2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın yazıyorum ama sabah 7 kalkıyorum daha fazla uyuyamıyorum akşam ekmek arası peynir yiyip yattım sabah çok az bulantım oldu mide ağrısı da olmadı tokken hamilelik güzel
Günaydın canım benimde kahvaltıda yediğim tek şey domates peynir başka bişey yiyesim gelmiyor içim dışım domates peynir oldu valla

herkese merhaba güzel anneler :) bende daimi olarak yazılanları okuyorum ama telefondan cevap yazınca sona falan atıyo bnde yazmıyorum ondan:) Allah a bin şükür bulantım kusmam yok ama zorlanan arkadaslara duacıyım inş toparlarsınız bir an önce. bnmde kanama alanım vardı yarın kontrolde son durumu öğrenirim. tiksinmelerim olmadı çay da içiyorum abartmadan türk kahvesi için ayda bir yazıyordu bi kitapta. ama insan canı çekince gözü görmüyo:) aramızda kalsın ben arada sigara tüttürüyorum tmm vicdan da yapıyorum ama ama işte )) Rabbim herekese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin seviliyorsunuz şubat anneleri:))

Canım benim geçmiş olsun kanama alanın için Progestan mı kullanıyorsun

Benim dr ikiliyi önermiyormuş detaylı ultrasonla bakıyormuş. Asistanı bazı bebekler dönmüyor akşama kadar da beklemek zorunda kalabilirsin dedi. Güzel şeyler duyalım da önemli değil.
alla alla..ben kıza sordum yarım saat fln sürecek dedi..kan verme ve ultrason toplamda..allah güzel sonuçlarla karşılaştırsın hepimizi..insanda bi tedirginlik oluyor ister istemez..

Kızlar günaydın o kadar msj birikmiş ki oku oku anca bitti neler neler olmuş sayfada tabi ben gelip görene kadar banlanan arkadaşlar da geri dönmüş sayfaya hosgelmisler tekrar dan iyisiniz inşallah benim canım da incir cekiyor bide kasiklarim agriyor galiba bebecim büyüdüğü için herkeslere bulanti kusmasiz ağrısız lekesiz gun diliyorum :*

Canım benim geçmiş olsun kanama alanın için Progestan mı kullanıyorsun
teşşekür ederim sana da geçmiş olsun kullandım daha doğrusu aşırı baş dönmesi yaptı yatarken bile. bi hafta sonra kontrole gıtıım kanama alanı 4te1 oranında azalmış dedı 100mg a düşürdü ama çok düzenli kullanamadım işten dolayı. yarın kontrol var

Ay çok sevindim canım ya darısı başıma inşallah bende pazartesi günü gidicem önceki gitmemde azalmamış üstüne birde büyümüştü şimdi inşallah azalıyordur progestan ağızdan alınca mahvediyor insanı ben fitil olarak başladım çok şükür hiç bir yan etkisini hissetmiyorum yan etkisini de geçtim artık tek dileğim fayda etmiştir kanamam azalmıştır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…