- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.901
evet canım yaaa :) Bende KEndimde erkek hissediyorum gönlümde kız yatsa da:)hareketli olduğu için mi öyle hissettin canım ?
bende bir süredir kız hissediyordum ama kıpır kıpır görünce erkekmiş gibi hissettim .
babamız ilk günden beri kendini sadece kıza endeksledi
Haklısın canım ama herkes gördük yazınca acaba bende mi sorun var diye düşündüm en son geçtiğimiz çarşamba gittim 8 haftalık dedi kalp atışını gösterdi kahverengi akıntım kırmızı olunca gitmiştim şimdi kafaya taktım iyi mi :)canım biraz daha büyüsün..3 hafta önce gittiğimde bişeye benzemiyodu valla ne yalan söyleyimhea bu mu bebek şimdi fln olmuştum..can sıkacak hiçbir şey yok emin olabilirsin..önemli olan kalp atışı..şöyle düşünebilirsin bebek sürekli hareket etse hissetmeye başladığımız zaman olduğumuz yerde duramayız sürekli içerden bi tekme bi yumruk bir sonraki kontrolün ne zaman?
Banada dinletmedı 6 haftalıkken baslamıştı sadece iyi dediOnu da dinletmiyo cnm ya doppler zararlı şimdi fln dedi. Neyse koca dr beni kandırcak değil yaiice paranoya oldum. Ama dediğin gibi belirtiler azalıyor heralde. Senin kontrol de 26 sıymış. Herşeyimiz aynı maş.
Ayyy ne güzel haber :) benimde 25 inde var randevum. Cinsiyeti öğreniriz artık gösterirse bıdık. Ne çabuk büyüdüler dimi? İnsan çok duygulanıyorgünaydın kızlar...herkese iyi haftalar diliyorum...
benim haftasonlarım full geçiyor girmeye pek vaktim olmuyor..bir de sanırım telefondan girmeyi sevmiyorum..
cumartesi doktora gittik..çok şükür bir sıkıntı yok..26 temmuza 2 li tarama için randevu aldık..cinsiyetini de söylerim dedi..
en son 26 haziranda gitmişiz doktora..o zamanki ultrason resmine baktım eve gelince kıyaslamak için tipi iyice bebeğe benzemeye başlamış..
ama azcık yaramaz olcak sanırım çok hareketliydi
allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben en son geçtiğimiz çarşamba günü gittim kahverengi akıntı kırmızıya dönünce sadece kalp atışını gösterdi doktor herşey yolunda dedi 2 hafta sonra çarşamba gel dedi hiçbişey görmedimsen doktordan çıkınca bana haber verir misin ?
ikili taramada cinsiyet gorebileceklermi kizlar :)prensespinar canım önce ben öğrenirim diyordum amma . Benimde 27 temmuz da ikili taramam :)
Benim 13 haftalık oluyor . Oğlumun cinsiyetini 14 haftada öğrenmiştim. KEsin belli olur ama her doktor söylemek istemiyor:) Heyecanla bekliyorum. Gerçi devlet hastnesi belki söylemez.ikili taramada cinsiyet gorebileceklermi kizlar :)
ogluma benimde 12. haftada kız demişti ama yanıldı 16da erkek dediBenim 13 haftalık oluyor . Oğlumun cinsiyetini 14 haftada öğrenmiştim. KEsin belli olur ama her doktor söylemek istemiyor:) Heyecanla bekliyorum. Gerçi devlet hastnesi belki söylemez.
evet bize de çok az dinletti zaten..2-3 saniye fln..aynen aynen belirtiler azalıo..keep calmOnu da dinletmiyo cnm ya doppler zararlı şimdi fln dedi. Neyse koca dr beni kandırcak değil yaiice paranoya oldum. Ama dediğin gibi belirtiler azalıyor heralde. Senin kontrol de 26 sıymış. Herşeyimiz aynı maş.
8 haftalıkken daha hareket etse bile anlayamazsın ki zaten..düz bişi oluyoHaklısın canım ama herkes gördük yazınca acaba bende mi sorun var diye düşündüm en son geçtiğimiz çarşamba gittim 8 haftalık dedi kalp atışını gösterdi kahverengi akıntım kırmızı olunca gitmiştim şimdi kafaya taktım iyi mi :)
valla aslında doktor daha erken yapmaya niyetlendi başta ama 2 kere yormayım seni 26sında gel cinsiyeti de söleyim dedi..çatlıciiiiiiiiimmmprensespinar canım önce ben öğrenirim diyordum amma . Benimde 27 temmuz da ikili taramam :)
ya sorma..nokta kadar bir şeydi resmen...şimdi bildiğin eli kolu var..bir de şeyi fark ettim ultrasona bakarken..özlemişim çocuğuAyyy ne güzel haber :) benimde 25 inde var randevum. Cinsiyeti öğreniriz artık gösterirse bıdık. Ne çabuk büyüdüler dimi? İnsan çok duygulanıyor
ayh umarım görürler..ilk çocuk diye midir nedir çok merak ediyorum..ikili taramada cinsiyet gorebileceklermi kizlar :)
ayh biz eşimle gidiyoruz..o erkek olduğunu duymak istiyo..kız olursa biraz hüsrana uğrayacak gibiBende 13. Haftada ikili tarama olmus olucum cinsiyt gorursen soyleme kagida yaz dicem doktora. Cinsiyet partisi yaparim evdekilere supriz olsun banada herkrse
hadii inşallahh .Valla İlk yada ikinci insan hepsinde merak ediyor:)valla aslında doktor daha erken yapmaya niyetlendi başta ama 2 kere yormayım seni 26sında gel cinsiyeti de söleyim dedi..çatlıciiiiiiiiimmm
sağlıklı olsun da cinsiyet kısmı işin arka planı..hadii inşallahh .Valla İlk yada ikinci insan hepsinde merak ediyor:)
Benimde nerdeyse 2 ay olacak. En son 6 haftalikken gitmiştik doktora. Çok özledim çok.ya sorma..nokta kadar bir şeydi resmen...şimdi bildiğin eli kolu var..bir de şeyi fark ettim ultrasona bakarken..özlemişim çocuğugörünce nasıl mutlu oldum..
3 olsa da merak ediyor :)hadii inşallahh .Valla İlk yada ikinci insan hepsinde merak ediyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?