- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #9.401
Hahah çok tatlısın ya :)Canım ben ilk gebeliğimde özelde yaptırmıştım ama komple doğum paketi satın almıştık. Bunda üniversite hastanesine gidiyorum . Ücretsiz olacak.
rabbim gönlümüze göre versin sağlıkla:)
yooook canım çok istedim normal ama olmadı sezeryan :) Artık sezeryan doğumlarda 5 e kadar yolu var:)
Canım valla eşimin hayali ikiz bebekti. Hep acabamı vardı çünkü akrabasında var . Sen dogrudan bitirmiş olcaksın ne güzel :) Ama bide benim düşünsene 3. çocukta ikiz oldugunu :) Doğur kaçNe olacağı hiç belli olmaz yani :)
Aynı benim de öyleydi ben ilk gebeliğimde çok geç kalmıştım ta 7. aya kadar o banyo yapmak eziyet oluyordu o kadar saçla bi de gebelikte daha çabuk ve sağlıklı uzuyor saçlar.Bende senin gibi düşünüyorum cnm. Cvbin için teşekkür ederim. Belimde saçlarım yıkamak kurutma şimdiden zor oluyor ileriki aylarda daha da zor olucak en azından biraz kisaltayim diyorum. Hamile kalmadan öncede kestirdim aslında ama çabuk uzuyor. Bi sıcakta da hiç cekilmiyor
Insallah dua edicem ve bana haber vermeyi unutma hamile kalirsan inşallah ama sen genede bir kac adetın olmasını bekle ve kurtajmi olucaksin kendilinle dusucekmi ? ( benimki kendilinle dusmsini bekledik psikolojik olarak cok zor ben artik bebek olmadigini bildigim halde aladim dustugunde agriyi anlatamam) ama daha iyi ve saglikli bir hamilelik icin demekki hayirlisi buymus dedim bu arada ilk hamileliginmiydi canim ??
Evladım yok dahaAllah hayırlısıyla tekrar nasip etsin canım. Bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür evham yapıyorum ben sürekli artık takmıcam kafama çok fazla. Allahım en yakın zaman da bidaha nasip etsin hiç çocuğun var mı
Amin cnm insallah birde ayniyiz diye soracagim uc gun oncesine kadr karnmda yer aciliyordu sanki bole bir calismalar vrdi son uc gundur karnm bos gibi hic hrket kipirdma birsey yk normal yani sabah bulantmda yk sn ne durumdasn boyle hicbrsey hissetmemek garipmi acaba normalmiEvet canım çok benzermiş yaşadıklarımız. Allah hiçbirimizi korktuklarımızla imtihan etmesin muradlarımızı yarım bırakmasın inşallah. Sağlıkla sıhhatle hepimiz kavuşalım yavrularımıza :) en kısa zamanda cinsiyet haberlerini vermek nasip olsun inşallah sağlıkla :)
Acaba kızlarının 8 yada 9 haftalık ultrason resimlerini bi atabilir misin canım benimkiyle karşılaştırcamEvet ikisinin de duruşu aynı gibi canım.bakalım merakla bekliyoruz
Amin cnm insallah birde ayniyiz diye soracagim uc gun oncesine kadr karnmda yer aciliyordu sanki bole bir calismalar vrdi son uc gundur karnm bos gibi hic hrket kipirdma birsey yk normal yani sabah bulantmda yk sn ne durumdasn boyle hicbrsey hissetmemek garipmi acaba normalmi
Ben baktım canımKızlar Çin takvimine bakan var mı
Benim göğüs hassasiyetim tamamen gitmişti. Hatta azaldığı ve kafama çok taktığım sıralar doktor gittim bebek iyi demişti. Doktordan çıktıktan sonra bebek ölmüş .
Icinizi ferah tutun. Ama korkunuz şüpheniz varsa gidin. Olacağı engelleyemezsiniz ama en azından nasıl onu bilirsiniz.
Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Herkes tekrar bi evlat için dua etsin bana. Sabaha evlatsiz uyanmak zormuş.
