2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım doktorlar böyle bişey demiyorlar zaten bu sadece halk arasında bi tahmin gibi düşün doğruluğu kesin değildir tabiki yada tesadüftür bilemeyiz

Ondan demiyorum, 12 haftalıkken kesenin şekline, bebeğin duruşuna göre doktorlar anlarmış aslında cinsiyeti. Gerçi doğum için 30 Kasım diyen bir doktorum var

Kızlar birde bebek ilk karında hissedilirse erkek kasıklarda hissedilirse kiz diyorlar ben oğlumda ilk karnimda hissettim 12+6 haftaliktik hep rüyamda kiz bebek görmüştüm erkek oldu bunda da 3 4 seferdir erkek bebek görüyorum Rabbim herkese gonlundekini versin hayırlı sağlıklı bir şekilde insallah

Hadi bakalım yok mu artıran teori üstüne teori

Tamam doktora gerek yok kesin kız kişiden kişiye değişiyor bu belirti haller falan ama insan da hevesleniyor kendince ve zaman geçsin die herşeye bakıyor yanı eğlencesi de iyi oluyor
Aynen öyle vakit geçiriyoruz canım ne yapalım valla yat yat sıkılıyorum zaten

Kızlar bide bu solumuza ya da sağımıza yatma muhabbetini duyan var mı ? Herkesten sola yat diye duyuyorum. Solum delindi havasızlıktan kulağım enfeksiyon kaptı doktorum istediğin yere yat dedi ama işte bir kere duydum ya sola yat diye öyle devam ediyor

Anam bütün teoriler çöktü kız

Onu bende duydum bende soldan sıkıldım yen cok saga yatiyorum su sıra

Ya bi kere bende Bebek gördüm ama kız mıydı erkek miydi anlayamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…