2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
valla bence eşin kız istiosa şanslısın gerçi ben de hep ilk çocuğum erkek olsun istemiştim ama eşim kadar takıntılı değilmişim onu fark ettim..
Artik sabki erkeklerde kiz babasi olmak istiyor. Babaya daha duskun oluyolr daha hoslarina gidiyo. Bende ilk cocugun kiz olmasini istyorm erkek ablayla daha rahat buyur hircin olmaz yardimci olur abla . Tabi yinede allah bilir. Bakalim kismet

Artik sabki erkeklerde kiz babasi olmak istiyor. Babaya daha duskun oluyolr daha hoslarina gidiyo. Bende ilk cocugun kiz olmasini istyorm erkek ablayla daha rahat buyur hircin olmaz yardimci olur abla . Tabi yinede allah bilir. Bakalim kismet

eşim de kız çocuğu büyütmek zor diyo allah hayırlısını versin sağlıklı versin kız erkek önemli değil..

saklanmazlar inşallah yumurcaklar

ayh inşallah canım yaaa..bir tanıdığım 18inci haftada öğrenmiş..

kizlar bende bi heves randevu alayim gideyim dr uma dedim vi aradim 26 agustosa kadar izinliymis sok oldum cok canim sıkıldıkucuk kizimi onda dogum yapmıştım.Baska dr var ona da pzt siye veriyo randevu.Belki cinsiyetide söyler diyodum uff

eşim de kız çocuğu büyütmek zor diyo allah hayırlısını versin sağlıklı versin kız erkek önemli değil..

ayh inşallah canım yaaa..bir tanıdığım 18inci haftada öğrenmiş..
amaan 18. haftaya kadar nasıl saklamış o kendini öyle :) eşime ağustos sonu belli olur demiştim yine çaktırmıyım madem ona tam sürpiz olsun

neden yaptırmıyosunuz? bilmediğimden soruyorum bi zararı mı var? Benimde randevum haftaya doktor yaparız demişti.

Kızlar karnım çok aç ama hiç bişe yiyesim gelmiyor sanki yesem midem bulanacakmış gibi
Cnm ben hic kumrusyurm cok sukur ama doktora sormustum kusmaktan yiyemezsem diye. Olsun kussanda ye 20 dk icinde kalsa bile yeter kana karissin cikartsanda olur demisti. Sende kussanda ye cnm

Cnm ben hic kumrusyurm cok sukur ama doktora sormustum kusmaktan yiyemezsem diye. Olsun kussanda ye 20 dk icinde kalsa bile yeter kana karissin cikartsanda olur demisti. Sende kussanda ye cnm
Canım çok şey yemek istiyor ama midem kabul etmicek gibi yemeğe korkuyorum valla zorla da olsa yicem artık çünkü çok açım

İnşallah iyidir canım herkes gördük deyince baya canım sıkılmıştı :)

biz de gorduk cnm cok sukur,kalbi pir pir atiyodu dinletmedi ama gerek.duymuyorlar ztn belliydi fark ediliyordu. hareket de etti bi ara,kucucuk daha ya 8+5likdedi.. sen de uzme yani resmen zorla goruluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…