Herkese slm kızlar. Bişey sormak istiyorum hamilelikde saç kesim ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Bn saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunama saç kestirmek bebeğin ömrünü kisaltirmis falan diye söylüyorlar ben inanmıyorum çok saçma değilmi? Boyatmak zararlı ama onu biliyorum. Yani tirnaklarimizda uzuyor kesiyoruz. Böyle bi inanış neden var anlamış değilim. Siz ne dersiniz
Canım ben ilk gebeliğimde özelde yaptırmıştım ama komple doğum paketi satın almıştık. Bunda üniversite hastanesine gidiyorum . Ücretsiz olacak.
rabbim gönlümüze göre versin sağlıkla:)
yooook canım çok istedim normal ama olmadı sezeryan :) Artık sezeryan doğumlarda 5 e kadar yolu var:)
Canım valla eşimin hayali ikiz bebekti. Hep acabamı vardı çünkü akrabasında var . Sen dogrudan bitirmiş olcaksın ne güzel :) Ama bide benim düşünsene 3. çocukta ikiz oldugunu :) Doğur kaçNe olacağı hiç belli olmaz yani :)
Kızlar şimdi diğer topikte konuştuk ama merak ettim.
Ben hala yüzüstü felan yatabiliyorum.
Bu kdar küçükken bebeklere bi zararı olur mu acaba?
4 kilo verdiğim halde çünkü alt göbeğim var bildiğiiniz :)
Allah hayırlısıyla bidaha nasip etsin canım en kısa zamandaEvladım yok daha
Benim kız çıkıyor canım senin :)Ben baktım canım
Hoşbulduk :) senin nasıl geçiyor tarama testleri filan yaptırdın mı.Hoşgeldin cnmtup bebek Yoldaşiyiz desene.seni diğer sayfadan tanıyorum. Hayirlisiyla Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin ins. Tüm hamislere
Benimde kız çıkıyor :)Benim kız çıkıyor canım senin :)
Selam kizlar bende 9+3hamileyim. 21 mayista son adetim. Allahin izniyle insallah hepimiz kucagimiza aliriz sag salim bebeklerimizi. Ben 1 yildir tedavi görüyorum. Allah nasip etti insallah tamamini da getirir.
Amin canım rabbim sağ sağlim kavuştursun bebeğinle seniSelam kizlar bende 9+3hamileyim. 21 mayista son adetim. Allahin izniyle insallah hepimiz kucagimiza aliriz sag salim bebeklerimizi. Ben 1 yildir tedavi görüyorum. Allah nasip etti insallah tamamini da getirir.
Kiz ne güzel boncuk gözlü bir kızın olur insallah. Ben erkek çocuklarını çok seviyorum ya 10 tane olsa kabulüm ama tabi bir anne olarak kızda olsun isteniyor. Sağlıklı olsunlar da inşallah 2 hafta sonra öğreniriz inşallah.Ya inşallah kızlarımız gelcek canım ben öyle hissediyorumanam sonra ters köşe olup oğlanları alıyormuşuz kucağımıza nasip iki tane delikanlılarımız olur bi boncuk gözlüm var babası gibi bi tane daha olur 3 mavişe nasıl yeteceksem artık tabi bi tane kendim gibi yapsam iyi olur şartları eşitlerdim
Evet onu bende yaptırmak istiyordum artık doğumdan sonra yaptiririzben bide kestirirsem ombre yaptırmak istiyomama zarar verir diye onuda yaptiramiom
İyi cok sukur senin az kalmis randevuna bnm dha 15 gun vr ozmna kdr dokuz dogururum herlde :) ama karn kask agrm gcti dedm acaba gelismiyormu artkda durdu demek bazilrnda olmayabiliyormusta bnm hafif bulantm olurdu ac karnina smdi pek olmuyor aksmlri sdce oluyor acikinca insallah hersy normaldir cnm demekki bu haftalarda olabiliyor boyle seylerBenim karnımda hiç öyle bir şey hissetmemiştim canım o konuda yorum yapamıcam. Bulantı şöyle var, hiçbir şey istemiyor çekmiyor canım iştahsızlık var. Ama kusma ve öğürme yok. Göğüslerimde ki hassasiyette biraz azaldı gibi. Sabırsızlıkla salı gününü bekliyorum inşallah her şey yolundadır . 9. Haftasan geçmiş arkadaşlar bize daha iyi yardımcı olurlar aslında .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?