- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #9.361
Cnm kut saç kestirmeni tavsiye etmem benim küt toplanmıyor toplansa bile yarısı altta kalıyor pişman oldum kestirdigime çok uzun olmasa bile omuzlarda kestirseydim keşke diyorumsorma bende küt kestirmek istiyorum ama şu hurafeler yüzünden kestiremiom
Canım ben ilk gebeliğimde özelde yaptırmıştım ama komple doğum paketi satın almıştık. Bunda üniversite hastanesine gidiyorum . Ücretsiz olacak.Amin.. üst kısımdan profil bilgilerine gir canım aşağılarda hamilelik takvimini göreceksin. Bebeğinin doğacağı tarihi yazıyorsun oraya.
3 yıl önce ikili testi üni hastanesinde yaptırmıştım hem ücretsiz hem de gayet memnun kalmıştım. Şimdi yine aynı şekilde özelde yaptırmayı düşünmüyorum. Hastaneden hastaneye gerçekten ciddi fark ediyor.
rabbim gönlümüze göre versin sağlıkla:)Amin amin amin Allah sesini duysun inşallah ben de diyorum en azından biri kız olsun diye :)
Nasip tabi :)
yooook canım çok istedim normal ama olmadı sezeryan :) Artık sezeryan doğumlarda 5 e kadar yolu var:)Normal doğum mu canm senin? Bende normal doğum olsam ve riskli olmasa gebeliklerim düşünürdüm 3.çocuk güzel olur bencede. Allahım sağ salim kucagimiza vermeyi nasip etsin inşallah.
Canım valla eşimin hayali ikiz bebekti. Hep acabamı vardı çünkü akrabasında var . Sen dogrudan bitirmiş olcaksın ne güzel :) Ama bide benim düşünsene 3. çocukta ikiz oldugunu :) Doğur kaçwhite_chocolate_mocha Valla ben bu gebelikten sonra büyük konuşmuş olmim ama bu çileden sonra bir daha gebelik çocuk düşünmezdim sanırım Allah da dağına göre kışını veriyor iki tane vermiş bir an da 3 çocuk.
Yoksa ben defteri kapatırdım çoktan
Canım sizin kafa baya karışmışYa canlar eşimde rüyasında kız Bebek görmüş beyaz tenliydi diyo üstünde sapsarı kıyafet vardı hatta baş örtüsü vardı oda sarıydı çok güzel bi kızdı 8-9 yaşlarındaydı diyo sonra uyanmış tekrar uyumuş bu sefer yemyeşil gözü olan erkek çoğu görmüş beraber top oynadık diyo benim devreler yandı iyice bende altın bilezik gördüm ama benim değillerdi şu vakit geçse de öğrensek ya benim içimden kız geçiyor :)
Ya canlar eşimde rüyasında kız Bebek görmüş beyaz tenliydi diyo üstünde sapsarı kıyafet vardı hatta baş örtüsü vardı oda sarıydı çok güzel bi kızdı 8-9 yaşlarındaydı diyo sonra uyanmış tekrar uyumuş bu sefer yemyeşil gözü olan erkek çoğu görmüş beraber top oynadık diyo benim devreler yandı iyice bende altın bilezik gördüm ama benim değillerdi şu vakit geçse de öğrensek ya benim içimden kız geçiyor :)
Ben kestim canım ben de tamamen batıl inanç diye düiünyrm her şey Rabbim in taktiriHerkese slm kızlar. Bişey sormak istiyorum hamilelikde saç kesim ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Bn saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunama saç kestirmek bebeğin ömrünü kisaltirmis falan diye söylüyorlar ben inanmıyorum çok saçma değilmi? Boyatmak zararlı ama onu biliyorum. Yani tirnaklarimizda uzuyor kesiyoruz. Böyle bi inanış neden var anlamış değilim. Siz ne dersiniz
