2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Canim ben de 6+3'te duydum kalp atisini ama bebek hic hareket etmiyordu. Ekranda herhangi bir hareket gormedim. Doktor da birsey demesi. Olumsuz bir durum olsa soylerdi. Hersey yolunda dedi. O yuzden merak etme sen de.

Ahahahhahahh Allah seni ne yapmasın güldürdün beni hoşbuldum canım sağolsunlar bi güncük ceza vermişler :))

Hosgeldin adaş

Bugun ogleden sonra hastaneye gidip serum taktirsim ben de, biraz rahatlarim belki diye. Bir miktar rahatlama olsa da icten icten bulantilarin devam ediyor yine. Gece de tatil icin yola cikacagiz. Beni neler bekliyor otelde bilemiyorum. Insaallah deniz havasi iyi gelir de yemekler kokular vs midem bulanmaz yoksa cok zor bir hafta olacak benim icin.
Rahat hamilelik gecirenlere cok ozeniyorum valla, masaallah sonuna kadar oyle devam etsinler insaallah. Bulantisi, kusmasi, kanamasi, lekelenmesi, bas donmesi, tehlikesi vs olan hamisler de su andan itibaren hizlica rahatlar, sikintilari gider insaallah.

Yok icmem herlde iki basarisiz tup bebek bir dusuk tup bebekten sonra kendiliginden gelen bir hamileligim vr sabir ve sukur etmeliyim drumda harika bir dr ve kesin yeme icme demiyor faydali zararli yiyecekler listesi veriyor tercih bizim :))
Bize de atar mınsnz o listeyi bizde faydalanırz belkı bilmediğimiz şeyler vaddr

Canim ben de 6+3'te duydum kalp atisini ama bebek hic hareket etmiyordu. Ekranda herhangi bir hareket gormedim. Doktor da birsey demesi. Olumsuz bir durum olsa soylerdi. Hersey yolunda dedi. O yuzden merak etme sen de.
Aynen canım bende 6+4 de gördüm kalp atışını ama işte tafaya takmamak lazım haklısın herkesin bir olacak değil :)

Bana da hep aynısı oluyo aklımda bin türlü soruyla gidiyorum ama yaşadığını görüp rahatlayıp her şeyi unutup çıkıyorum canım :)

günaydın güzel annelersabahın köründen günaydın herkezekusma seansımida kalkar kalkmaz tamamladım yarın doktor kontrolün war çok heyecanlıyım,ikili testin zamanını filan netleştiricez bakalım,inş bebeğim iyidir

Hamilelikte türk kahvesi içen var mı canlar
Ben içiyorum ama kokusu midemi bulandırıyor. 2 hafta da 1 falan ancak. Bence hiç bir şey olmaz günde 1 fincandan

AA biz hepsini 12. Haftada öğrendik. Hiç değişmedi. Yalnız oğluma 11. Haftada tahmin yurutmustu doktor 12. Haftada değişmiş erkek olmuş dedi. Yıkılmıştım tabi ama hepsini 12. Haftada öğrendik yani. Yine öğreneceğim eminim zaten erkek olacağı için çokta şey etmiyorum

Günaydın canım alıştık artık sabahın köründe kalkmaya ben ne kadar yatmak istesemde oğlum kaldırıyor mecbur kalkıyorum ona tv açıp bende uzanma işini koltuklarda devam ediyorum

Cnm benim dr günde 3 bardak çay 1 türk kahvesi içebilirsin dedi. Normalde çay tiryakisiyim ama soğudum nerdeyse hiç içmiyorum. Çalışırken öğleden sonra uyku basıyor abla da getirince hayır demiyorum valla hatta bulantıma da iyi geliyor. Çok kısıtlamalara gerek yok bence abartmadıkça içilebilir.

Canım ben çayı önceden şekerli içerdim şekeri bıraktım sonra bi baktım çayı da az içiyorum çayı da bıraktım çok nadir kahvaltıda içiyorum bence de abartmadan tüketebiliriz canım bugün içicem artık kahveyi dün yemekten sonra midem almamıştı

Hamile olmadan önce günde en az 1 tane içerdim ama şimdi kokusu miğdemi bulandırıyor. Canım hiç istemiyor.İş yerinde arkadaşlar içerken bile cok rahatsız oluyorum. Çayda sabah kahvaltıda 1 tane.Çayıda canım hiç istemiyor.Ondan da soğudum.

Adet ağrısı gibi ağrılarım başladı inşallah kanamam falan gelmez Allah’ım şu sıkıntıyı bi atlatsam çok rahatlıcam haftaya kız kardeşimin düğünü var göbek atacaktım

Aynen valla çayı neredeyse unuttum aklıma gelirse hafta bi kere içiyorum kahveyi de canım arada çekerse içerim artık bi kez

Günaydın yazıyorum ama sabah 7 kalkıyorum daha fazla uyuyamıyorum akşam ekmek arası peynir yiyip yattım sabah çok az bulantım oldu mide ağrısı da olmadı tokken hamilelik güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…