye vermesin öyle bir görümce tam bir arızalı hayatta uğraşılmaz
İnş canım hayırlısıyla şu 12 haftayı gecırseydık hareketlerde başlasaydı daha rahat edıcez inş bayramdan sonrada cinsiyetler bellı olur artık inş ayyy tatlı heyecanlar başlıcam ikimizinde oğlu var kız çok ıstıyorum ben ya inş hayırla saglıkla gelırHepimiz iyi haberler alırız inşallah
Ooo maşallah canımbenım 2 eltım 3 görümcem var arada eşimi arayıp benı soruyolarmıs bende dedım senmi hamilesin
Ayyy aynen canım ya şu sıkıntımızı bi atlatsak çok istiyorum bi kızım olsun herkes diyo bu çocuk sana çektiriyor pek nazlı kesin kız diyorlar ama Rabbim bilir tabi gönlümüzden geçen nasip olur inşallahİnş canım hayırlısıyla şu 12 haftayı gecırseydık hareketlerde başlasaydı daha rahat edıcez inş bayramdan sonrada cinsiyetler bellı olur artık inş ayyy tatlı heyecanlar başlıcam ikimizinde oğlu var kız çok ıstıyorum ben ya inş hayırla saglıkla gelır
Bundan sonra tek düşüncen sen ve bebeğinin sağlığı olsun diğerlerini salla gitsin kendi başlarını yerler inşallah sen huzurlu ol bebeğin iyi olsun yeter canımSağolun kızlar sizinle paylaşmak iyi geldi. Henüz 21 yaşındayım.Ben bu cahilliği nasıl yaptım aklım almıyor. Demek ki sevmek aşk böyle yapıyor insanı. Yoksa ben üniversite öğrencisiydim. Kocam beni sevse arkamda olsa daha kolay olurdu her şey ama annesini seçti. Kaç yıllık annem büyüttü bana baktı diyor. Bizleri de annemiz babamız büyüttü ama evlenip kendi yuvamızı kurduk. Aynı yatağa baş koyduğun insana bile sırrını söylemeyecekmişsin onu anladım. Bugün tam 4 aylık evli olduk ama sonuç ortada. Tek suçum çok sevmekti.Gece o uyurken onu izlerdim o kadar severdim, bir kere aynı hareketi bana yapmamıştır. Telefonu kapatıp dinlenicem. 11.hafta da sıkıntı üzüntü kesinlikle yaşamayın diyor bebeğim için dikkat etmeliyim
Amin canım saglıkla hayırla inşAyyy aynen canım ya şu sıkıntımızı bi atlatsak çok istiyorum bi kızım olsun herkes diyo bu çocuk sana çektiriyor pek nazlı kesin kız diyorlar ama Rabbim bilir tabi gönlümüzden geçen nasip olur inşallah
Merhaba ben kimsenin avukatı değilim o arkadaşıda tanımıyorum siz nasıl diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyseniz bende o arkadaşla aynı fikirdeyim o zaman sizde diğer arkadaşların avukatımısınız? Editör tarafından konunun uzatılmaması rica edildi uzatmayalım lütfen.. Allah nasip ederse bende şubat annesi olacağım buraya sormamı gerektiren bir şeyler yaşamıyorum bu yüzden yorum yapma gereği duymadım sadece bir keresinde bir rüya görmüştüm onunla ilgili yazdım pekte cevap aladım belkide bu yüzden yazmıyorum. Hayırlı günler dilerim.Ayyyy hamişlerr dün düğün vardı İstanbuldan Bursa ya düğüne oradan eskişehire geldim... çok geç okudum yazılanları... yine aynı kahraman yine aynı uslüp ve yine gerginlikler inan okurken bende gerildim... sizlerin yazdığı herşeye değer verdiğim için her mesajı tek tek okuyorum... herkese cevap yazmasamda inanın hepsini okuyorum... ama galiba bundan sonra befer isimli arkadaşın mesajlarını okumadan geçeceğim... ben çok kurılgan bir insan değilim ama bana bile uslübü sert geldi... tabiki de bu konu burada kapanmalı bence... Tuğçe arkadaşım en kısa sürede umarım dönersin... bodrum4855 miydi kusura bakmayın rakamları doğru hatırlayamamış olabilirim... size sormak istediğim birşey var? Siz befer isimli arkadaşın avukatı mısınız ya da bir level üste çıkayım onun fake hesabımı ? O gelince ve olay çıkınca onu koruyucu konuşuyorsunuz sonrasında burada hiç yoksunuz... belki de gerçekten dışarıda tanışıyorsunuz... benimkisi sadece bir soru itham değil?
Manyakmıdır nedir ? Neden hakaret ediyosunuzKız bana sardı ya durmuş hiç sinirli değildin canımlar cicimler havada uçuyodu diyo manyak mıdır nedir ben herkesle aynı şekilde konuşuyorum ben dün onun sert üslubunu yumuşatabilmek için alttan alıp bişe demedim hatta her bilgisi için teşekkürümü de ettim ben daha ne yapayım yani yok anam bunlar laftan anlamıyorlar ne yaparsan yap
Size sarmam için sürekli size yazıp taciz etmem lazım sadece 1 kere yazdım size sarmış mı oluyorum tek bir hakaret içerikli yazınızda sizi şikayet etmek zorunda kalıcam bilginiz olsunManyakmıdır nedir ? Neden hakaret ediyosunuz
Kızlar dün bir sürü olay sonunda babam eve getirdi beni. Tabi arkamdan bir sürü çirkin sözler. Kadın kızınızı tedavi ettirin sonra getirin bana demiş Babam da psikolojisi bozuksa benim kızımın bozuk seni ilgilendirmez tedavisi demiş. Babam eşimle konuştu ne sende suç ne de annende tüm suç size kız veren bende demiş Kadın herkesi arayıp deliyi başıma bela ettiniz diyor. Yani bu kadar çirkin sözlere gerek var mıydı? Kv'nin abisi aradı benim kardeşim böyledir onunla kimse baş edemez herkes sizi biliyor dedi. Dün çok ağladım, sebebi eşim çünkü saatlerce oturup beni şikayet edebilir. Ablama beni kötüledi. Tek dediği şey uyuyor annem hep iş yapıyor. Karakterime huyuma suyuma laf edemiyorlar. Kaynanam ve eşim onlarla paylaştığım tüm sırları akrabalar ile ilgili söylediğim şeyleri bir bir yayıyor. Böyle cahil insanlar olamaz Gelinlikli duvaklı hayallerle çıkıyoruz evden ama sonuç bu. Keşke korunsaydım bi çocuğun günahına girmeseydim. Bugün bebeğim kendi benden vazgeçsin dedim ama ultrason kağıdını görünce yine ağladım
Benim cümlem de hakaret yok manyak mıdır nedir derken soru olarak soruyorum bunu durup size manyak bu demedim bi derdiniz varsa yetkililere söylersiniz benim yazdıklarımda yanlış olan bişe yok o sizin nasıl algıladığınızla ilgili bi durum benceSize sarmam için sürekli size yazıp taciz etmem lazım sadece 1 kere yazdım size sarmış mı oluyorum tek bir hakaret içerikli yazınızda sizi şikayet etmek zorunda kalıcam bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?