Valla şahsen eskilerin dediğinde mutlaka böle dogruluk payı varmı diye düşünmüo değilim. Çünkü çogu söyledikleri şeylerin tııbbı karşılığı oluyor. Ama bu cidden hurafe:) Yaz günü en güzeli kestirmek .Herkese slm kızlar. Bişey sormak istiyorum hamilelikde saç kesim ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Bn saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunama saç kestirmek bebeğin ömrünü kisaltirmis falan diye söylüyorlar ben inanmıyorum çok saçma değilmi? Boyatmak zararlı ama onu biliyorum. Yani tirnaklarimizda uzuyor kesiyoruz. Böyle bi inanış neden var anlamış değilim. Siz ne dersiniz
Ohooo hemde nasılCanım sizin kafa baya karışmış
Ay canım benim yaAllah gonlunuze gore versin her sey kiza cikiyor :) seninkine biz de baya heycan yaptik valla
Valla bende en çok seninkinin cinsiyetini merak ediyorum.kendiminkinden eminim sanki erkekOhooo hemde nasıl
Bende senin gibi düşünüyorum cnm. Cvbin için teşekkür ederim. Belimde saçlarım yıkamak kurutma şimdiden zor oluyor ileriki aylarda daha da zor olucak en azından biraz kisaltayim diyorum. Hamile kalmadan öncede kestirdim aslında ama çabuk uzuyor. Bi sıcakta da hiç cekilmiyorBen ilk gebeliğimde de kestirdim bunda da kestirdim canım.
Bana göre hiç öyle bir mantığı yok.
Rahat ol derim.
Ama her ihtimale karşı en azından içim rahat olsun dersen sen bilirsin.
Bence hiçbir sakıncası yok :)
Ya inşallah kızlarımız gelcek canım ben öyle hissediyorumValla bende en çok seninkinin cinsiyetini merak ediyorum.kendiminkinden eminim sanki erkek
Bense hurafe olarak dunusuyorum o yüzden sizlerinde fikrini almak istedim tsk ederimValla şahsen eskilerin dediğinde mutlaka böle dogruluk payı varmı diye düşünmüo değilim. Çünkü çogu söyledikleri şeylerin tııbbı karşılığı oluyor. Ama bu cidden hurafe:) Yaz günü en güzeli kestirmek .
Amin canımÇok sevindim canım darısı bizim başımıza inşallah
Saol yavrum idare ediyoruz iste, benim olumcul bulanti baslar yakinda aklimda o var, daha idrak edemedim zaten hamile oldugumu.. boyun fitigi ameliyati gecirdim 2 ay once,kiz beni en sonunda fitik ettiyaa atommm nasilsin tatlm yaa :) hayirli olsunn sana da,gozunuz aydin:) ilkinde de cok fazla cekmemistim bunda da ayniyim. 1haftadir baya iyiyim sukur ama benim hamilelikler sukur yine iyi geciyor anlasilan. kiz subatta hamile kalsaydin ya burda birlikte yazisirdiksen nasilsin ? kucuk hanfendi de iyidir insallah
Aynen canım içim rahatladı sırt üstü yatıyordu kolunu bacağını gösterdi doktor :)o zaman sırt üstü yatıyordu galiba..ben gittiğimde yüzü koyundu pek birşey anlamamıştım canım..hayırlı olsun için rahatlamıştır en azından
Aynen csyrc. Ama karin buyumeden halletmek lazim bu isi de nasil olcak bilmiyorumbizimki de daha birakmadi hem de yapamaz daha hazir degil. aynen cok su iciyor surekli bezi doluyor. gece de ayni. adam halinden memnun :):))) seninki de oyle kesin :)
ben bide kestirirsem ombre yaptırmak istiyomCnm kut saç kestirmeni tavsiye etmem benim küt toplanmıyor toplansa bile yarısı altta kalıyor pişman oldum kestirdigime çok uzun olmasa bile omuzlarda kestirseydim keşke diyorum
Ya ombre bende düşünüyordum kardeşimin düğününde yaptıracaktım ama emin olamadım düşük tehlikem olmasa yapardım aslında saç dibine boya yapmıyorsun uçlarına yaptırıyorsun sonuçta ama orada beklemek beni korkuttu kokusu falan dokunur diyeben bide kestirirsem ombre yaptırmak istiyomama zarar verir diye onuda yaptiramiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?