- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.021
Haklısın canım ama herkes gördük yazınca acaba bende mi sorun var diye düşündüm en son geçtiğimiz çarşamba gittim 8 haftalık dedi kalp atışını gösterdi kahverengi akıntım kırmızı olunca gitmiştim şimdi kafaya taktım iyi mi :)
Ahahahhahahh Allah seni ne yapmasın güldürdün benihoşbuldum canım sağolsunlar bi güncük ceza vermişler :))
Ben bugun iki fıncan içtim vicdanım sızladı ama sabahtan dr sumiçyrm kafein vucudumdan cıksın dşyeHamilelikte türk kahvesi içen var mı canlar️
Hamilelikte türk kahvesi içen var mı canlar️
Bize de atar mınsnz o listeyi bizde faydalanırz belkı bilmediğimiz şeyler vaddrYok icmem herlde iki basarisiz tup bebek bir dusuk tup bebekten sonra kendiliginden gelen bir hamileligim vr sabir ve sukur etmeliyim drumda harika bir dr ve kesin yeme icme demiyor faydali zararli yiyecekler listesi veriyor tercih bizim :))
Aynen canım bende 6+4 de gördüm kalp atışını ama işte tafaya takmamak lazım haklısın herkesin bir olacak değil :)Canim ben de 6+3'te duydum kalp atisini ama bebek hic hareket etmiyordu. Ekranda herhangi bir hareket gormedim. Doktor da birsey demesi. Olumsuz bir durum olsa soylerdi. Hersey yolunda dedi. O yuzden merak etme sen de.
Bana da hep aynısı oluyo aklımda bin türlü soruyla gidiyorum ama yaşadığını görüp rahatlayıp her şeyi unutup çıkıyorum canım :)inşallah canım hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım
evet sadece kan aldılar birde burun kemigine ve ense kalinligina bakacagiz dedi ama ben sormayi unuttum simdi mi bakti sonra mı bakacak. 2 seferdir inşallah yaşıyordur diye gidiyorum bebegi gorup kalp atışını duyunca herşeyi unutuyorum
Hoşbuldum adaşCanim ben de 6+3'te duydum kalp atisini ama bebek hic hareket etmiyordu. Ekranda herhangi bir hareket gormedim. Doktor da birsey demesi. Olumsuz bir durum olsa soylerdi. Hersey yolunda dedi. O yuzden merak etme sen de.
Hosgeldin adaş
Ben içiyorum ama kokusu midemi bulandırıyor. 2 hafta da 1 falan ancak. Bence hiç bir şey olmaz günde 1 fincandanHamilelikte türk kahvesi içen var mı canlar️
AA biz hepsini 12. Haftada öğrendik. Hiç değişmedi. Yalnız oğluma 11. Haftada tahmin yurutmustu doktor 12. Haftada değişmiş erkek olmuş dedi. Yıkılmıştım tabi ama hepsini 12. Haftada öğrendik yani. Yine öğreneceğim eminim zaten erkek olacağı için çokta şey etmiyorumDoktorum 12. Haftada erkek demişti bize, sonra 16. Haftada kız olduğunu öğrendik :)
Kardeşime de 12. Haftada kız demişti, 16. Da erkek olduğu anlaşıldı.
Bizde hep tersi çıktı yani, sizde 15-16. Haftaya kadar çok güvenmeyin bence :)
Günaydın canım alıştık artık sabahın köründe kalkmaya ben ne kadar yatmak istesemde oğlum kaldırıyor mecbur kalkıyorum ona tv açıp bende uzanma işini koltuklarda devam ediyorumgünaydın güzel annelersabahın köründen günaydın herkeze kusma seansımida kalkar kalkmaz tamamladım yarın doktor kontrolün war çok heyecanlıyım,ikili testin zamanını filan netleştiricez bakalım,inş bebeğim iyidir
Günaydın canım geçmiş olsun şu sıkıntılı günlerden tez zamanda kurtuluruz inşallahGünaydın kıZlar geceden beri çok kötüyüm migren miğde bulantısı kusma baş dönmesi başladı iyice sanırım benimde
Cnm benim dr günde 3 bardak çay 1 türk kahvesi içebilirsin dedi. Normalde çay tiryakisiyim ama soğudum nerdeyse hiç içmiyorum. Çalışırken öğleden sonra uyku basıyor abla da getirince hayır demiyorum valla hatta bulantıma da iyi geliyor. Çok kısıtlamalara gerek yok bence abartmadıkça içilebilir.Hamilelikte türk kahvesi içen var mı canlar️
Canım ben çayı önceden şekerli içerdim şekeri bıraktım sonra bi baktım çayı da az içiyorum çayı da bıraktımCnm benim dr günde 3 bardak çay 1 türk kahvesi içebilirsin dedi. Normalde çay tiryakisiyim ama soğudum nerdeyse hiç içmiyorum. Çalışırken öğleden sonra uyku basıyor abla da getirince hayır demiyorum valla. Çok kısıtlamalara gerek yok bence abartmadıkça içilebilir.
Hamilelikte türk kahvesi içen var mı canlar️
Aynen valla çayı neredeyse unuttum aklıma gelirse hafta bi kere içiyorum kahveyi de canım arada çekerse içerim artık bi kezHamile olmadan önce günde en az 1 tane içerdim ama şimdi kokusu miğdemi bulandırıyor. Canım hiç istemiyor.İş yerinde arkadaşlar içerken bile cok rahatsız oluyorum. Çayda sabah kahvaltıda 1 tane.Çayıda canım hiç istemiyor.Ondan da soğudum.
ayy maşallah yarına benm de randevum var bakalım bende görebilecekmiyim:)ya sorma..nokta kadar bir şeydi resmen...şimdi bildiğin eli kolu var..bir de şeyi fark ettim ultrasona bakarken..özlemişim çocuğugörünce nasıl mutlu oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?