- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.921
ooo senin baya olmuş..ne zaman gitcen kontrole?Benimde nerdeyse 2 ay olacak. En son 6 haftalikken gitmiştik doktora. Çok özledim çok.
3 olsa da merak ediyor :)
İnşallah canım bulantı dan daha zormuşbaş dönmen geçer canım 1-2 haftaya..12nci haftrayı bi bitirseydik hayırlısıyla..
İnşallah iyidir canım herkes gördük deyince baya canım sıkılmıştı :)kalp atisini duymussunz bi de sukur her sey yolumda demis. bence sonraki kontrolde daha net gorulur :) aynen bi gidip geleyim yazarim,burda oyle detayli bise demiyolar gerci de iste. bizmki de ins iyidir
Sağol canım ya ben hissetme değil zaten ultrasonda gördük hep yazmışlar ya ben hiçbişey görmedim ondan dedim yoksa dediğin gibi daha çok küçük :))8 haftalıkken daha hareket etse bile anlayamazsın ki zaten..düz bişi oluyotakma canım takma..küçük daha annesi
Sule de banlanmis sanirim bodrum'la olan konusmalarindan. Uzuldum simdi. Insaallah bizim kizlar cabucak donerler aramiza.
Bende hala bulantilar tam gaz devam. Halsizlik, kusma, kokulara asiri hassasiyet. Offff kabus yasiyorum sanki, hayat cekilmiyor valla boyle. Hayirlisiyla su bulantilara bir veda etseydik de rahatlasaydik en kisa zamanda.
Sule de mi gitti ben de diyroum niye yazmiyor. Niye bu kadar kolay gidiliyor şule bir şey yapmadı.ki ay bende gitmeyeyim de
Valla konu Şule’yle o kadın arasındaydı ben atladım olan bana oldu :) neyse ki böyle güzel arkadaşlıklar kuruluyor.
HellooooooGelir şule de bugün yarın benden sonra ona da ceza verilmiş
Canım benim Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah güzel haberlerini beklicez bizde seni çok sevdik canımmDoktora gittim kese buyumuyordu hatta gerilemisti.bebegimle canimla gozumun nuruyla vedalastim kizlar..insallah onumuzdeki aylara...ama basindan beri burayi takip ettigim icin kopamadim sizlerden.sanki burda olmak bir nebze rahatlatiyo beni...ama eninde sonunda veda vakti gelecek.hepinize hayirli mutlu hamilelikler saglikla kucaginiza alacaginiz minnoslar diliyorum :) seviyorum sizi ❤
25 inde gidiyorum çarşamba günü. 12+1 oluyor o zaman sinsiyeti öğreniriz herhalde. İki çocuğumda da 12. Haftada öğrenmiştik çünküooo senin baya olmuş..ne zaman gitcen kontrole?
Bende yaptırma düşünmüyordum ama bir arkadaşım 2 yıl geçmeden yeniden hamile kaldığım için riskli grupta sayildigimizi söyledi. İlk defa duydum böyle birşey doktora soracağım. Yok oyle bir sey derse bende yaptirmayacagimBen ikili tarama yaptırmıcam kızlar doktor sen bilirsin dedi herkes yaptırmıyor size kalmış bişey dörtlü tarama kesin yaptır buna karışmıyorum dedi bende yaptırmamaya karar verdim bi çok arkadaşım yaptırmadı
Helloooooo
Hoşgeldin şule nasilsinHelloooooo
Ahahahhahahh Allah seni ne yapmasın güldürdün beniHoşgeldin şekerim, temiz çamaşır getirecektim bende Allahtan kısa sürdü mapusluğun
inşallah öğreniriz 2li taramada..bazısı 18inci haftada fln öğrenmiş ya..umarım öyle bişi gelmez başıma25 inde gidiyorum çarşamba günü. 12+1 oluyor o zaman sinsiyeti öğreniriz herhalde. İki çocuğumda da 12. Haftada öğrenmiştik çünkü
Bende yaptırma düşünmüyordum ama bir arkadaşım 2 yıl geçmeden yeniden hamile kaldığım için riskli grupta sayildigimizi söyledi. İlk defa duydum böyle birşey doktora soracağım. Yok oyle bir sey derse bende yaptirmayacagim
Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sağlık ocağından geldim şimdi bi taraflarımıza iğneyi yedik yineHoşgeldin şule nasilsin
Hehe aynen bizde esimle gidicez ama imimzde kiz istiyoruz. Bakalim hayirlisiayh biz eşimle gidiyoruz..o erkek olduğunu duymak istiyo..kız olursa biraz hüsrana uğrayacak gibi
valla bence eşin kız istiosa şanslısınHehe aynen bizde esimle gidicez ama imimzde kiz istiyoruz. Bakalim hayirlisi
Benimde yarın doktor randevum var ondan heyecanlıyım her şey yolunda mi diye. Uzanmaya devam desene sol tarafım çürüdü resmen sola yatmaktan.Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sağlık ocağından geldim şimdi bi taraflarımıza iğneyi yedik yinesen nasılsın canım
Kızını da mi 12.haftada öğrendin canm genellikle kızlar geç ogreniliyormusta.25 inde gidiyorum çarşamba günü. 12+1 oluyor o zaman sinsiyeti öğreniriz herhalde. İki çocuğumda da 12. Haftada öğrenmiştik çünkü
Bende yaptırma düşünmüyordum ama bir arkadaşım 2 yıl geçmeden yeniden hamile kaldığım için riskli grupta sayildigimizi söyledi. İlk defa duydum böyle birşey doktora soracağım. Yok oyle bir sey derse bende yaptirmayacagim
Allaahh hemde nasıl sol tarafımı hissetmiyorum hatta kemiklerim acıyor artık yatmaktanBenimde yarın doktor randevum var ondan heyecanlıyım her şey yolunda mi diye. Uzanmaya devam desene sol tarafım çürüdü resmen sola yatmaktan.
bende 26sında gidicem tarama için cinsiyet öğrenirmiyiz gerçekten aa süpriz oldu banagünaydın kızlar...herkese iyi haftalar diliyorum...
benim haftasonlarım full geçiyor girmeye pek vaktim olmuyor..bir de sanırım telefondan girmeyi sevmiyorum..
cumartesi doktora gittik..çok şükür bir sıkıntı yok..26 temmuza 2 li tarama için randevu aldık..cinsiyetini de söylerim dedi..
en son 26 haziranda gitmişiz doktora..o zamanki ultrason resmine baktım eve gelince kıyaslamak için tipi iyice bebeğe benzemeye başlamış..
ama azcık yaramaz olcak sanırım çok hareketliydi
allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?