2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı 10+1 olmuşuz şükür herşey yolunda bulantı be kusma dışında ilaç istedim vermedi içme tavsiye etmiyorum dedi 30 temmuza ikili tarama testi için randevu aldık Rabbim herkese sağlıkla sihhatle kolayca yavrusunu kucaklamayi nasip etsin insallah

kalp atisini duymussunz bi de sukur her sey yolumda demis. bence sonraki kontrolde daha net gorulur :) aynen bi gidip geleyim yazarim,burda oyle detayli bise demiyolar gerci de iste. bizmki de ins iyidir
İnşallah iyidir canım herkes gördük deyince baya canım sıkılmıştı :)

Ben ikili tarama yaptırmıcam kızlar doktor sen bilirsin dedi herkes yaptırmıyor size kalmış bişey dörtlü tarama kesin yaptır buna karışmıyorum dedi bende yaptırmamaya karar verdim bi çok arkadaşım yaptırmadı

Sule de mi gitti ben de diyroum niye yazmiyor. Niye bu kadar kolay gidiliyor şule bir şey yapmadı.ki ay bende gitmeyeyim de

Valla konu Şule’yle o kadın arasındaydı ben atladım olan bana oldu :) neyse ki böyle güzel arkadaşlıklar kuruluyor.

Gelir şule de bugün yarın benden sonra ona da ceza verilmiş
Helloooooo

Canım benim Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah güzel haberlerini beklicez bizde seni çok sevdik canımm

ooo senin baya olmuş..ne zaman gitcen kontrole?
25 inde gidiyorum çarşamba günü. 12+1 oluyor o zaman sinsiyeti öğreniriz herhalde. İki çocuğumda da 12. Haftada öğrenmiştik çünkü

Bende yaptırma düşünmüyordum ama bir arkadaşım 2 yıl geçmeden yeniden hamile kaldığım için riskli grupta sayildigimizi söyledi. İlk defa duydum böyle birşey doktora soracağım. Yok oyle bir sey derse bende yaptirmayacagim

inşallah öğreniriz 2li taramada..bazısı 18inci haftada fln öğrenmiş ya..umarım öyle bişi gelmez başıma

Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sağlık ocağından geldim şimdi bi taraflarımıza iğneyi yedik yine sen nasılsın canım
Benimde yarın doktor randevum var ondan heyecanlıyım her şey yolunda mi diye. Uzanmaya devam desene sol tarafım çürüdü resmen sola yatmaktan.

Kızını da mi 12.haftada öğrendin canm genellikle kızlar geç ogreniliyormusta.

bende 26sında gidicem tarama için cinsiyet öğrenirmiyiz gerçekten aa süpriz oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…