2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende diyordum nie yeni birşeyler yok bitti heralde die
bide benden olsun kurban falan kestiğmzde babaannem pacasini yaparken hayvanın çenesinden tutup kafayı ikiye ayirirdi ayrılan noktadaki kemik etliyse kız etsizse erkek olurmuş bilen var mıydı sulaledeki hamilelere yapardı :) gecen gün bende denedim erkek çıktı

Oooo sen beni de geçtin kız o neymiş öyle

Rabbim gönlümüze göre verir inşallah bide Bebek kesenin sol tarafında duruyorsa kız sağ tarafta duruyorsa erkek diyorlar böyle bişe daha var benimki ortada gibi
Cinsiyet tahmin uzmanı benim bebeyi de yorumlarsin fotosunu atım de.
Ne hoşuma gidiyor böyle uğraşlar :)

Senin kadar olamam canım yattigin yerden ne atsam ortaya die sasiriyon sonra bizde ugrasiyoz Yüzüğü bağlaşım gecen denedim ya ki normalde hic hic inanmam ama çok eğlenceli
Kız napim yat yat canım sıkılıyor araştır araştır kafayı yicem az kaldı Google da bıktı benden

Aynı canım bende 25 mg alıyorum çok yüksek değildi de önlem amaçlı. Sende bulantı yapıyor mu? Bende bulntı var da gebelikten mi ilaçtan mı hiç anlamadım.
3 yıldır tiroid ilacı kullanıyorum sabahları aç olarak. Kahvaltı yapana kadar mide bulantısı yapıyor. Bu arada tiroid ilacı kullananlar sabah aç alın kahvaltıdan 1 saat önce.

kese teorisini çökerteyim bunu 9 yıl önce öğrenmiştin tesadüf demekki oğlumun kesesi fasulye gibiydi ikinci oğlumunda öyleydi yuvarlak olanlara hep kızın olacak diyodum ama oğlu olan oldu fasulye gibi olanlarında kızı:)hareket te tutmuyor görümcemin kızı 3 aylıkken zıplıyormuş benim oğlanda 20 haftalıkken hareket ediyordu ama sağ da erkek dedikleri doğru galiba şimdilik onu hiç sağda kızım oldu diyeni duymadım

benim bu bebeğimde tam ortada duruyormuş ne olacak bakalım :) birde eski kadınlar diyorki erkek çocuğu çabuk biçilir yani 6 haftalıkken bile kolu bacağı belli olur kızlar 3 aya kadar et parçası gibi yaptıkları düşüklerden anlarlarmış bunu doktora sordum saçma olmaz öyle şey dedi

3 yıldır tiroid ilacı kullanıyorum sabahları aç olarak. Kahvaltı yapana kadar mide bulantısı yapıyor. Bu arada tiroid ilacı kullananlar sabah aç alın kahvaltıdan 1 saat önce.

Benim gün boyu devam bulantım . Özellikle acıkınca mahvoluyorum ama yemekte yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…