- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.001
Elti ne ya bende yok ondanSen sıcak davran düzelir kuskanıyordur belki... Allahıma bin şükür benim eltim benden 11 yaş küçük abla abla diye etrafımda dönüyor. Yemek masasına ben oturmadan asla oturmaz sen iş yapma abla ben hepsini yaparım diyor... gelir sürekli sarılır ablacım nasılsın bebiş nasıl der??? Darısı sizin başınıza siz iyi davranın o düzelmezse iyilik sizde kalmış olur...
Benim var canım kokulu oda kullandığım fitilden dolayı galibaKizlar akintiniz var mi? Hangi renkler ve kokulu mu?
Evet fitil peynirimsi akıntı yapıyor ben kullanmıyorum. Benim sarı bazen beyaz sulu geliyor bazen kahverengi her renk var şükür kırmızı gelmedi.Benim var canım kokulu oda kullandığım fitilden dolayı galiba
Aman gelmesinde zaten canım ama akıntı normal yani hamilelikte oluyorEvet fitil peynirimsi akıntı yapıyor ben kullanmıyorum. Benim sarı bazen beyaz sulu geliyor bazen kahverengi her renk var şükür kırmızı gelmedi.
Yok canım içmedim daha yemek yedim midem bi acayip oldu yine bugün içmem herhaldeFal baktırdın mi
Bende en cok turk kahvesini ozledm fakat drum zarrli yiyecekler diye kagit vermisti arasinda bulunuyor oyuzden icmiorum hic ama dogmda hemen turk kahvesi isticem :))))Kafein var diye içmiyorum hamileliğimden bu yana ama canımda çekmiyor değil bi kere içsem bişe olur mu ki
Bi kerecikten bişe olmazBende en cok turk kahvesini ozledm fakat drum zarrli yiyecekler diye kagit vermisti arasinda bulunuyor oyuzden icmiorum hic ama dogmda hemen turk kahvesi isticem :))))
Bikerecik olan hakkimi kullandim dr kontrolune gitmeden :)))) dayanabildigim kadar dayanacagim sigara aklima gelmiyo kahve geliyo :))))Bi kerecikten bişe olmaz
Aman canım boşver sigarayı zaten normalde de içme güzelim vücuduna yazıkBikerecik olan hakkimi kullandim dr kontrolune gitmeden :)))) dayanabildigim kadar dayanacagim sigara aklima gelmiyo kahve geliyo :))))
Oyle tabi de iste keyfini seviorm tadini degilAman canım boşver sigarayı zaten normalde de içme güzelim vücuduna yazık
o nasıl doktor nazi subayı gibi yasaklar listesi vermişBende en cok turk kahvesini ozledm fakat drum zarrli yiyecekler diye kagit vermisti arasinda bulunuyor oyuzden icmiorum hic ama dogmda hemen turk kahvesi isticem :))))
Yok icmem herlde iki basarisiz tup bebek bir dusuk tup bebekten sonra kendiliginden gelen bir hamileligim vr sabir ve sukur etmeliyim drumda harika bir dr ve kesin yeme icme demiyor faydali zararli yiyecekler listesi veriyor tercih bizim :))o nasıl doktor nazi subayı gibi yasaklar listesi vermişgünde 1 taneden birseycik olmaz için rahat edecekse haftada bir olsun
Sağlıkla al inşallah kucağına için nasıl rahat edicekse öyle yap annesiYok icmem herlde iki basarisiz tup bebek bir dusuk tup bebekten sonra kendiliginden gelen bir hamileligim vr sabir ve sukur etmeliyim drumda harika bir dr ve kesin yeme icme demiyor faydali zararli yiyecekler listesi veriyor tercih bizim :))
İcim icmeden rahat degil ama olsun evladim icin dayanacagimSağlıkla al inşallah kucağına için nasıl rahat edicekse öyle yap annesi
Gozunaydin cok sukur insallah sonuclarinda guzel cikacak Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahBugün doktora gittim. Kanama alanı görünmüyor artık cok şükür. 2-3hafta daha progestan kullanmaya devam et dedi. Bu haftalarda ikili test yapiyoruz dedi. Onun icin kan aldılar. Sonuclar 1 haftaya çıkacak
Maşallah bir daha olmaz inşallahBugün doktora gittim. Kanama alanı görünmüyor artık cok şükür. 2-3hafta daha progestan kullanmaya devam et dedi. Bu haftalarda ikili test yapiyoruz dedi. Onun icin kan aldılar. Sonuclar 1 haftaya çıkacak
Topikte çok birşey olmadı sen yokkenHoşbuldum canım n’aptınız bensiz
Ben 2-3 günde bir dayanamayıp 1 tane içiyorumHamilelikte türk kahvesi içen var mı canlar️
inşallah canım hepimiz sağlıkla kucagimiza alalımGozunaydin cok sukur insallah sonuclarinda guzel cikacak Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
evet sadece kan aldılar birde burun kemigine ve ense kalinligina bakacagiz dedi ama ben sormayi unuttum simdi mi bakti sonra mı bakacak. 2 seferdir inşallah yaşıyordur diye gidiyorum bebegi gorup kalp atışını duyunca herşeyi unutuyorumMaşallah bir daha olmaz inşallahİkili test için sadece kan mı aldı canım güzel sonuçlar alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?