2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ikili test sonucuna göre bebeğe giden kan akışına bakıliyo bide kan az gidiosa aspirin heparin weriliyo,benim doktorum ikili testte bakcaz dedi çünkü

Kız benim ki bildiğin armut şeklinde

Ay benim daha çok var öğrenmeme ağustos sonu eylül başı gibi öğrenirim galiba
O zamana kadar daha cok teori bulursun sen :) sağlıklı olsun da bebe inşallah hep kızın olacağını tahmin ediyor arkadaşlar bende farklı düşünmüyorum aslinda ama doktor un söylemesi önemli

aslında 13 haftalık ken %80 cinsiyet bu diyolar her iki hamileliğimde o hafatda öğrendim ama benim bu doktorda 16 dan önce söylemem dedi ya öğrensekte bi kaç cici alsak

O zamana kadar daha cok teori bulursun sen :) sağlıklı olsun da bebe inşallah hep kızın olacağını tahmin ediyor arkadaşlar bende farklı düşünmüyorum aslinda ama doktor un söylemesi önemli
Ben boş durmam bakarım zaten devamlı bende kız hissediyorum bakalım senin kızda göğüs ucun kararmış mıydı bu da bi teori

Canm ayak ağrısı önemli hamilelikte bence doktoruna söyle özellikle tek bacakta ağrı varsa pıhtı atma olayı olabiliyor. Bazen de çok basit bir ağrıda olabilir. Ama gene de ihmal etme.
Bugun basladı ıkısındede var genelde magnezyum eksıklıgınden olur dıye bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…