- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.961
Gözünüz aydın canım bende merak ediyorum kanamam ne durumda bebeğime çok gidiyor mı diye vakit geçmiyor yabiz de gorduk cnm cok sukur,kalbi pir pir atiyodu dinletmedi ama gerek.duymuyorlar ztn belliydi fark ediliyordu. hareket de etti bi ara,kucucuk daha ya 8+5likdedi.. sen de uzme yani resmen zorla goruluyor :)
30 ağustos geç olmazmi canım ikili test içinSelam kizlar nasilsiniz¿ pek giremedim temizlikle ugrasiyordum neler olmuş boyle bir sürü mesaj hepsini okuyamadim ama sanirim befer kullanicisiyla ilgili biseyler olmus nedense cok itici konusmalari normal konussa bile sinirli bi tavri vardi sanki neyse pek fazla konusmuyayim;-) eee sizler ne yapiyorsunuz ben bebegimi hissetmeye başladım yavastan yavaştan cok derinden hissediyorum artik 2. Erken hissedilir demislerdi bu kadar erken beklemiyordum 30 agustos randevum var hem ikili test hem cinsiyet belli olacak insallah gerci ben ne kadar kız desemde eşim inanmak istemiyor dr ona soyluyecekmis bide idaalasti benimle artik vay haline
Aynen canım 2.de daha erken hissedilir diyorlar biz ne zaman hissetcez bakalım şu vakitler geçse de cinsiyet öğrenme kısmına gelsek ya çok merak ediyorumSelam kizlar nasilsiniz¿ pek giremedim temizlikle ugrasiyordum neler olmuş boyle bir sürü mesaj hepsini okuyamadim ama sanirim befer kullanicisiyla ilgili biseyler olmus nedense cok itici konusmalari normal konussa bile sinirli bi tavri vardi sanki neyse pek fazla konusmuyayim;-) eee sizler ne yapiyorsunuz ben bebegimi hissetmeye başladım yavastan yavaştan cok derinden hissediyorum artik 2. Erken hissedilir demislerdi bu kadar erken beklemiyordum 30 agustos randevum var hem ikili test hem cinsiyet belli olacak insallah gerci ben ne kadar kız desemde eşim inanmak istemiyor dr ona soyluyecekmis bide idaalasti benimle artik vay haline
Benim dr ikiliyi önermiyormuş detaylı ultrasonla bakıyormuş. Asistanı bazı bebekler dönmüyor akşama kadar da beklemek zorunda kalabilirsin dedi. Güzel şeyler duyalım da önemli değil.evet bize de çok az dinletti zaten..2-3 saniye fln..aynen aynen belirtiler azalıo..keep calm
evet 2li tarama olcak o gün..bişi çıkmaz inşallah..insan tedirgin oluyo ister istemez..
Ayy u ağustos demisim ya temmuz cnm kusura bakmayin30 ağustos geç olmazmi canım ikili test için
Seninde az kalmış canim herkes 1 aya ogrenir belkAynen canım 2.de daha erken hissedilir diyorlar biz ne zaman hissetcez bakalım şu vakitler geçse de cinsiyet öğrenme kısmına gelsek ya çok merak ediyorum
Bende ağustos sonu diye umut ediyorum bakalım :)Seninde az kalmış canim herkes 1 aya ogrenir belk
Senin cinsiyetin kiz cnm yani benim tahminim bakalim♥Bende ağustos sonu diye umut ediyorum bakalım :)
Aaayyyy al benden de o kadar...hiç birşeye aşermedim... o kadar denize girmek istiyorum kii.... ağustosta tatile çıkacaktık 12. Hafta olmuş oluyor artık o zaman giricem... tabi dr a danıştıktan sonra...Yok cnm cinsiyetle alakası ama çok çıkıyorsa erkek diyorlardı. Benim oğlumda hiç çıkmamıştı yani alakası yokher gün denize giriyor musun canm bende yazliktayim sadece bir kere girdim onda da hemen lekelenmem geldi sonra korktum girmedim. Ama ağustosta geçerse düşük tehlikem gircem o kadar çok denize aseriyorum ki
Ayy canım inşallah ya çok istiyorumSenin cinsiyetin kiz cnm yani benim tahminim bakalim♥
12+6 da öğrendim oğlumu 11. Haftada gittiğimde doktor kız dedi burada oluşması gereken çıkıntı oluşmamis dedi 12. Haftada kontrole gittiğimde hayır erkek olmuş dediKızını da mi 12.haftada öğrendin canm genellikle kızlar geç ogreniliyormusta.
Yüzmek hatta ıyi geliyormus hamilelikte tatlı.tatli yuz dedi benim doktorum. Bende yarın sorucam kanama alanım geçmişse daha rahat girerim. Hamileligi bir hastalık olarak görmek istemiyorum o zaman zaman gecmiyorAaayyyy al benden de o kadar...hiç birşeye aşermedim... o kadar denize girmek istiyorum kii.... ağustosta tatile çıkacaktık 12. Hafta olmuş oluyor artık o zaman giricem... tabi dr a danıştıktan sonra...
Ooooo hoşgeldin canımHelloooooo
Allah gonlune gore versin cnmAyy canım inşallah ya çok istiyorum
Hoşbuldum canım n’aptınız bensizOoooo hoşgeldin canım
Amin canım hepimize inşallahAllah gonlune gore versin cnm
eşim de kız çocuğu büyütmek zor diyoallah hayırlısını versin sağlıklı versin kız erkek önemli değil..
ayh inşallah canım yaaa..bir tanıdığım 18inci haftada öğrenmiş..
ben birinde 11. haftada diğerinde 13 de ogrendim ikiside kiz.O yüzden durduramiyorum kendimi gidip bi sansimi denicektim
Kızlar karnım çok aç ama hiç bişe yiyesim gelmiyor sanki yesem midem bulanacakmış gibi
Aynen canım ya yemeye korkuyorum bebeğim için zorluyorum artıkBen ilk kızımı 20.haftada öğrenmiştim canım bekle bekle ömrüm bitmişti :))
A senin de mi 2 kızın var canım benim de 2 kızım var bitane de oğlum olsa fena olmazdı yani
Hoşgeldin canım.benim hemen hemen hep öyle. Açım acıkınca bayılacak gibi oluyorum yiyorum yerken dahil midem bulanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?