2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
hareketli olduğu için mi öyle hissettin canım ?

bende bir süredir kız hissediyordum ama kıpır kıpır görünce erkekmiş gibi hissettim .
babamız ilk günden beri kendini sadece kıza endeksledi
evet canım yaaa :) Bende KEndimde erkek hissediyorum gönlümde kız yatsa da:)

Haklısın canım ama herkes gördük yazınca acaba bende mi sorun var diye düşündüm en son geçtiğimiz çarşamba gittim 8 haftalık dedi kalp atışını gösterdi kahverengi akıntım kırmızı olunca gitmiştim şimdi kafaya taktım iyi mi :)

Onu da dinletmiyo cnm ya doppler zararlı şimdi fln dedi. Neyse koca dr beni kandırcak değil ya iice paranoya oldum. Ama dediğin gibi belirtiler azalıyor heralde. Senin kontrol de 26 sıymış. Herşeyimiz aynı maş.
Banada dinletmedı 6 haftalıkken baslamıştı sadece iyi dedi

Ayyy ne güzel haber :) benimde 25 inde var randevum. Cinsiyeti öğreniriz artık gösterirse bıdık. Ne çabuk büyüdüler dimi? İnsan çok duygulanıyor

kalp atisini duymussunz bi de sukur her sey yolumda demis. bence sonraki kontrolde daha net gorulur :) aynen bi gidip geleyim yazarim,burda oyle detayli bise demiyolar gerci de iste. bizmki de ins iyidir

Onu da dinletmiyo cnm ya doppler zararlı şimdi fln dedi. Neyse koca dr beni kandırcak değil ya iice paranoya oldum. Ama dediğin gibi belirtiler azalıyor heralde. Senin kontrol de 26 sıymış. Herşeyimiz aynı maş.
evet bize de çok az dinletti zaten..2-3 saniye fln..aynen aynen belirtiler azalıo..keep calm
evet 2li tarama olcak o gün..bişi çıkmaz inşallah..insan tedirgin oluyo ister istemez..

keşke hep haftasonu olsa evdeyken hiç kusmuyorum. galiba oturarak çalıştıgım için midem sıkışıyor ve ondan sürekli kusuyorum. işe geldim bugün yine kusmalar

8 haftalıkken daha hareket etse bile anlayamazsın ki zaten..düz bişi oluyo takma canım takma..küçük daha annesi

Ayyy ne güzel haber :) benimde 25 inde var randevum. Cinsiyeti öğreniriz artık gösterirse bıdık. Ne çabuk büyüdüler dimi? İnsan çok duygulanıyor
ya sorma..nokta kadar bir şeydi resmen...şimdi bildiğin eli kolu var..bir de şeyi fark ettim ultrasona bakarken..özlemişim çocuğu görünce nasıl mutlu oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…