2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hahah çok tatlısın ya :)
Rabbim nasip ederse baş göz üstüne canım tabi ki zor ama hep de güzel şeyler.
:)))
Aynı benim de öyleydi ben ilk gebeliğimde çok geç kalmıştım ta 7. aya kadar o banyo yapmak eziyet oluyordu o kadar saçla bi de gebelikte daha çabuk ve sağlıklı uzuyor saçlar.
Bunda erken davrandım hemen kestirdim :)
Yine çok hızlı uzayacak ama baya omuz hizasında kestirdim resmen hafifledim :)

Dün kürtaj yapıldı. Bu 2. Hamilelik gibi. Ilk bi kimyasal gebelik olmuştu. Adetinden 5 gün önce öğrendim ve adet tarihimde düşmüştü. Bu da 2 oldu .Umarım Rabbim bi daha böyle şeyler yasatmadan evladimi kucağıma almayı nasip eder.

Amin cnm insallah birde ayniyiz diye soracagim uc gun oncesine kadr karnmda yer aciliyordu sanki bole bir calismalar vrdi son uc gundur karnm bos gibi hic hrket kipirdma birsey yk normal yani sabah bulantmda yk sn ne durumdasn boyle hicbrsey hissetmemek garipmi acaba normalmi

Kızlar şimdi diğer topikte konuştuk ama merak ettim.
Ben hala yüzüstü felan yatabiliyorum.
Bu kdar küçükken bebeklere bi zararı olur mu acaba?
4 kilo verdiğim halde çünkü alt göbeğim var bildiğiiniz :)

Benim karnımda hiç öyle bir şey hissetmemiştim canım o konuda yorum yapamıcam. Bulantı şöyle var, hiçbir şey istemiyor çekmiyor canım iştahsızlık var. Ama kusma ve öğürme yok. Göğüslerimde ki hassasiyette biraz azaldı gibi. Sabırsızlıkla salı gününü bekliyorum inşallah her şey yolundadır . 9. Haftasan geçmiş arkadaşlar bize daha iyi yardımcı olurlar aslında .

Rabb'im en kisa zamanda saglikli hayirli guzel bir gebelik ve bebek nasip etsin insaallah.

Ben ilk hamileligimde kestirmistim. Bunda da kestiricem ay takvimini bekliyorum.

Cogul gebelik geni kadindan geliyormus canim. Erkek tarafindakiler etki etmiyormus.

Valla ara sira ben de yatiyorum yuz ustu canim. Ama bazen boyle karnim geriliyor gibi oluyo. O zaman rahatsiz olup yan donuyorum.

Hoşgeldin cnm tup bebek Yoldaşiyiz desene.seni diğer sayfadan tanıyorum. Hayirlisiyla Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin ins. Tüm hamislere
Hoşbulduk :) senin nasıl geçiyor tarama testleri filan yaptırdın mı.
Tüp bebekte uzmanlaştık ama hamilelikle ilgili hiç bir bilgim yok :) Buradaki tecrübeli annelerden öğreneceğiz inşallah Doğuma kadar.
Saç kesimi bence hurafe, cansız bir yapı neticede.

Selam kizlar bende 9+3hamileyim. 21 mayista son adetim. Allahin izniyle insallah hepimiz kucagimiza aliriz sag salim bebeklerimizi. Ben 1 yildir tedavi görüyorum. Allah nasip etti insallah tamamini da getirir.

Hoşgeldin arkadaşım bende tüp bebekle hamile kaldım. 9+0 bende. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Nasıl gidiyor hamilelik ?

Kiz ne güzel boncuk gözlü bir kızın olur insallah. Ben erkek çocuklarını çok seviyorum ya 10 tane olsa kabulüm ama tabi bir anne olarak kızda olsun isteniyor. Sağlıklı olsunlar da inşallah 2 hafta sonra öğreniriz inşallah.

İyi cok sukur senin az kalmis randevuna bnm dha 15 gun vr ozmna kdr dokuz dogururum herlde :) ama karn kask agrm gcti dedm acaba gelismiyormu artkda durdu demek bazilrnda olmayabiliyormusta bnm hafif bulantm olurdu ac karnina smdi pek olmuyor aksmlri sdce oluyor acikinca insallah hersy normaldir cnm demekki bu haftalarda olabiliyor boyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…