2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
cok şükür o zaman 4tane gorumcem var inşallah abla kardeş gibi olabilecek elti gorumceleriniz olur
4 görümce de fenaymış valla yok valla ne abla kardeşi..5 yaş küçük benden kendisi..benden sana abla tavsiyesi diye başlayan bi cümle kurdum o da lafın gelişiydi yani abla kelimesi..benim ablam var dedi o günden beri ayda 1 belki görüyorum

Ooffff lafa bak ben şok birisiyle altüst oturuyoruz iyiyiz çok şükür heleki bugünlerde Allah razi olsun yataktan kalkamiyordum yemeğini falan yapıyordu ben de ona tatil verdim :) kaynanama babamlara gittim biraz biraz yeni döndüm eve

Canlar gunaydin bisey danisicam size. Simdi soyle bisey var. Biz esimle her sene tatile giderdik ama bu sene bebek var diye hic bisey dusunmedik. Ama bayramla birlikte esimin 1 ay tatili kaldi. Antalyaya gidelim dedjk. Istanbuldan. Karadan hic gitmedik arabayla gidelim ama direk degil yol uzerindeki gormedigimz guzel yerlerden kala kala gidelim diyoruz.iyice arastirmam lazim ama benm.icin sorun olmaz dimi. O zaman 15 haftayi gecmjs olucam. Zaten ikimiziz arkayada yatarim diye dusundum. Acelede yok olmadj dururuz. Olurmu sizce boyle bisey. Simdi ilk gebelik ve bilgisizlik olunca sanki biseyleri bilmeden yapiyo gibi hissedyurm.

Bende çok istiyorum ıstanbula giderken kuzey ege turu yapmak ama düşük tehlikem var senin sorunsuz bir gebelik ise bulantinda yoksa doktoruna danışarak yapabilirsiniz canm sonuçta bebe doğduktan sonra daha zor.

Bende çok istiyorum ıstanbula giderken kuzey ege turu yapmak ama düşük tehlikem var senin sorunsuz bir gebelik ise bulantinda yoksa doktoruna danışarak yapabilirsiniz canm sonuçta bebe doğduktan sonra daha zor.
Cok sukur yok cnm yani toplam 10 kere bu zamana kadar kusmusumdur. Simdilik sorunsuz gidiyoruz. Evet dedigin gibi doktorada sorarim cnm cok sgl

alla alla..ben kıza sordum yarım saat fln sürecek dedi..kan verme ve ultrason toplamda..allah güzel sonuçlarla karşılaştırsın hepimizi..insanda bi tedirginlik oluyor ister istemez..
Çocuk dönerse dediğin gibi yarım saatlik iş galiba. Bir de benimki detaylı olcakmış ondan da farkedebilit belki. Kız gene arıcak da hani kahvaltı yapıp gelceksiniz dedi. Korku olmaz olur mu hiç birşeyi olmayan çocukta bile birşey buluyorlar. Benim arkadaşa bağırsağı parlıyor demişlerdi, doğdu hiç sıkıntısı yok. İnş güzel haberlerle döneriz.

ayh ne güzel canım..allah daha iyi etsin..çok çok iyi olunmasa da olur..ama benimki gibi olunmasa daha iyi olabilirdi..işte herkes kendi değerini kendi belirliyor yapacak bir şey yok..

doktora sor bi tehliken yoksa neden olmasın..iyi bile gelebilir tatil..biz de başta uçakla gidelim diyoduk ama sonradan arabaya karar verdik..ama çok uzun süre oturmaman gerekiyor aklında olsun..max 2 saatte bir 15 dk yürümek lazımmış dolaşım için..

inşallah zorlamazlar..ctesi çok hareketliydi mümkünse taramada da öyle olsun inşallah canım..

bana da dun ebe kist var dedi.daha once yoktu,oyle adet ya da sanci sikayetlerim de yoktu,kesin hamilelik yuzunden oldu. normal dedi,her gittigimzde bakacaklar.dun arastirdm okuduklarimin hepsi kendiliginden gecmis bikac ay icinde. acaba 2.kez hamile olan arkdslardan bunu yasayan oldu mu?

Aynen cnm gec kaldigmz icin ucak biletleri pahali. Dedik arabayla gidelim ayni fiyat olck hem heryere ugrariz. Bunaldikca dururuz tamamdir. Doktor bakalm ne dicek

Bu dediginiz ultrasyon vajinal ultrasyon mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…